BugShots - mert semmi sem tökéletes

Eagl3":2dv8jt20 mondta:
Hello!

Hát ezt már tényleg nem hiszem el... Totál eltűnt a célkeresztem. Ha nincs a kezembe fegyver, akkor látom azt a karikát, de ahogy előkapok egy stukkert, nincs semmi célkereszt. Kiléptem, visszaléptem nemjó. Options/game - minden célkeresztre való pipa bentvolt, kivettem visszaraktam még mindig nincs célkereszt. Beállítottam, h. mutassa milyen messze nézek a célkeresztel, így a számok alapján nagyjából be tudom lőni, h. hol lehet a közebe, de így nem lehet messzire lőni rendesen csak ha jobb gombal réjuk közelítek de az egy trágya szerintem mert totál pontatlan, előbb szedtem le őket célkeresztel mint rájuktartva a fegyvert... van ötletetek, esetleg tudjátok mi a console parancs a célkeresztre?

Ilyennel még nem találkoztam soha...

Én már olvastam róla más fórumon, mindnek warez verzió volt és static lightningra volt állítva a grafika, dynamic lightningon újra előjött nekik a célkereszt.

merre van az a piros konténer?:D
épp azt a fegyot keresem mindenütt, mert a szekrényben nincs:(

ui:amugy üdv mindenkinek

na itt egy újreg(én)
a legnagyobb bug amivel én találkoztam:
a játék legvégén egyszercsak tönkre ment minden(nemtom miért) meg kilépett,ha elindultam,mondom betöltöm az autosavet,erre ott is ez van...
most kezdtem újat,már szerencsére minden működik...

Welcome, stalker. :)

nekem volt egy bug amin jót nevettem: wolf egyik haverja a kezdőtáborban megkért hogy mi profik szivassuk meg kicsit a banditákat, hagy legyen nyugtuk a rookie-knek. A terv a következő volt: mindenki lelép a helyről, mintha elhagytzuk volna. Csak a 3 öreg róka (wolf haverja, a player, emg mégegy experienced stalekr) marad a helyen, elbújunk a tűz körül, és amikor a banditák megérkeznek, a tag lead egy lövést, és akkor mindenki szétlövi a banditákat. Figyelmeztetett hogy ne lőjjek addig amíg nem értek a tűz köré.

Jól elbújtam, kinéztem egy fasza helyet, néztem a mapen hogy már jönnek is a banditák. A rookie-k persze még mindig ott köröztek. Nembaj, mondom, kivárom, aki hülye haljon meg. Várok a tűz körül, kinnt nagy lövöldözés, érdekesen alakul a terv, gondoltam. :) aztán meguntam, és kimentem, leszedtem pár banditát. Egyszercsak kiírja, hogy mission failed: save the rookie camp vagy mi. nézem, a rookie stalkerek halomra lőve, és a nagyöreg stalker hullája ott fexik a frontvonalban, biztos ő is elfelejtette a saját tervét :D visszatöltöttem a játékot, a rookiek most se mozdultak el, úgyhogy inkább előrementem, és kinyírtam az érkező banditákat :) mission success!

jameg egyébként sok olyan van hogy camp defense küldi, mikor épp megyek valahova (ezt automatikusan adja be)
megcsinálom, go to the reward. ok, majd megyek ha ráérek, de most van jobb dolgom is. Egy nap múlva kiírja: mission failed: camp defense. emrhogy nem mentem a rewardért. persze nem idegesítettem magam ezen, nem csökken a hírnevem ezekkel szerencsére :)

Nem találtam ennél jobb topikot, de mivel a patch a bugokat is javítja, ezért ide írom!

New patch 1.0001 & Additional information
GSC Game World has developed the first patch for S.T.A.L.K.E.R., unfortunately only for the russian version at first. They have also released the patch-notes with 61 entries, but also in russian speech. Nevertheless we translated some entries using a translator:

Problems solved:

25. Professor Kruglov sometimes wasn't able to open the door to the laboratory-bunker.
27. It was possible to shoot enemies through walls and rooftops.
46. On computers with Windows 2000 the mouse-cursor became not functional after the game has been minimized (ALT+TAB).
61. Removed some text-errors. Several improvements are applied on the game-performance.

Because our knowledge in russian-language is very limited, we cannot guarantee the correctness of our translation.

From internal sources we heard that the patch-release for the other languages will occur in a few days, even "perhaps" in some hours.

Patch:
http://files.gsc-game.com/stk-patches/s ... ch-0-1.exe

Readme:
http://files.gsc-game.com/stk-patches/s ... readme.zip

Sokat nem tudunk vele kezdeni, mivel a ruszki verzióhoz készült, de jön majd egy másik verzió is, ami már jó lesz!

VLK: vágom miről beszélsz :) ezt nekem is előadta hogy jaj jönnek a mercenarik és jézusom mi lesz, aztán a hülye rookie stalker figyelők kinn maradtak azokat lelőtték a fenébe jól mire előjött a többi rookie a házakból azokat is jól lelőtték de én még mindig vártam, hogy lőjön már afőnök :D dehát saját terve csapdájába esett :D :D :D Aztán load kimentem legyaktam őket és rögtön beljebb voltam :)

egyéb : sokan panaszkodnak hatalmas bugokra meg kissebbekre. Én eredetivel játszom és ezeknek a felét de a háromnegyedét se érzékelem....lehet itt kellene keresni a megoldást :oops:

én nekem eddig egy bug volt csak mikor mentem be egy házba egy másik stalkerrel mert eggyütt pucoltuk volna ki aztán hirtelen hátba @@@@ a shotijával ez szerintem bug mert előtte meg jó ember volt haver de lehet hogy tudathasadásos egyébként bugot senki sem szereti de a játék kárpótol amikor nincs bug... :D

Én attól kapok hülyét, amikor ugyanazt a feladatot (miután elvégeztem) mégegyszer berakja. (camp elimination)

-az idegelő bandita és merc újratermelődés. (ez önmagában nem is lenne baj, csak hát ne ilyen gyorsan!)

-sztalkerek a tábortűzben. (én nem tom hogy milyen randomgenerálási bibi ez de nagyon bosszantó.)

Amúgy az ilyen elvállalt "hozd-ide-nyírd-ki" küldetések időre mennek ám.
Ami talán realisztikus, de ezt rögtön el is viszi az, amikor 4 pályát kellene visszakoslatni a reward-ért. Ha lenne ladám, akkor garantáltan leverném rajta a benzinpénzt.

A küldi ismétlődés nem bug. Vannak védős és támadós küldik, amik azért ismétlődnek, mert az ellenfél is respawnol.

Na ugye :) Amúgy nem kel lvelük foglalkozni, néha maguktól is teljesülnek a baráti csapatok miatt és akkor csak a lóvét kell felvenni, ha éppen arra jár az ember. Amúgy egyáltalán nem befolyásolják a fő sztorivonalat.

A patchet szerintetek éredemes felrakni? Holnap lesz meg a játék is és azon gondolkodom, hogy egyből patchelek és akkor nincs kavarás a mentésekkel.

mivan ha a patchtől mégszarabb lesz? :)

Kösz szépen. :) Nekem csináljon még több bugot a patch ha szar. Én inkább nem leszek kísérleti nyúl. Majd utána olvasok valahol, hogy használ-e.

én peccseltem.

+nics több beakadt menü, meg nyitott beszélgetésablak. Kicsit gyorsabb grafik.
Küldetésleírás nem oylan keszekusza, a PDAn is kalapáltak.

-AI nem mutat fejlődést. Nagy része általános bug megvan.

Yantarig jutottam a peccselt verzióval (Kruglov néha beakad itt is)

De sztem tegye fel mendenki. Rosszabb nem lesz tőle, szóval nincs mit veszíteni...

Vissza
Top Alul