BLOWOUT

hol szeretnél látni blowoutot?

• minden pályán

Szavazat: 0 0.0%
  • csak bizonyos helyeken (írd meg nekem őket aztán meglátjuk)

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
köszi,

nem 1edül az én művem, az új szkriptelés már LSSNeitrino műve, és jobb mint az enyém volt, annyiban hogy míg én küldetésekhez "bindeltem" a blowoutot.. ő randomizálta, szal a vicc kedvéért megemlítem, csináltam javítást, új hangokat, de 1xűen nem akar előjönni 1 blowout hogy fel tudjam venni :D délután amikor nemvolt elindítva a fraps akkor persze volt blowout, mostmeg áááá nemigazmár. mind1 amúgyis áramszünet van kb óránként szal nemjó sehogyse, majd talán holnap sikerül felvenni valami videót...

exebin!

kíváncsian várom a képeket, meg szntem mások is, mer sokan írták mailba, hogy már így 3 meg úgy 4napokat játszottak és még 1et sem láttak...

zsir, remélem többen kapnak kedvet hozzá :F

én most épp fixeltem a problemát, mer ugye azvót hogy benyomja a stancia időjárást de nemmindig veszi ki 1ből vagy pedig elkezd hirtelen változni az ég, na ezt kijavitottam meg raktam új hangokat, de nemtom letesztelni mer soká jön be az első kitörés és addig mindig áramszünet lesz mer vihar van :F

dezodor":3dvymzao mondta:
zsir, én most épp fixeltem a problemát, mer ugye azvót hogy benyomja a stancia időjárást de nemmindig veszi ki 1ből vagy pedig elkezd hirtelen változni az ég, na ezt kijavitottam meg raktam új hangokat, de nemtom letesztelni mer soká jön be az első kitörés és addig mindig áramszünet lesz mer vihar van :F

küld el és letesztelem én neked :P :D

nahjo nem leszek telhetetlen:D

:)

szntem holnap kiteszem mer nemhúzom tovább az időt, végülis ugye te is tapasztalted hogy elhullanak az állatok, na nem mind csak a gynegébbek... meg pár npc is, bár a legtöbb csak összerogy és fogják a fejüket...

OFF

amúgy most olyanon dolgozok, amitől Tibi rosszul lesz... szal a deadcity pálya. mivel van róla kép meg video, meg a pda térkép, szal nagyjából, de látható hogy nézett ki, szal meg akarom csinálni, 1enlőre csak mp pályának mivel csak mp sdk van... szal segítséget szivesen veszek... (kellene minél több régi kép amin a deadcity van... )

itt 1 videó a pályáról:
http://rapidshare.com/files/23245149/deadcity.rar.html

ha valakit érdekel majd jelzi

OFF vége :)

jah amugy én is remélem többen kedvet kapnak majd hozzá.bár nem éppen a legelönyösebb helyröl csináltam a blowout képeket látvány szempontjából(tehát én is kiváncsian várom pl pripyatyban ez h fog festeni),szoval mongyuk a ház tetejéröl biztos teccetösebb lett volna az egész:)
dehát fostam a sugárzástol és iszkiri volt be a házba:D
nem olvastam elötte normálisan végig a postjaid mostmár tudom h az elsö blow az lájtos nem kellett volna paráznom:)

jah igy ahogy visszanézegettem a képeim mintha olyat láttam volna h fox barátunk kifeküdt ettöl a lájtos blowtol:D

tehát mégiscsak hatással van a fő NPC-kre is:D
hozzáteszem itt már le volt tudva az info szerzös küldi foxnál lehet ezután már ő is ugy gondolta h akár fel is dobhatja a talpát ő letudta a feladatát:D

mongyuk fox halálát játék alatt nem vettem észre mer blow után egyböl sprinteltem tovább garbage felé

nemhalnak meg csak fekszenek 1 darabig, de ha odamégy felkelnek 1ből, ha nem akkor lehet tovább fekszenek, de 1x csak majd felkelnek és csodálkoznak hogy na ez mivót :D

dezodor":3mts03hd mondta:
OFF

amúgy most olyanon dolgozok, amitől Tibi rosszul lesz... szal a deadcity pálya. mivel van róla kép meg video, meg a pda térkép, szal nagyjából, de látható hogy nézett ki, szal meg akarom csinálni, 1enlőre csak mp pályának mivel csak mp sdk van... szal segítséget szivesen veszek... (kellene minél több régi kép amin a deadcity van... )

itt 1 videó a pályáról:

jah másik topikban olvastam erröl én is
engem lehet érdekelne sőt mitöbb biztos
ámde nem tudnád ezt a videt máshova is felrakni?
pl megaupload,sendspace stb.rapidshare valhogy az istennek se akarja nekem megengedni a töltést:S

holnap meg kiváncsian várom az ujabb cuccod,csak ne kelljen felpakolása után megen ujrakezdenem a gammát:D

nem mintha osztana szorozna igyis most kezdtem neki hetedszerre:D

nemkell újrakezdeni...

a rapidshare pedig 1xű rámégy hogy FREE és akkor ott bead 1 új oldalt ott beírod a kódot ami a képen van és tölthetsz de ne használj ilyent hogy flashget meg egyéb letöltésvezérlő mer azokkal nemindul el.. feltölteni nemtom máshova mer kínszenvedés ez is, 16k uppal nemnagyon szeretek 60megákat feltolni :D

OFF
jo ok megértlek:D
jahm kenem h free-re katt stb de ilyet ír ki,h tul sok volt az ingyen letöltésem igyhát fizessek elő a korlátlan letöltésre:S
jelszo stb nincs
mongyuk ma már szedtem erröl az oldalrol 2 videt is lehet ezér baszkodik

OFF vége

jah még annyi h az NPC-k nem összerogytak hanem bizony kökeményen elhullottak.halottnak kellettek h legyenek,mivel vígan fosztogattam őket kifele:D
ha meg esetleg csak bealudtak akkor marked one nagyobb zsivány mint hittem volna:D
de ugye ilyen ebben a játékban nincs:D
egyszomintszáz olyannyira hatással volt rájuk a blow,h a határnál is kb csak 2 fős ellenállásba ütköztem a többi bandit meg ugy szépen csendben elmult az út mentén.

pedig veteran módban tolom:D

dezodor":3pe0w9ed mondta:
1 órán belül 20megát lehet csak, vagy 1 nagyobbat... várj vele picit aztán jólesz

zsír:D
várok türelmesen azt letolom,utána kicsit szunyázok reggel sajna melo:S

dezodor":wio3t7wj mondta:
OFF

itt 1 videó a pályáról:

Jajj de jóó 8) .

dezodor volna egy kérdésem

SPOILER
mikor a strelok szálat követem és visszamegyek ugye guide-hoz a kordon pályára.
nos akkor a blowout mennyire lesz erős?ugye mer írtad h a játék elején a blow csak bemelegítés semmi komoly.viszont ugye ennél a résznél már bőven nem a játék elején van az ember de mégiscsak a kordonnál

nem küldetésektől függ, mint mondtam a távolság számít az erőműtől... kordonba szinte semmi, pripjatba már viccesebb...

!UPDATE UPDATE UPDATE UPDATE!

Okáj itt az idő 1 kis updácsra....

az ég néha bevibrált meg hirtelen változott... nah ez kijavítva.

az eredeti robbanás hangot meghoszabbítottam, és adtam elé egy 2perces mormogást meg süvítést, ami már fokozza majd a hangulatot... remélhetőleg

LINK:

http://rapidshare.com/files/35485201/Ps ... e.zip.html

----------------------------------------------------------------------------------
bug:

- sleep moddal nemjó, sajna ez van. ha alszol akkor kb 80% hogy amint felébredsz épp egy blowout kellős közepén kelsz fel, és lehetnek kisebb hibák, pl a számláló eltűnik és megakad 1 bizonyos ponton az időjárás... szal nem igazán ajánlom az alvós modokat még 1 ideig... amúgy az origi játék is televolt sleep restrictorral hogy akkor ne tudj aludni amikor várható blowout... vicces de ez van.

a következő nem bug csak beszélni érdemes róla mielőtt valaki felhozná:

- néhány npc is meghalhat (esetenként) egy-egy kitöréstől, az állatok is, de ne aggódjatok a sztoriline npc-k nem fognak megpusztulni, ezen előre kár aggódni...

üdv,
LSSNeitrino & dezodor

Nos, ezzel már elindul, csak annyi a bajom, hogy nem tudom leellenőrizni, hogy működik-e. Valamiért nem működik a ,,nyomjuk meg a * gombot és felgyorsul az idő" funkció. Ja és mégvalami: ebben van 3 mappa, és egy becsomagolt. Ebből melyik melyik, és a PSY_M_BCCF_Full 2.0 Final and Artefact Activation Mod 1.3 -ban lévő mire jó? És a patch02_and_weaker_radiation.rar -ban lévő? Sajnos nem nagyon tudok angolul...

Vissza
Top Alul