BugShots - mert semmi sem tökéletes

Crayon

New Member
Csatlakozás
2007.02.24.
Üzenetek
450
Reakció pontszám
0
Hely
near 127.0.0.1
Webhely
www.akatsuki.hu
Buddha:

Gitározik és közbe meditál...
ss_bunzybuddy_03-23-07_18-52-32_(l05_bar).jpg

Annyi bug van, hogy nem lehet őket egy kalap alá venni, hogy vicces/bosszantó. Jobb lenne, ha nem lennének egyáltalán :P

Nem értem hogy áll ez a kép, vagy mi a bug benne :?

Nem tudtam elég jó szögből lefotózni, nézd meg hol vannak a lábai törökülésben. a segge meg a talaj közt van legalább fél méter :)

Ez meg egy falisnork:
ss_bunzybuddy_03-23-07_11-52-11_(l08u_brainlab).jpg

az en kedves kiakados bugom:

-Jatekban:
ingame.jpg

Itt a felso csikon a jatekot lehet latni alul meg a felhoket. Itt latszik a kimentett sc sotetsege is.

-A menü:
menu.jpg

A kisebb bugok mellett elmegyek de ez azert kicsit sok:)

nekem egyszer volt egy lebego snorkom a yantaron csak mire lekaptam volna mar a kepemben volt :( (egyebkent neha ez stalkerekkel is megesik).
csomoszor van nekem olyan hogy a sawed off-al ellovom mind a ket shell-t,
de csak egyet dob ki..

Sajnos képet nem csináltam, de az arénában történt: volt egy társam, és ő a meccs indulása után fogta magát, a fal felé fordult, elkezdett sétálni egyhelyben, aztán elkezdett felfelé emelkedni. Először azt hittem, hogy valami létra van ott. De aztán eltűnt a plafonban :? Úgyhogy egyedül kellett boldogulnom...

Slade":3h71jfv1 mondta:
http://www.speedyshare.com/190537277.html

Ez a forgo ipse a warehouse elejen van, ez nalam is igy volt. De csak az/azok, akiket megeloztem a hullak lootolasaval :D

Forgó ipse nálam is volt army warhouse elején. Gázálarcos témához meg annyit, hogy vannak oylan gázálarcok, amikben lehet inni, de való igaz, hogy nem így :D

drpeti":3jwr8w1d mondta:
Egy kis "melegedes" a tuz mellett :D

Hogy izzadhatnak ilyen cuccba :D:D:D

Juteszembe, ti találkoztatok már nővel???
A bartender pölö simán lehetne csaj. Így kicsit az egész játék homifeeling...mint a sitten... óvatosan hajolj le az Ak-ért!

Ja, női karaktereket igazán berakhattak volna, ez már nekem is eszembe jutott. Meg mutáns gyerek szörnyeket is. :lol:

Bug: Nálato kis előfordult, hogy egyi kzónaterüelten éjszaka van, átmentek egy másikba ott meg már nappal, visszamentek és ott még mindig éjszaka van. Hmmm, fura. Meg hogy még éjjel sincs állandó világosság.

Vissza
Top Alul