BugShots - mert semmi sem tökéletes

Van a flash (+73% endurance), moonlight (+109%) meg a sparkler (+36%), de utóbbival nem kell foglalkozni, fel sem kell venni, sőt, a 4 moonlight után az összes flashemet is félreraktam vagy eladtam.

Tibi":13ueogap mondta:
4 moonlighttal mennyire gyorsan fárad ki? Vagy egyáltalán elfárad? :D

Ha 50 kg felett vagy, előbb-utóbb úgy is kifárad ennyi artifact-tal az ipse.

Ne haragudjatok hogy állandóan kérdzek, de mindig mondtok újakat:)

Hogy lehet fegyvert "tuningolni"?vagy azt csak találni lehet?
Látta valaki a STALKER c. orosz 1979-es filmet?

Halihó

tuningolt fegyvert csak találni lehet, ezeket jelzik kis zöld nyillal.
ez a tuning lehet a tűzgyorsaság növelése, hangtompító, távcső, tárkapacitás növelése, más lőszerre átalakítás...

te magad csak annyit tuningolhatsz, hogy az alapfegyverre teszel hangtompítót, gránátvetőt, vagy távcsövet....már ha találsz az adott fegyverre valót :-)

bg_

Tibi":11knaral mondta:
Abban biztos voltam, de akkor 50 kiló alatt egyáltalán nem fárad ki?

50 kiló alatt még flashel se fárad ki, 50 kg feltt is lassan ,5 moonlgihtal 55 kilóval egy haver elsprintelt agropomtól barig :D

TakiHUN":3ha5bnls mondta:
Calavera":3ha5bnls mondta:
Egyébként az mit jelent hogy a warehouse-ba gyűjtögetni?
A Freedomosok fegyverraktárát befoglaltam, és oda gyűjtöm a cuccokat(egyik dobozba a fegyvereket a másikba ruhát, artifactot, lőszert stb-t...)
Még nem sokat szedtem össze(nem úgy mint pár hete, az első végígjátszásnál :D ...asszem 430Kg cucc volt ott összesen... 8) ) de tuningolt fegyókból már van pár(ezek csak a tuningos fegyók):
[...]
(a Fort15 és a nagyobb tűzgyorsaságú AK-74/2-őn kívűl az összeset itt találtam)

Más:
Nem tudjátok hogy Wolf-al eredetileg hol lehet találkozni, mert én összekevertem az alaptáborban lévő ipsével...

Jó gagyi ruhád van a képen :D Wolfal asszem az alapbázison utánna lelép onna és legközelebb csak halottan lehet látni!

Biztos sok ilyen volt már elég általános bug! Én ezt úgy hívom a "pseudokaloda"

:wink:

ss_tulajdonos_04-19-07_23-36-04__l02_garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

bg_":h0apdors mondta:
tuningolt fegyvert csak találni lehet, ezeket jelzik kis zöld nyillal.
ez a tuning lehet a tűzgyorsaság növelése, hangtompító, távcső, tárkapacitás növelése, más lőszerre átalakítás...

te magad csak annyit tuningolhatsz, hogy az alapfegyverre teszel hangtompítót, gránátvetőt, vagy távcsövet....már ha találsz az adott fegyverre valót :-)

bg_
Más lőszerre bármit át lehet alakítani ,csak tárat kell cserélni a "z" betűvel.

Tibi":2ndj24n2 mondta:
4 moonlighttal mennyire gyorsan fárad ki? Vagy egyáltalán elfárad? :D

egyáltalán van annyi moonlight a gameben? mert én amikor először végigtoltam nem is találtam amikor szinte mindent megnéztem. szerintem elfárad, de ha megállsz eg másodpercre akkor már mehetsz is tovább

Yantarban akkor találtam, amikor Kruglovval elindultam valami küldetésre és azon a csőszerű alagúton mentünk át. Az alagútban volt. De nem biztos hogy most is ott lesz.

Sziasztok

Gondom van.....az agyperzselőt kéne kiiktatnom de ha belepek a zonajaba 1 percen belül engine crash-el elszáll a progi...a progi eredeti nem tört. patch fent van tud valaki megoldást?

Nem tudom elindítani a játékot mert egyből bejön a BugShot...
Please segítsetek :(

Dozer":3nzqy5h5 mondta:
Sziasztok

Gondom van.....az agyperzselőt kéne kiiktatnom de ha belepek a zonajaba 1 percen belül engine crash-el elszáll a progi...a progi eredeti nem tört. patch fent van tud valaki megoldást?

Ez elég furcsa... Biztos nálad van a psi védő sapka? Régebbi mentést próbálj meg hátha azzal menni fog.

TuNiNg: bejön a bugshot: kérdés1 milyen problémát ír ki nem tudod? Első menetben feltennék új VGA drivert.

Akkor sem kellene beoffolnia game-nek, ha nincs psi-helmet. Én először anélkül mentem és egyszerűen csak Game Over lett, semmi crash.
A gépedben van a hiba, valószínűleg szoftveresen. XP, driverek, virtual memory stb.
Vagy írj a GSC Customer Support-nak, bár én már 3szor írtam de nem válaszoltak semmit.

Vissza
Top Alul