Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
kick":3j5x1hj8 mondta:Nem, viszont lelőttem.nagycsupor69":3j5x1hj8 mondta:Megpróbáltál beszállni?![]()
![]()
Tibi: Vettem meg loptam. Red Forestben legalább 400-at találtam legutóbb és Yantarban a dokiknál is lehet venni, amennyit akarsz. Az a trükk, hogy veszel, kb. 250-et lehet egyszerre, utána kifogy a doki, elmented az állást, betöltöd és megint van a dokinak, ezt akárhányszor megcsinálhatod, tök alap trükk...
kick":21hq78uq mondta:Én is ezt írtam.
TakiHUN":fk0qoeid mondta:Peccselt a gama előre szólok!
Wolfbug:
Van ugye Wolf aki asszem a Dark Valley-s küldetés után ott ácsorog Cordonban...hát nekem lehet hogy már nem fog(még nem csináltam végíg...nem mentem be a laborba mert vittem a tuning abakant a csávónak a bárba aztán go warehouse kicsit gyűjtögetni)![]()
Mentettem(mielőtt lőttem volna...mert itt a master stalkert meg a másik nyomoroncot kellett likvidálni - báros küldik - de elcsesztem ezért) viszsatöltöttem és wolf benne a tűzben, beleszorúlva a hordóba:
![]()
De amúgy is: mi a f*szomat keresne wolf army warehouseban????? :shock:
Jah meg még mindíg letudom késelni a fegverraktár őrét bünti nélkűl elsőre...bugbugbug
Calavera":1elqazjt mondta:Üdv mindenkinek
Először is ez a játák nagyon csúnya szóval píííííííííí nagyon nagyon jó, teljesne bele éltem magam és amikor lehet, csak játszom vele
Emiatt is zavar, hogy amiko yantar-nál vagyok, a sok zmbi között, és egy ilyen sárga ruhás arctol kell hogy elkísérjem mérni valamilyen szintet -mindegy- és visszamegyek a bunkerbe a köpenyes orvoshoz, a játék kilép...se szó se beszéld, kinn vagyok az XP-ben...tele vagyok mentéssel, nem akarom újrakezdeni az egész játékot...a patch miatt mondom
Tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne tenni?
Előre is köszönöm
Calavera
Nekem ez máshol is megtörtént. Van az a küldi, amikor Lukash-t kell meggyilkolni. Nos nekem a drága jó Skull kapitány mindig túlélte a csatát, és utána, mikor elindult a főhadiszállás felé, mindig belesétált egy olyan áramos izébigyóba, ami a földön van, azt jól alulról nézte pár másodperc mulva a zibolyátotpYura":31dqlgbq mondta:Wolf levetette láncait és megindult az önállósult A-Life agyávalHa nem sétál bele a tűzbe lehet feltámadt volna a Skynet kitudja :roll:
A Freedomosok fegyverraktárát befoglaltam, és oda gyűjtöm a cuccokat(egyik dobozba a fegyvereket a másikba ruhát, artifactot, lőszert stb-t...)Calavera":3nd9topt mondta:Egyébként az mit jelent hogy a warehouse-ba gyűjtögetni?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.