mert a blowout egy külön időzítést használ, nem pedig a játék default cuccát... ahogy írtam Neitrino újradolgozta azt a részét. Éppen ezért akad a sleeppel, ami a játék default időzónáját használja kb. De még mindig ott a lehetőség, hogy az origi régi blowoutot rakjuk bele az uhsf-be... viszont akkor küldetésekhez lesz bindelve, úgy mint a játékban is az uccsó pálya... szal ugyanúgy nem fogjátok tudni mikor lesz, mivel én tudom csak, melyik küldetés után fog indulni, csak ez a játék során nem fog ismétlődni uyanazon a pályán (mint ahogy a stancian se ismétlődik, vicces is lenne.)
szal nemtom, döntsetek ti. nekem mind1
ami még a régi mellett szól, az a sugárzás és a deadzone, mivel jobban néz ki. de csak ennyi (ja meg csak foltokban van sugárzás, és 20mp-ig)
Apropó, az uhsf-ben az utolsó pályán NEM KELL BEMENEKÜLNI egyből a Szarkofág alá, ugyanis legyengítettem a kitörés utáni sugárzást, és 20mp után az is eltűnik, tehát lehet barangolni még a pályán, és nyírni az ellent. remélem hasznos újítás (ja és a stancia 2-es extra pályán nem lesz sugárzás! tehát ott is lehet mászkálni a földön is.)