Biztonságtechnika

Hannibal King":1i4ffesh mondta:
ok abbahagyom nem akarok offolni sem tovább és bannolva sem akarok lenni. sajnálom ha megbántottam valakit, NEM AKARTAM, nálam ez már olyan vallás szintü a dolog. de nem alarok megváltani senkit. még1x bocsi hogy járattam a pofám, föleg widrától kéreknék elnézést...

Ugyan már, ez beszélgetés, mindenkinek megvan a véleménye, amiatt meg még senkit sem bannoltunk (bár ha valaki népirtással fenyegetőzne...)

Az árkérdéshez: sok a járulék meg egyéb dolog rajta, amit rátesznek, persze, de valljuk meg: kevesen is veszik az eredetit... Sokszor elsütött közhely, de igaz, hogy ha mindenki, vagy a túlnyomó többség megvenné az eredetit, nem kéne ennyit kérni.
Emlékeim szerint mikor pl a Win95 kijött és az emberek a boltok előtt sátraztak, hogy megvehessék, nem volt még net, ahonnan leszedhették volna, akkor normális ára volt. Aztán azóta csak megy felfele...

igen egy kis árcsökkentés jót tenne a szoftver piacnak , most január elején az pár játék kiadó csökkentett egy kicsit (pl ea 2000 ft-ért crysis-t a hülyének is megéri ) .

végül is ha nem lenne ilyen drága biztos hogy sokkal többen vásánának legális softert.

Csökkentett módban a Norman Malware Cleaner nálam talált két fertőzést:(Infected with WebHancer.JA).
Törölte.
Ez az lehet,ami a priboi-story honlapon is volt?

igen az extra-nál régebben volt valami szrverfenntartás , aztán akkor kerülhetett bele a dologba , az extra hibája .

Vigyázat!
Azt hiszem,a "stalker-epos.ogl.ru"-ról töltött Epos 1.5 vírust tartalmaz az F-Secure szerint.(Trojan.Agent.11938)
Nem biztos,hogy onnan töltöttem,de aki letöltötte onnan vagy máshonnan ezt a fájlt,az figyeljen oda.

no kell neketek orosz oldalakról stalker mod-ot tölteni :D

hát én kipróbáltam és hát amiket tudok h veszélyes oldalak azokat zöldel jelezte. az avgével meg simán a keresőben kimutatja h milyen az oldal

igen , fentvolt kb 2 hónapig , aztán váltottam nodra vissza , jó kis program de kb nem tud semmit és jobban lassítja a gépet... jobb mint a semmi . de na , ez olyan mint amivel anno a microsoft bebukott az spyware kereső ami alpaból van a vistaban.

most az előbb frissítette magát a malwarebyte's anti malwer nevű progim , nagyon régóta ezt használom , erre a keresés közben vírusnak nézte az egerem programját (anno a nod is vírusnak nézte ). Tanulság , nem kell mindig hinni a programnak :P

Nekem is tetszik, hogy a különbözõ kémelleni, víruselleni programok elsõként a másikar jelzik gyanúsnak,
de ennek biztos üzleti okai vannak.

Ha két gépre szóló NOD-licencet vásárolok,annak a két gépnek egy hálózatban kell lennie?Vagy van más egyéb feltétel?

Vissza
Top Alul