én ezt értem és tiszteletben is fogom tartani, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy azt tudod e(figyelembe veszed e) hogy az effajta negatív diszkrimináció szintén törvénytelen, és adott esetben jogi eszközökkel megtámadható, jogorvoslat érvényesíthető(bár még nem hallottam róla, hogy lett volna rá precedens)
hogy ne csak offról legyen szó:
találtam egy olyan bugot a játékban ami akadályoz a folytatásban. 1.5.05-tel játszom. A kordon utána a dark valleybe mentem nem a garbagera, hogy ne húzzanak le a banditák, és a dark valley felől közelítettem meg a garbage-ot. Sikerült a menőver, és a benljebb lévő banditák már nem rabolnak ki, lehet velük beszélni bizniszelni, de a bázisukra nem tudok bemenni. Az egyik probléma, hogy valamiért zárva vannak a kapuk, a másik meg hogy van egyetlen bandit, ako piros, az összes többi sárga, de egy van a bejáratnál, aki piros, és lövésem nincs miért. Folyton lő rám, a többi, meg mintha az a piros az ő ellenségük is lenne, lő rá, tehát a bandita lövi a banditát. Természetesen eltaláljákk, mert ott szalagál előttük, de nem hal meg. Mi a pék f.sza van ilyenkor? :?
megoldottam úúgy, hogy megcsináltam jópár random beadott küldetést a banditáknak míg végül bezöldültek, és akkor már ki volt nyitva az ajtó. Viszont az átjáróknál még mindig ki akarnak rabolni, ha nem engedelemeskedek beprirosulnak. Valahogy még mindig nem siekrült megoldaniuk normálisan ezt a garbage-os részt.