dezodor
New Member
Mivel semmi sem tökéletes, itt is előfordulnak bugok rendesen. Itt megoszthatjuk egymással észrevételeinket, képeket postolunk, és megpróbálunk megoldást találni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
mulli86":211zoi0e mondta:Ha a cordonnál a híd alatti katonát nem lövitek le és okosan beszéltek vele ad nektek 1 küldetést, hogy a spanyja eltűnt egy alagútban és hozzátok el neki a hulla PDA-ját. a baj csak annyi, hogy nem tudsz bemenni az alagútba, mert akárhányszór be mennél lesz 1 isteni megvilágosodást és viszadob a bejárathoz...
Sztem ez bug! Ha valaki tud rá megoldást az irja le ;P
mulli86":1w5cvwbz mondta:Köszi StotheG!
Na ez már tuti bug :lol:
Szal egy stalkertől kaptam küldit, hogy hozzam neki vissza a stukiját, megtaláltam visszavittem, de cseszik elvenni, nem tudom neki odaadni. A küldetéslistában meg ott dekkol a feladat....
Valami ötlet?
mulli86":2xljjvzs mondta:Köszi StotheG!
Na ez már tuti bug :lol:
Szal egy stalkertől kaptam küldit, hogy hozzam neki vissza a stukiját, megtaláltam visszavittem, de cseszik elvenni, nem tudom neki odaadni. A küldetéslistában meg ott dekkol a feladat....
Valami ötlet?
StotheG":270yw4uv mondta:Agropromból minek mész vissza garbagera?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.