Bug-vadászat

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Mivel semmi sem tökéletes, itt is előfordulnak bugok rendesen. Itt megoszthatjuk egymással észrevételeinket, képeket postolunk, és megpróbálunk megoldást találni.

A külföldi fórumokat olvasgatva bizony még bőven akadnak bugok sajnos, az egyik legdurvább ezek közül, hogy a moddolt fegyvereket (amire teszel optikát/gránátvetőt/hangtompítót) ha beteszed egy ládába (stash), mert mondjuk nehezebb időkre tartogatod, és ha később visszamész érte, minden kiegészítő eltűnik róla. :cry: Remélem mire nálunk is kijön a játék, addigra már egy raklapnyi patch lesz hozzá...

az a bug akkor is előjön ha átmégy 1ik pályáról a másikra :D én is fú de ideges voltam, amikor a 30ezerér tuningolt ak-ról elveszett minden...

van még más érdekesség is, de azok inkább csak kilépések, fagyások, amikre csak 1 mód van: megtalálni a gyökerét, és azt javítani, mer most úgy látom sötétben tapogatóznak. kijavítanak vmit, és az jó, de máshol megint felbukkan vmi eddig ismeretlen hiba, kijavítják azt is, aztán megint vmi más...

Ha a cordonnál a híd alatti katonát nem lövitek le és okosan beszéltek vele ad nektek 1 küldetést, hogy a spanyja eltűnt egy alagútban és hozzátok el neki a hulla PDA-ját. a baj csak annyi, hogy nem tudsz bemenni az alagútba, mert akárhányszór be mennél lesz 1 isteni megvilágosodást és viszadob a bejárathoz...
Sztem ez bug! Ha valaki tud rá megoldást az irja le ;P

Nekem semmi nem tűnik el a tunningolt fegyókról direkt kipróbáltam... érdekes... :roll:

Haverommal kipróbáltuk az orosz verziót és semmiféle durvább bugot nem találtunk benne. Olyan volt, hogy a TOZ-34-es shotiból ellőttük mindkét töltényt, de a visszatöltésnél csak 1et töltött vissza, meg olyan vt, hogy kezünkbe vt a pisztoly + detektor és úgy töltötte vissza pisztolyt, hogy a kezébe maradt a detektor, tehát mintha 3 keze lenne!
Más durvaságot 1előre nem tapasztaltunk.

mulli86":211zoi0e mondta:
Ha a cordonnál a híd alatti katonát nem lövitek le és okosan beszéltek vele ad nektek 1 küldetést, hogy a spanyja eltűnt egy alagútban és hozzátok el neki a hulla PDA-ját. a baj csak annyi, hogy nem tudsz bemenni az alagútba, mert akárhányszór be mennél lesz 1 isteni megvilágosodást és viszadob a bejárathoz...
Sztem ez bug! Ha valaki tud rá megoldást az irja le ;P

Ott van az a leszakadt hid, amit stalkerok uralnak, ha felmész a tetejére, ott van egy anomália, ami betereportál az alagútba, visszajönni meg vissza lehet onnan gyalog.
-----------------------------------------------------
Nekem olyan bug volt, hogy a garbagenél, van a bandita HQ. Ott bent lődöztem, és egyszer csak elrakta a fegyvert. Csak ha messzebb mentem a HQtól akkot tudtam elővenni, mintha a sidorovichoz mentem volna be. És ott van a bandita bár, meg a traderjük,(persze nemtom minek, mert az NPC-k nem használják, te meg nemtudsz baállni banditának) és a traderjük ha meglát elkezd rohanni, mert ugye ő, se tudja elővenni a fegyót, elfut a HQtól messzebre, és ott előtudja venni, meg én is.
Meg betud záródni az ajtajuk, de ha ügyesen kinyirsz mindenkit, réseken stb.. akkor kinyilik, betudsz menni, és ha jönnek mutánsok v. banditák, bezárodik az ajtó, és nem tudsz kimenni, amég a közelben vannak. csak ha kiugrassz a tetőn.

Mind2 ajtó bevan zárva:
http://kep.ivpicture.hu/13768.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/13767.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/13766.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/13765.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/13764.N.jpg

És mégvalmi:
Szinesbőrű stalker:
http://kepfeltoltes.hu/view/080907/ss_s_to_the_g_09-05-08_13-42-26__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nézd meg a kezéhez képest a bőrszinét.

Köszi StotheG!
Na ez már tuti bug :lol:
Szal egy stalkertől kaptam küldit, hogy hozzam neki vissza a stukiját, megtaláltam visszavittem, de cseszik elvenni, nem tudom neki odaadni. A küldetéslistában meg ott dekkol a feladat....
Valami ötlet?

mulli86":1w5cvwbz mondta:
Köszi StotheG!
Szal egy stalkertől kaptam küldit, hogy hozzam neki vissza a stukiját, megtaláltam visszavittem, de cseszik elvenni, nem tudom neki odaadni. A küldetéslistában meg ott dekkol a feladat....
Valami ötlet?

nem véletlenül garbage-n az egyik looner-adta a feladatot..... mert azt én se tudtam megcsinálni .

mulli86":2xljjvzs mondta:
Köszi StotheG!
Valami ötlet?

Nekem is ez volt először de aztán rájöttem, hogy én használom az AK-t így vissza raktam a tatyómba és hiphop, a stalker már el is vette töllem és a feladat teljesítve!

Nekem tatyóba is volt, a stalker nem mond semmit, és ezt speckó a swappon vagy hol kaptam küldinek, szal nem stalker hanem clear skyos adta

Egyre gondolunk nyugi! Nekem mindenki stalker aki jó velem! :D Nem tudom neked miért nem sikerül oda adni neki az AK-t! :roll: Viszont van egy 4. küldetés nála, hogy összekell szedni valamit és amikor elfogadom a küldetést akkor a térképen saját magát a clear sky-ost jelöli, szerintem ez egy quest bug.

Na nekem meg a garbare-nál van olyan hogy ki kell irtani a banditákat és megvárni a felmentő sereget. De rohadtul nem megy oda senki:S

CSak akkor fognak odamenni, ha dark valleyba mész.

irgalmatlan nagy bug...
cordon után agropormbol visszatérve garbage pályán is kaptam a pofámba egy blowout-ot.
megkaptam szokás szerint uj feladatként h keressek egy helyet ahol kivárhatom a cuccot míg lemegy.ez a hely a nagy gyárépület ami tele van banditákkal.tehát őket le kell gyakni,hogy bejussak mivel a kapuja alapból zárva van.igen ám de kívülröl lehetetlen minden banditot megölni meg idö sincs rá mivel megy a blow.ígyhát úgy döntöttem inkább átsprintelek a cordon pályára és a bázison meghuzom magam.
pályaváltás után arra lettem figyelmes,hogy sehol senki elvileg mindenki elbujt a blow elöl.csakhogy nem ment a blow.elmentem a bázisra de sehol semmi se taskpont se npc se mutáns semmi.a garbage pályán térkép szerint még mindig ott volt new tasként a blow elöl valo elbujás.
visszamentem garbage-ra.sütött a nap sehol senki kivéve a gyárt.abban vagy 12 bandit.átmentem agroporm-ra az is kihalt.
na ennyi.
sorry a kisregényért

egyébként ha mész tovább oda ahhol vannak a looner-ek ott is ki lehet várni :wink:

Amúgy este nem bandázik senki csak nappal, szal nekem is megjött a felmentő sereg, de csak másnap reggel, én is kb 22-23-körül gyaktam le a banditákat.. Ez még az én problémámra volt válasz...

Vissza
Top Alul