Bug-vadászat

A Dobozos patch hol erhetö el?ÉS mit ertesz sok extrem alatt.Jatek menujeben nem talal ujj frissitest, meg egy patchet se raktam amugy fel mert gyarilag 1.5.04 a verzio

Extrém sok: 1,5 tonna felszerelés elszórva egy helyen valahogy így:

ss_hispan_10-14-08_20-26-50__agroprom__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És még ilyennél sem szabad gondnak lennie. Most haladok a két tonna felé, végső soron a 10 tonna a cél (bár nem tudom, azt hogy fogja bírni, már itt is csak 5 FPS-em van :) )

1.5.05-öt mindenképp tedd fel.

Mi kéne sztóker? :D

Már 2 tonnánál tartok, átruccantam kicsit vérengzeni freedom bázisra és két dragunovot is sikerült hozzácsapnom. Ha megszorulok majd anyagilag, akkor eladom a jobb cuccokat, kb 50.000 rubel lenne csak a beszedett Vintar-ok értéke...

Na sikeresen kiakasztottam újra a clear sky-t. Anná a résznél, amikor le kell menni a pincébe és a banditok elveszik az összes cuccom. Én egy gránáttal a kezembe mentem le oda, és amikor jött a robbanás eleresztettem.A gránádá ugyi csak pár másodperc múlva pukkan, addigra már bespwanolta a banditokat, engem viszont még nem, a banditok közül egy megfingott, nekem semmi bajom nem lett a másik viszont rossz néven vette a dolgot és elkezdett kifele puffogni a sörétesével. Kinnt persze nem volt senki, de azt hitte, onnét jött a támadás( végülis igaza volt) én egy darabig a földön feküdtem, aztán érdekes módon nem tudom miért beállított az ajtóba, és pont
úgy, hogy én is kaptam a sörétből. Érdekes hogy vérzett a nájomnyikom, de nem halt meg(tehát még nem teljes értékű karakterként volt benn, csak a viewportot tehette be nem tudom). Vártam így egy két percet, de nem történt semmi, a progi livelockot kapott, semmilyen programutasításra nem reagált, se konzol előhívás, se kilépés, se mozgatási kommandok semmi, még shotot se engedett csinálni, úgyhogy frapset kellett elővennem lol2 . Kilépni se tudtam, meg kellett ölnöm proc explorerből. Elég gyatra munka, hogy ilyen könnyen ki lehet akasztani...

Íme egy kép a halott badnitról. Oldalról lő a másik, de nem látni, csak a hangját hallani, meg a piros kört ahogy jobbról picit súrol a sörét.

http://kepfeltoltes.hu/081028/xrEngine_2008-10-28_23-42-14-30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát hispan nekem 1 olxan mod kellene amitől megjavul a a frakcióháburúzás azaz sokkla jobb lesz vki ítra hogy van olyan tudom nem ide kellene de most 1 bugot is írok tehát ez ne számít offnak.

Nekem is volt ilyen VinoBob csak nekem 1 levelchangernél mentem át a kordonból a szemételepre és a csövön át mentem de sajna pont mondig felém jött pár stalker és állandóan toltak vissza a kordonra * befaoytt másodszor már a pályát átugorva kikerültem őket mert kidobott a pályából.

Meg a frakcióháborúval 1 gondom akadt most dutys vok és amikor kérdem őket h segíthetek oylan helyeket kell elfoglalni ahol a semleges stalkerek vannak természetesen ők 1 lövést nem eresztenek le sőt el s eindulnak.Úgy néz ki a dolog h én kirtom a posztot jönnek megkell védeni a helyet persze ők csak állnak.
Nme vészes csak most azt nem tudom h beléptem a dutyhoz a stalkerek mér lettek semlegesek a másik patchel zöldek maradtak .

Végre valahára a szabadsággal sikerült rendes frakcióháborút elérnem: ők is támadnak, meg is tartják a pozíciójukat, sőt, terjeszkednek is. Szemétdombot 90%-osan uraljuk, sikerült átmenni már agropomba is, sőt, ideiglenes tábor is van a déli bejáratnál. Kb 5-10 percnyi helyszínbiztosítás után viszont kidob a játék... De kb úgy, mintha meghatározott időt tölthetnék el az agropomi helyszínen, ha visszamegyek szemétdombra, akkor működik minden, de ha ismét visszamegyek agropomba, kidob az asztalra... Pedig már csak 4-5 helyszín választ el a szolgálat leigázásától, Yantarba meg máshogy nem tudok menni, csak ezen a területen keresztül... A idegbaj kerülget komolyan. Van valami ellenszer? Mármint arra, hogy ne dobjon ki, mert az 5-ös patch már fent van... Van egy korábbi mentésem, de nincs kedvem kb. 8 órányi gémet és szemétdombos herce-hurcát kidobni az ablakon, és tartok tőle, hogy nem is biztos oldaná meg a problémát. Van valakinek tippje, segítsége? Nagyon hálás lennék érte!

Murder3 fejből nem tudom a nevét, de a MOD boxban nézz körül.

Twiggy a Te gondodra nincs ötletem :(

Twiggy":1realm0i mondta:
Végre valahára a szabadsággal sikerült rendes frakcióháborút elérnem: ők is támadnak, meg is tartják a pozíciójukat, sőt, terjeszkednek is. Szemétdombot 90%-osan uraljuk, sikerült átmenni már agropomba is, sőt, ideiglenes tábor is van a déli bejáratnál. Kb 5-10 percnyi helyszínbiztosítás után viszont kidob a játék... De kb úgy, mintha meghatározott időt tölthetnék el az agropomi helyszínen, ha visszamegyek szemétdombra, akkor működik minden, de ha ismét visszamegyek agropomba, kidob az asztalra... Pedig már csak 4-5 helyszín választ el a szolgálat leigázásától, Yantarba meg máshogy nem tudok menni, csak ezen a területen keresztül... A idegbaj kerülget komolyan. Van valami ellenszer? Mármint arra, hogy ne dobjon ki, mert az 5-ös patch már fent van... Van egy korábbi mentésem, de nincs kedvem kb. 8 órányi gémet és szemétdombos herce-hurcát kidobni az ablakon, és tartok tőle, hogy nem is biztos oldaná meg a problémát. Van valakinek tippje, segítsége? Nagyon hálás lennék érte!

Hát tetszik nem tetszik az a megoldás ha visszatöltöd 1 korábbi mentésed.
Ne az ilyenek miatt van nekem kb 300mb save-m

Hispan ott már a modkeresőbe írtam de senki se válaszolt :?

Én is rosszul vagyok! Nekem az 1.5.0.4-es verzió van fennt. Az egész a katonai raktárbázisnál kezdődött, állandóan kidobott az asztalra. Eddig úgy csináltam hogy mentettem minden percben mert ha nem akkor kezdhettem előlről. Miután kidobott és behoztam újra a mentést kb egy két percet tudtam játszani, utána asztal. Ha felrakom az 1.5.0.5-ös verziót akkor szerintem nézhetem a mentéseimet.... azt pedig nem akarom.

Mi a megoldás?

Pls help!

mindenképpen tedd fel az 1.5.05-öt! Nekem is szar volt hogy nem tudtam folytatni, (1.5.03-ról) de sokkkal de sokkal stabilabb, gyorsabb, szebb lett a játék. Azt nem állítom, hgoy bugmentes, de észre fogod venni a különbséget.

Ugye az új patchnél ha felrakom és előtte nem volt fent egy korábbi patch, akkor a mentések elvesznek.
De ha kimásolom a mentéseket-->felrakom a patchet és utána visszamásolom őket, akkor működnek a mentések?

A **** életbe! :cry: fal1
Egyébként mért nem?
Tapasztalatból tudod, hallottad stb.?

Shark: nem érdemes itt taktikázgatni fel kell rakni az összes patch-et sorban aztán új játéékot kezdeni és kész . egyébként a 1.5.05 és 1.5.06 mentések terén kompatibilis egymással .

De a játékok felénél utálom újrakezdeni a történetet!
Majd végigviszem és majd utána telepítem fel a patchet.

Shark: 04-05-06 mentéskompatibilis. Nem kell az összes patch sorban, mert a legutolsó mindig tartalmazza a megelőzőket. 05-el amúgy már szinte tökéletesen bugmentes.

Tompo: azért lép ki neked, mert rossz patch-et tettél fel. Van a steam-es verzióhoz meg a dobozoshoz is egy. Ha a rosszat teszed fel, pontosan az történik, amit leírtál. Semmi para, felteszed a játékot újra, meg apatch-et (akár a mostani 0-4es verzióval, de akár 06-al is) és visszamásolod a mentéseid.

Vissza
Top Alul