Bug-vadászat

1.503-at használom, de az 1.500ban is volt ilyen jellegű bug. Az a baj az 1,504-el, hogy elég sok vele a negatív tapasztalat. Esetleg ha valaki meg tudná mondani, hogy melyik fájlban lehet a hiba, akkor azt megköszönném, moddal beletenném a javított verziót az 1,503ba.

ha valakinek sikerült átbuherálnia és nagyjából bug mentessé tenni az PLS írjon rám :D

én kiegészítettem ezzel a fixel az 1.5.04-et és eddig semmi gondom nem volt a játékkal!
de viszont a multinak búcsút mondhatunk mert ehez kell valami kófic crack is.... :cry: de a lényeg hogy a single az bug mentesen műxik(kopp-kopp :D )

Ecolopista":1xhsiy0t mondta:
én kiegészítettem ezzel a fixel az 1.5.04-et és eddig semmi gondom nem volt a játékkal!
de viszont a multinak búcsút mondhatunk mert ehez kell valami kófic crack is.... :cry: de a lényeg hogy a single az bug mentesen műxik(kopp-kopp :D )

hmm nekem valamiért nem jött össze 1,,503-mal, bemásoltam a fixed szkripteket, és betöltésnél kifagyott, illetve még nem betöltésnél, hanem a menüben, csak ott ahol ki kellett volna írnia hogy milyen pálya, egészség szokásos... próbáltam egy kicsit megkavarni a szart, és betettem modként a működő szkirpteket, és amit felül kellett volna írjon, azt nem hagytam, érdekes, hogy így is kerültek be új fájlok, de így se működött. Meg azt is megpróbáltam, hogy az 1,504 szkriptjeit teszem fel az se ment. Viszont 1,504 shadereit be tudtam tenni, megkajálta őket, viszont csökken tőle tényleg az fps, grafika meg nem változik(vagy csak nem vettem észre nem tudom) szóval, semmi értelmét nem látom, nem tudom mit gondoltak vele, hogy ezt is peccselik, biztos megint "optimailzáltak" :roll:

Ecolopista":2czudo84 mondta:

Tudsz küldeni egy linket vagy valamit hogy hogyan csináltad meg? :D köfffiii

Még egyszer sem kellett megetetnem a "karakterem" (yantarnál járok) viszont a kis eü.csomagokat hiába használom csak fogynak, de nem növelik az életem. Inkább etetném...

VinoBob!
Az egészet meg kell csinálni úgy ahogy a manuálba írják és működik persze csak a 1.5.04-el. De lehet hogy nem is egy verziót használunk....

Ricsikee!
Majd P.M.-ben küldöm a filet!

Van egy ojan gondom hogy ha teljes képernyön tolom a játékot az ég elmosodik mint a az elöszö stalkerban nem tugyátok mijen megoldás van rá mert az elöszönél is kijavitoták valaki nem tud egy megoldást??

Ecolopista":2asgsmqb mondta:
VinoBob!
Az egészet meg kell csinálni úgy ahogy a manuálba írják és működik persze csak a 1.5.04-el. De lehet hogy nem is egy verziót használunk....

Ricsikee!
Majd P.M.-ben küldöm a filet!

miért hogy írják a manuálba? :|

Hello..segitséget kérnék...

Cordonban vagyok, és nem enged át Szeméttelepre...fent van a javitás, van igen-nem gomb, el is indul a pálya betöltése, de kidob a game...utána ujraindit, próbaképpen visszamennék Ingoványba, az sem müködik!!! ott is kidob....
kipróbáltam hogy levettem az átjárójavitó fixet, de ugysem megy apályaátlépés.........találkoztatok ilyennel?? mi a megoldás....????

Ricsikee":2gcf24sb mondta:
Na megvan a következő bug (ami a végigjátszhatóságot gátolja)! Amikor átmegyek a vöröserdőn a katonai raktártelepre és lelődözöm a népeket akkor elvileg beszélnem kéne a zsoldos csávóval (Guruc) a faluba! Azonban nem akar beszélni velem hiába megyek oda hozzá és nyomkodom az F-et!
Itt én is elakadtam. Tudja valaki a megoldást? A mentés és újra betöltés mit sem ér.

VinoBob!

Ezt:
1. Extract "unpacker.rar" from the supplied fix archive
into the directory "PATCHES".
(In there should already be a file called "xpatch_04.db"
that was made by 1.5.04 patch)
2. Run the file called "unpack_patch_04_auto.bat"
Which accordingly extracts all the data from "xpatch_04.db"
into the directory "xpatch_04" AND renames that
folder to "gamedata"
3. Move the new "gamedata" folder including its contents
into the games root folder (same one that contains folders
like "bin" and "patches"). If it already is there,
overwrite it (this only happens if you have some previous
mods or fixes installed).
4. Delete the xpatch_04.db from the "patches" folder.
5. Delete the file "bind_level_changer.script"
from the gamedata\scripts folder
6. In the same folder, Overwrite the file "xr_effects.script"
with the one supplied from this fix archive
7. Open the file "fsagme.ltx" that is in the games root directory
and change the line
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
into
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
save the file now and...

ÁÁÁÁ. Tiszta nevetséges hogy 2008ban ilyen munkát kiadnak a kezükből....
Kb 2 hónap mulva megnézem hogy állnak a patchek,mert ez így egy nagy kaki!
Ja ha valaki akar modolni akkor csináljon már 1 olyan modot ahol nem muszály tuningolni a stukit.

Már nem azért mondom, de mi a f*sz van itt, SoC-nál az volt a baj sokaknak, hogy nem lehetett, CS-nél meg az h lehet?! :? lol2 nemértem fal1 sose jó az ami van

jó ez így h lehet tunkolni a fegyókat! nem kell ehez külön mód! ha nem akarsz akkor nem fejlesztesz ennyi...

Nem azt mondom, hogy baj,csak azt hogy ha nem tuningolod azt a szart akkor gagyibb és használhatatlanabb mint 1 szaros pisztoly. Vágod kolega?

de azé mert nem tudod rendesen kezelni. :lol: nem vagy tisztába ezzel a játékkal és főleg a kategóriájával... én a helyedbe nem panaszkodnék, hanem örülnék, h egyáltalán van folytatása a SoC-nak. OFF

Vissza
Top Alul