Bug-vadászat

hispan":1abmsuqv mondta:
Shark: 04-05-06 mentéskompatibilis. Nem kell az összes patch sorban, mert a legutolsó mindig tartalmazza a megelőzőket. 05-el amúgy már szinte tökéletesen bugmentes.

Tompo: azért lép ki neked, mert rossz patch-et tettél fel. Van a steam-es verzióhoz meg a dobozoshoz is egy. Ha a rosszat teszed fel, pontosan az történik, amit leírtál. Semmi para, felteszed a játékot újra, meg apatch-et (akár a mostani 0-4es verzióval, de akár 06-al is) és visszamásolod a mentéseid.

De nekem semilyen patch nincs fenn! :cry:

Valamit csak kiír a bal alsó sarok a főmenüben, vagy nem? Legalább annyit, hogy 1.5.00? De mondom, ha nem tudod, akkor egy lendülettel 1.5.06 és ha nem mennek a mentéseid, akkor így jártál... Ha meg nincs olyan bugod, ami megakaszt a történetben végleg, akkor - ahogy Te is mondtad - vidd végig először aztán patchelj...

Eddig még nem volt olyan. Csak olyan, hogy kilép a játékból és kiír valami"Bug error" vagy valami ilyesmi. Bár ez annyira nem gáz mert mindig gyorsmentek, aztán ha véletlenül kilép, akkor gyorsan belépek visszatöltöm és ennyi. Egyébként ez a "Bug error" kb. 3x jött ki mióta játszom, szóval nem vészes.
Egyébkén a fosztogatókhoz hogyan lehet csatlakozni a Szemétdombon?
Ezt csak azért kérdem mert, amikor elakartam foglalni a raktárépületet és már csak 2 fickó maradt, az egyik a kereskedő, a másik egy bandita. Egyik pillanatban hirtelen leereszkedik a fegyver és nemtom elővenni, úgy mint a szövetséges frakciók táborában. Tudtam is váltani egy mondatot a fosztogató kereskedővel, csak aztán elkezdett lőni rám(a térképen egész végig "pirosak" a fosztogatók).
Ez is Bug lehet?

Ha haragba kerülsz velük, akkor sajnos nehéz csatlakozni. Én egészen a végsőkig haver voltam velük. Az, hogy nem tudod néha elővenni a fegyvered (akkor sem, ha ellenségük vagy), nem bug, néha előfordul, de amint egyikükkel tűzpárbajba keveredsz, elő tudod venni. Kereskedővel meg akkor is el lehet kezdeni diskurálni, ha ellenség, csak közben valóban lő rád.

Csatlakozni úgy lehet hozzájuk, hogy ha nem vagy ellenségük és elmész a főnökükhöz és megkérded, hogy csatlakozhatsz-e? Ennyi.

Kössz a segítséget.
Egyébként a másik katona aki ott volt a kereskedőn kívül, az lőtt rám de nekem az istennek sem akarta elővenni a fegyvert.
Max a csavart. Azzal is próbálkoztam hogy fejbedobom, de sajna nem használt.
Egyébként mekkora muri lenne ha télleg fejbe lehetne dobni az embereket a csavarral, úgy hogy megérezzék.
Egyébként mért kifizetődő ha csatlakozok hozzájuk(cuccok, fegyverek, stb)?
És ha csatlakozol akkor a másik frakciókhoz nem tudsz, vagy csak egyes feladatokat nem szabad megcsinálnod annak érdekébe, hogy haverok maradjatok a fosztogatókkal?

Alapvetően akkor maradsz mindenkivel haver, ha senkire sem lősz. Én ott rontottam el, hogy segítettem agropromban megvédeni a stalker bázist a banditáktól és megöltem vagy 40-et...

Előnyök? Megcsinálhatod az adott frakció saját küldetéseit és a végén kapsz jutalmat (ruhát, fegyvert, arti-t, attól függ, hova csatlakoztál). Miután csatlakozátál valahova, csatlakozhatsz (válthatsz) másokhoz is (persze ha nem lőnek közben szitává). A stalker frakció a banditákat leszámítva többnyire semleges a mindenkivel (illetve a duty-t kifejezetten kedveli), így ők az "átjáróház", ha pl duty-sként csatlakozni akarsz a freedomhoz vagy fordítva.

Sziasztok!

Két kérdésem lenne... Új vagyok, lehet, h nem pont ez a megfeleló topic, de úgy gondolom, h ezek vmi bug-ok...
Nagyon sokszor lefagy a cucc, és azt írja ki, h az XY képernyőillesztő meghibásodott, blabla... ez mitől van, és mivel javítható? 1.5.0.4 van fent.
Illetve a másik, h amikor kereskedek, össze-vissza vannak az árak. amin veszek, általában 2-3x drágább, mit ami értéknek van feltüntetve, ha eladok, meg általában az 1/10-ét ha kapom a cuccnak... de a legjobb az volt, amikor a 14.000-es fegyverért 89-et akartak adni...
Ez mkinél így van?
Üdv!

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni! Közvetlen megelőző HSZ-t nem idézünk. - hispan[/mod]

Scorpius":3e7j0m91 mondta:
Narayan azon ne csodálkozz hogy keveset fizetnek

Na de ennyire keveset?
Ill, ha pl 300-ra van kitéve vmi, miért 450-600-at kell fizessek érte?
A fagyásról nem tudsz vmit mondani?
Leszedtem az 1.5.0.6-os patch-et... Nekem angol hang, magyar felirattal fut, ez feltehető rá?

nálam csak akkor fagyot le amikor feltettem a 1.5.06 patch-et de akkor zsinórba 4 szer
de a 1.5.04 és a 1.5.05 rendesen működöt nem volt semmi bug

Narayan egyrészt a szabályzatot kérlek majd olvasd el, másrészt:

1) Frissíts 1.5.05-re legalább (az mentéskompatibilis a 04-essel, nem kell majd újrakezdened).
2) Frissíts VGA drivert.

A kereskedéshez: a kiírt árak az adott frakción belül érvényesek. Ha belépsz egy frakcióba, Te is meg fogod kapni a névértéket illetve annyiért is vásárolhatsz majd.

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni! Halmozott szabályszegés miatt 2 hét warn. - hispan[/mod]

1. HSZ

Na, visszacsináltam mindent...
Lenne egy komoly kérdésem...
Ezek a patchek hoznak-e akkora javításokat, újdonságokat a játékban, h érdemes legyen olyannal játszani, ami nem csak az 1.5.0.4-es patchel enged játszani... Remélem érthető a kérdés... :D

2. HSZ

Na, feltettem az 1.5.0.5-öt, és a bugtrap állandóan kidob... Úgylátszik, nekem az 1.5.0.4-re van "hangolva" a játék... Most oda lett az egész eddigi minden...

3. HSZ

Na, feltettem az ASUS oldaláról leszedett legfrissebb Nvidia drivert, majd meglátjuk...
Lenne mégegy érdekesség...
Volt egy küldetés-rész, amikor a STALKERrel fel kellett menni a hangártetőre fedezni a társait... Ezt meg is csináltam...
Most az Erdész környékén vagyok, visszahoztam neki az iránytű relikviát, és ugye ő mondta, h beszéljek a zsoldosokkal... Erre a főküldetés nyila azt mutatja, h menjek a hangár tetejére fedezni a Stalkert... Ez mi lehet?
Ja, és még vmi... Alapból ugye 50Kg a teherbírás, ezzel még elfogadható ideig tudok sprintelni... Efölött szinte azonnal kimerül az energia... Na, most van egy ruhám, ami 55Kg-t enged meg, de ebben is 50Kg felett azonnal elfogy az energia... sőt, van egy gravi relikviám, ami még +20Kg-ot enged, de kipróbáltam, hiába van 52Kg-m, és a max pedig 75Kg, amíg 50 felett van a súly, azonnal elfogy az energia... Emlékeim szerint az előző részben addig tudtam sprintelni kitartóan, amíg el nem értem a mindenkori adott max súlyhatárom... Ilyennel találkozott már vki?

4. HSZ

Köszi!

Érdemes az 5-ös pach-et felrakni mert 4-es pach nél kilépett nálam mindig és más társaimnál is 5-nél futott rendessen . ja amugy OLVASD el a szabályzatot engem is letoltak érte :lol: :D(remélem téged is) lol2

apukámnak egyszer olyan hibája volt h ott a kórházban ott van egy gépfegyveres és elvileg egy ember gránáttal elintézi és ezzel egyben kirobbantja azt a fa falat. de apukámnál nemígy történt. valahogy úgydobta be a gránátot a barátja h nem robantotta ki az ajtót. és egy korábbi mentést kelett betöltenie. csa agy tudott továbmenni

Vissza
Top Alul