Bug-vadászat

Hogy elejét vegyem mindenféle wareznek, már a fórum indulásakor világossá tettem, hogy itt a warezről még beszélni sem lehet, ami azt jelenti, hogy ha valakiről kiderül, hogy tört verzióval játszik, akkor az itt semmiféle támogatást nem kap és a fórumból kitiltásra kerül. Erre "kért" a hardwired is és én is így érzem a dolgot tisztának. Van, akinek fáj az, hogy én ezt saját hatáskörben ilyen szigorúan intézem, de ez van.

áá akkor a hardwired miatt van :lol:

Gondoltam hogy van valami a háttérben.

Ez most saját vélemény de szerintem attól h itt nem lehet beszélni a warezről(már egy ideje arról beszélünk :!: ) :D attól semmi változás nem lesz abban hogy akárki pl eredetibe vegye meg a játékot mert ugye mondani akármit mond az ember és nehéz azt elhinni.

De a warez addig nem igen tűnik el amíg ilyen szabad a net.

én ezt értem és tiszteletben is fogom tartani, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy azt tudod e(figyelembe veszed e) hogy az effajta negatív diszkrimináció szintén törvénytelen, és adott esetben jogi eszközökkel megtámadható, jogorvoslat érvényesíthető(bár még nem hallottam róla, hogy lett volna rá precedens)

hogy ne csak offról legyen szó:

találtam egy olyan bugot a játékban ami akadályoz a folytatásban. 1.5.05-tel játszom. A kordon utána a dark valleybe mentem nem a garbagera, hogy ne húzzanak le a banditák, és a dark valley felől közelítettem meg a garbage-ot. Sikerült a menőver, és a benljebb lévő banditák már nem rabolnak ki, lehet velük beszélni bizniszelni, de a bázisukra nem tudok bemenni. Az egyik probléma, hogy valamiért zárva vannak a kapuk, a másik meg hogy van egyetlen bandit, ako piros, az összes többi sárga, de egy van a bejáratnál, aki piros, és lövésem nincs miért. Folyton lő rám, a többi, meg mintha az a piros az ő ellenségük is lenne, lő rá, tehát a bandita lövi a banditát. Természetesen eltaláljákk, mert ott szalagál előttük, de nem hal meg. Mi a pék f.sza van ilyenkor? :?

megoldottam úúgy, hogy megcsináltam jópár random beadott küldetést a banditáknak míg végül bezöldültek, és akkor már ki volt nyitva az ajtó. Viszont az átjáróknál még mindig ki akarnak rabolni, ha nem engedelemeskedek beprirosulnak. Valahogy még mindig nem siekrült megoldaniuk normálisan ezt a garbage-os részt.

hát egy sima bug van ott előfordul próbálj mentés vsiisaztöltést

VinoBob: ember legyen a talpán, aki megtámad és nyer :D Jogász az édesapám, szóval ismerem a járást. :D

No de tényleg no OFF.

Az munka :D

Közben nekem is volt egy bug, mikor a játék vége felé vannak ilyen kitekintő repülések, akkor a fegyver nem tűnik el a képernyőről. Olvastam ezt más máshol is, szóval gondolom általános hiba.

Kérdés valakinek volt már olyan bug mint amit én most leírok?

Na amikor agyar pdáját kell felvenni és a bolhapiacnál le kell menni abba a pincébe és ott kirabolnak.
Én mielőtt lementem pont a viper5-el vooltam.
Legyek jön a bejáccás és csodálkozva nézem hogy az emberem kezébe a viper 5 ott van normális helyzetbe.
Sajna sreenshotot nem csinált róla az uccsó pillanatba megnyomtam az f12 de sajnos nem csinált :?

Akkor van a kezedben a fegyver amikor a robbanás történik vagy amikor dumálnak a banditok és te fekszel?

amikor fekszem, még jáccadozott is a fegyverrel miközbe azok dumáltak :D

Sziasztok ,nalam egy olyan bug van ,a kordon reszen van egy feladat egy halott katona pda jat kell megszerezni,es az a sinek vegen levö alagutnal van ,de nem tudok benne villanik egy feher feny es kidob az alagut bejaratahoz,nagyon idegesit hogy nem tudok bemenni oda sok löszer is meg par cucc van ott bent remelem valami patchel kijavitjak.amugy magyar nyelvu verziot vettem meg

ez nem bug
van 1 híd kordonba és annak fel kell menni a tetejére és ott van 1 "teleportáló gömb " annak a közepébe próbálj meg beugrani és akkor oda teleportál a halott katonához

Sziasztok!
Nem tudom hogy bug-e v csak én nem értem a játékot,de amikor a vezető a kordonhoz vezet szemmel láthatóan hibásan tölt be a játék.Egy pillanatra beadja a mezőt utána rögtön töltés és a kordon bejáratánál találom magam a katonasággal szemben.Ekkor megnézem a pda-t és már egyetlen frakciohoz sem tartozom és a Clear sky már nem is a barátom,a térképen is sárgával jelöli öket.1.5.04-es magyar verziom van és letöltötem a 1.5.05-ös pach-et de a ugyanaz a helyzet.Szerintetek ez hiba v ez igy normális?
Válaszokat elöre is köszönöm.

Amikor átlépsz Kordonba kilépsz Clear Sky frakcióból, mert ugye titkos az ingoványban! ;)

Köszönöm a gyors választ.Tuttam h én vagyok a láma.

[mod]Szabályzatot el kellene olvasni!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

visszab olvastam ,az is hibat okoz ha sok item van a palyan,elszortam jo sok fegyvert meg löszert,idaig nem lepett egyszer se ki a jatek

sziasztok,nalam olyat csinal a jatek,a szemetdomb nevu helyen,mikor tamadjak a szemtdombot a fosztogatok ,mikor bekapcsolodok en is csataba pl dobok egy granatot stb kilep a jatek minden hiba uzenet nelkul es nem tudok rajönni mi lehet hibanem tudok igy tovabb menni a jatekba mert mindig kilep,magyar verzio eredeti persze 1.5.04 es verzio,mi lehet a gaz pls help a magyar verziohoz nincs ujj patch?ha van honnan szedjem le

Rossz patch-et tettél fel. Neked a dobozos verzióhoz való patch kell, nem a steam-es. Eldobott item ilyet nem csinál (hacsak nem extrém sok)

ss_user_10-28-08_06-16-35__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mennék a kordonból a szemétdombra nemm a főúton ez meg állnadóan visszatolt és mivel pont level changernél voltam így mindig pályát lép igen nem és újra újra míg nem kitoltak a pályából és akkor megkerültem őket:D
ss_user_10-28-08_06-16-44__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_user_10-28-08_06-19-29__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

két feladat úgy hogy sajna az osztag portyázott 1 kicsit úgygondolta legalábbis.

Nekme viszont állandó bug az hogy ha pl kiirtok egy fosó posztot akkor rittig ők szólnak be hogy jól megleckéztettük őket háát max saját magukat de am én voltam.
Meg amikor legyőzök egy támadó fosóegységet az atya beszólja hogy elvesztették a szemétdombra vezető utakat közben meg nem.

Vissza
Top Alul