Bug-vadászat

Nem, ha új játékot kezdek a cform után kidob és még a bugot se irja ki és nincs kedvem most újra instalállni meg időmse két mérésjegyzőkönyv közt :x

Gondolom, sima vanillára felrakta legújabb patchet, miközbe a 1.5.5 csak az 1.5.4 mentéseival ok nem?

fenn volt az 1.5.04 és nem mentek a mentések uh egy ctrl+a és egy shift+del elmulasztotta a mérgemet :| :D de ha hétvégén nem sikerül megoldani akkor egy komplett reinstall majd zsinórba 1.5.01 .02 .03 .04 .05 patch felmegy de előtte összedobok egy rendszer visszaállitási pontot h avisszahozhasssam a patchek előtti állapotba

szerintem ezt rosszulk tudod fel kell tenni a legeslő patch-et utána sorban a következőt (igaz ha eredeti cd project-es játék van akkor elég a legutolsót )

Nem véletlenül nem kompatibilisek egymással a régi patch-ek mentései.
Ráadásúl az sem véletlen, hogy csak a legfrissebb patch letölthető a deepsilver oldalárol.
Az újak tartalmazzák a régieket is csak javítva.
Ez a "sorban felrakni az összeset" az egyik legnagyobb butaság és mindegy hogy wrz vagy sem.

Kösz Grifid ezt nem tudtam, akkor ez lényegesen meggyorsitja a telepitésem, és jól hallottam h az 1.5.05-s patchban nem veszik el a pénzed mikor belépsz a pincébe Fangot keresve?

Nem tudom, hogy így van-e, de szerintem jobb, hogy elvész, mert a fegyvereid eldobálod előtte, azzal úgyis "csalsz", de a pénz legalább vesszen már el :D

a fegyvereid sem kell eldobálni az egyik másodlagos feladat h szerezd vissza a cuccaid amiket simán lopakodva visszaszerzel mert a két bandita napszaktól függően elmegy aludni. Nekem csak azért kellene a pénz mivel nem tudok az agropromig abakant szerezni csakhogy még azelőtt kifosztanak :? uh ha valaki tudna egykis infot arról h érdemese azt tuningolni AK helyett pontosságra az abakant megköszönném

A legjobb fegyver a játékban szerintem a TRS. Sötétvölgyben többtucatot összelehet szedni tuninggal együtt. De ez különvélemény^^

Golza":219mcuba mondta:
a fegyvereid sem kell eldobálni az egyik másodlagos feladat h szerezd vissza a cuccaid amiket simán lopakodva visszaszerzel mert a két bandita napszaktól függően elmegy aludni. Nekem csak azért kellene a pénz mivel nem tudok az agropromig abakant szerezni csakhogy még azelőtt kifosztanak :? uh ha valaki tudna egykis infot arról h érdemese azt tuningolni AK helyett pontosságra az abakant megköszönném

Lépj be a dutyhoz ott ráadásul fejlesztettet kapsz. :D

igen ám, de az tűzgyorsaságra van fejlesztve nekem pedig pontosságra kellene, a koyster tiszta felesleges, nagyon kicsi a lőtávja, ha már vog-ot kell használni limanszkban van egy bulldog +24 gránát bele azzal lehet apritani a monolithosokat :D

uvegesmaster":3p72gh33 mondta:
A legjobb fegyver a játékban szerintem a TRS. Sötétvölgyben többtucatot összelehet szedni tuninggal együtt. De ez különvélemény^^

Teljesen egyetértek. agropromban rengeteg van és fejlesztésekkel gyakorlatilag nullára lehet csökkenteni a visszarúgást. Mesterlövésznek és közelharcra is jó (45-ös tára miatt). Annyi csak a gond, hogy viszonylag sokszor beakad szóval állandóan érdemes javíttatni a kovácsoknál...

asszem megatláltam mi okozta a leállásokat az 1.5.05-ösnél, az h a travelfix a 04eshez tartozott, ezért nem mentek a régi mentések se és ezért is állt le új játéknál

Vissza
Top Alul