Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Ecolopista":1xhsiy0t mondta:én kiegészítettem ezzel a fixel az 1.5.04-et és eddig semmi gondom nem volt a játékkal!
de viszont a multinak búcsút mondhatunk mert ehez kell valami kófic crack is....de a lényeg hogy a single az bug mentesen műxik(kopp-kopp
)
Ecolopista":2czudo84 mondta:én kiegészítettem ezzel a fixel az 1.5.04-et és eddig semmi gondom nem volt a játékkal!
de viszont a multinak búcsút mondhatunk mert ehez kell valami kófic crack is....de a lényeg hogy a single az bug mentesen műxik(kopp-kopp
)
Ecolopista":2asgsmqb mondta:VinoBob!
Az egészet meg kell csinálni úgy ahogy a manuálba írják és működik persze csak a 1.5.04-el. De lehet hogy nem is egy verziót használunk....
Ricsikee!
Majd P.M.-ben küldöm a filet!
Itt én is elakadtam. Tudja valaki a megoldást? A mentés és újra betöltés mit sem ér.Ricsikee":2gcf24sb mondta:Na megvan a következő bug (ami a végigjátszhatóságot gátolja)! Amikor átmegyek a vöröserdőn a katonai raktártelepre és lelődözöm a népeket akkor elvileg beszélnem kéne a zsoldos csávóval (Guruc) a faluba! Azonban nem akar beszélni velem hiába megyek oda hozzá és nyomkodom az F-et!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.