BugShots - mert semmi sem tökéletes

Túrista sok zsebes ruhával elhet 70 kilót vinni, és még sprintelni is lehet vele, de ratyi a védettsége.

kick":3j5x1hj8 mondta:
nagycsupor69":3j5x1hj8 mondta:
Megpróbáltál beszállni?:D
Nem, viszont lelőttem. :D

Tibi: Vettem meg loptam. Red Forestben legalább 400-at találtam legutóbb és Yantarban a dokiknál is lehet venni, amennyit akarsz. Az a trükk, hogy veszel, kb. 250-et lehet egyszerre, utána kifogy a doki, elmented az állást, betöltöd és megint van a dokinak, ezt akárhányszor megcsinálhatod, tök alap trükk...

Alap trükk ,de nekem nem működött elmentettem betöltöttem és pont ugyananyii cucca volt a dokinak ,meg bárkinek :D

De vettél is tőle és utána játszottad el? Úgy nem működik ,hogy nem veszel és várod, hogy egyszerre 3000 lőszert áruljon. :roll:

Egyre jobbnak ígérkezik ez a S.T.A.L.K.E.R....egyre sokkal nagyon jó, és amikor kezdem a játékot "megérteni" és játszani tudok vele:)nagyon nagy....
Remélem a Patch majd segít, amikor yantárba érek:)

ezt a gránátosat még nem tapasztaltam, de már tudom ha előjön, itt ha keresem, a megoldás már megvan

jóéjt)

ssxp041507173639l11pripzz0.jpg

Különben 79.080074mb bugshot-om van. :D Csak most este va ezért nem rakok fel többet. :D Jó éjt! :D :arrow: fogatlan

Valamelyik angol nyelvű oldalon olvastam, hogy a freedom bázis betonkerítésén nem szükséges lukat robbantatni a dutysokkal, megteszi az is, ha odamegy az ember, azt késsel beledöf egyet. Valaki tapasztalta? Ha volt már róla szó valahol, akkor bocsi.

Peccselt a gama előre szólok!

Wolfbug:
Van ugye Wolf aki asszem a Dark Valley-s küldetés után ott ácsorog Cordonban...hát nekem lehet hogy már nem fog(még nem csináltam végíg...nem mentem be a laborba mert vittem a tuning abakant a csávónak a bárba aztán go warehouse kicsit gyűjtögetni) :(

Mentettem(mielőtt lőttem volna...mert itt a master stalkert meg a másik nyomoroncot kellett likvidálni - báros küldik - de elcsesztem ezért) viszsatöltöttem és wolf benne a tűzben, beleszorúlva a hordóba:
ss_ricsi_wolfbug.jpg

De amúgy is: mi a f*szomat keresne wolf army warehouseban????? :shock:

Jah meg még mindíg letudom késelni a fegverraktár őrét bünti nélkűl elsőre...bugbugbug

Wolf levetette láncait és megindult az önállósult A-Life agyával :D Ha nem sétál bele a tűzbe lehet feltámadt volna a Skynet kitudja :roll:

Nem belesétált....betöltöttem ésmár benne volt a hulla.
De ez nem minden....amikor ott legyaksz mindenkit jön 3 lekes "újonc" akik nem támadnak, semlegesek...az első aki jön az a bulpupp rendszerű fegyóval(neve nem jut eszembe) valami German xy a csávó neve...mentettem visszatöltöttem: ő is benne volt a tűzben...mármint a hullája

Amúgy most wolf úgy néz ki hogy kinyújtott lábbal kb a sípcsontjáig be van szorúlva, vigyázállásban, földfelenéz a feje és messziről olyan mintha nagyon gyorsan fekvőtámaszokat nyomna :D

Wolf nálam is így járt az összes végigjátszásom alkalmával.

halihó, a kép kemény, de sajnos még nem készült olyan játék amiben az ember ne találna midenféle hibát, mondjuk a HL2-ben én alig találtam:)

Egyébként az mit jelent hogy a warehouse-ba gyűjtögetni?

Halihó

(ui.: tényleg jó a patch, mert a yantaros részben tovbbjuottam hogy nem lépett a játék ki:))

TakiHUN":fk0qoeid mondta:
Peccselt a gama előre szólok!

Wolfbug:
Van ugye Wolf aki asszem a Dark Valley-s küldetés után ott ácsorog Cordonban...hát nekem lehet hogy már nem fog(még nem csináltam végíg...nem mentem be a laborba mert vittem a tuning abakant a csávónak a bárba aztán go warehouse kicsit gyűjtögetni) :(

Mentettem(mielőtt lőttem volna...mert itt a master stalkert meg a másik nyomoroncot kellett likvidálni - báros küldik - de elcsesztem ezért) viszsatöltöttem és wolf benne a tűzben, beleszorúlva a hordóba:
ss_ricsi_wolfbug.jpg

De amúgy is: mi a f*szomat keresne wolf army warehouseban????? :shock:

Jah meg még mindíg letudom késelni a fegverraktár őrét bünti nélkűl elsőre...bugbugbug

Calavera":1elqazjt mondta:
Üdv mindenkinek

Először is ez a játák nagyon csúnya szóval píííííííííí nagyon nagyon jó, teljesne bele éltem magam és amikor lehet, csak játszom vele:)

Emiatt is zavar, hogy amiko yantar-nál vagyok, a sok zmbi között, és egy ilyen sárga ruhás arctol kell hogy elkísérjem mérni valamilyen szintet -mindegy- és visszamegyek a bunkerbe a köpenyes orvoshoz, a játék kilép...se szó se beszéld, kinn vagyok az XP-ben...tele vagyok mentéssel, nem akarom újrakezdeni az egész játékot...a patch miatt mondom:)

Tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne tenni?

Előre is köszönöm

Calavera

Ez nálam is előjött sokszor. Amikor be szerettem volna lépni a laborba, az ajtóknál lefagyott. Ezt párszor megcsinálta, és elkezdtem a feladatkezelőben a prioritást állítgatni. A Normál felettinál már semmi gondom nem volt vele. De utána 1-2 helyen pár másodpercre megállt a játék. Szóval csak saját felelősségre!

pYura":31dqlgbq mondta:
Wolf levetette láncait és megindult az önállósult A-Life agyával :D Ha nem sétál bele a tűzbe lehet feltámadt volna a Skynet kitudja :roll:
Nekem ez máshol is megtörtént. Van az a küldi, amikor Lukash-t kell meggyilkolni. Nos nekem a drága jó Skull kapitány mindig túlélte a csatát, és utána, mikor elindult a főhadiszállás felé, mindig belesétált egy olyan áramos izébigyóba, ami a földön van, azt jól alulról nézte pár másodperc mulva a zibolyátot :D :D pedig jóarc volt, csak lusta volt kerülni :cry: :D

Calavera":3nd9topt mondta:
Egyébként az mit jelent hogy a warehouse-ba gyűjtögetni?
A Freedomosok fegyverraktárát befoglaltam, és oda gyűjtöm a cuccokat(egyik dobozba a fegyvereket a másikba ruhát, artifactot, lőszert stb-t...)
Még nem sokat szedtem össze(nem úgy mint pár hete, az első végígjátszásnál :D ...asszem 430Kg cucc volt ott összesen... 8) ) de tuningolt fegyókból már van pár(ezek csak a tuningos fegyók):
ss_ricsi_uweapons.jpg

(a Fort15 és a nagyobb tűzgyorsaságú AK-74/2-őn kívűl az összeset itt találtam)

Más:
Nem tudjátok hogy Wolf-al eredetileg hol lehet találkozni, mert én összekevertem az alaptáborban lévő ipsével...

Ezt nem ertem h en mondjuk max 3 fegyoval szaladgaltam plusz par medkit meg cucc es vmikor epp h 60 kilo alatt volt. Itt a kepen TakiHUN nal (de mar mas helyen is latttam iet) 6 fegyver 16 vagy mennyi medkit ket ruha es megis 59. vhany. Ez nehezsegi szinttol is fugg? mer en masteren toltam. Es sztem nem hordtam oan sok artifactot, toltenyt(jobb esetben 100 max kiveve ha eppen bevasaroltam :)) es csak egy ruham volt.

Ruha súlya is számít plusz ebben az esetben nem volt minden fegyverhez lőszere.

Vissza
Top Alul