Biztonságtechnika

Csiga07":2l48oroy mondta:
Ha két gépre szóló NOD-licencet vásárolok,annak a két gépnek egy hálózatban kell lennie?Vagy van más egyéb feltétel?

valószínűleg akkor 2 felhasznlónevet/ jelszót kapsz, nem kell egy hálózatban lennie.

Ide is beugatok: Egy tipp. 1x leszeditek a Nod32 demót, és 31 nap licencet kaptok. Na ha az letelik, vagy a vége fele jár, ráfrissítetek (elindítjátok a telepítőt amit leszedtetek, és "javítás"-ra katt), és újból 31 napig teljes értékű a Nodotok. :lol:

ja nekem gamestaros megoldással van meg , gyakorlatileg ingyen.. teljes szoftver. ha kell tudok kódot minden hónapban.

Köszönöm,maradok a beváltnál. :)
A mosoly szmájli mintha megváltozott volna..vagy tévedek?

Tibi
Ez a legfontosabb az egészben, mert kapod rá a hivatalos támogatást. :) Ez mellé én még egy Spyware Terminatort használok passzívan (hetente 1x lefut), illetve nem nyitok meg mindenféle weblapot, szoftvereket biztos helyről szedem, így minimális az esélye hogy vírust szedjek össze.

Írtam a szupportnak, várom a válaszukat.

Frissítés:

Már válaszoltak is,nem kell egy hálózatban lennie a gépeknek.

feltettem ezt a vipre vírusírtót , de lehet hamarosan megszabadulok tőle... mer nem jobb mint a nod 32, meg a kaspersky-nél sem jobb , csak arra jó , hogy lassítsa a gépet...

Azt be lehet állítani NOD32-ben Windows tűzfalban vagy valami más programban hogy meghatározott oldalaknak a betöltését letiltsa oprendszer szinten? A szülői felügyeletes izé nem jött be.

Szerk.: meg is lett a megoldás, a host fájlba kell beírni azt hogy 127.0.0.1 és utána a címet.

Ti szoktatok használni valamilyen programot biztonsági mentés készítéséhez vagy csak simán áthúzgáljátok a mappákat az adott helyre? Érdemes ilyen programokat használni? Ha igen, melyik a legjobb?

win7-ben van ilyen biztonsági mentegetős cumó, van olyan aki meg ghostra esküszik. Szvsz én a böngésző beállításait+ jelszavait, outlook xarságait szoktam mentegetni, minden más cucc dvd meg más hdd-n van.

Én is másik HDD-re mentek általában, csak néha van hogy bekavarodok hogy akkor most mi is változott a lemezen a legutóbbi mentés óta. Azért gondolkodok külön programon.

Nálam a sulis cuccokkal van így :) Múltkor olyat is áttmásoltam ami gépen fennvót igaz más név alatt...

nekem mindennapos cuccok ssdn vannak a tobbi meg a HDDn, a hddt marnemtom miota nem toroltem takaritottam. boven van rajta hely :D ecceru es gyors viszonylag. es akkor sincs gond ha a win meghal

Vissza
Top Alul