Biztonságtechnika

Fogalmam sincs. Biztonsági mentés van szal adatoknak nem lesz bajuk. Elvileg délután lesz másik XP (mivel ami most van nem tudom bootolni, valószínűleg a CD hibája).

hispan1":2yashjok mondta:
De ha azon vannak az adatai is, akkor kínos...
Ötleted sincs, hogy hol szedhetted össze?

Ezeket egyes weboldalakon lehet összeszedni, ahol egy link felajánlja, hogy ellenőrzi a gépet, illetve mindenféle "hasznos" toolbarral szoktak jönni. Az IE-be épül bele, az autostarts.exe-vel (Systinternals) és a regedittel ki lehet bogarászni, pontosan mi is ez és neki lehet látni a kiirtásának...

Tudom, hogy weboldalakról jönnek, azért kérdeztem tőle, merre járt :) De mondjuk ez így reménytelen...

Tibi: ha már új XP-t teszel fel, egy SP3 integrálttal tedd, hogy ne kelljen neki fél napig frissíteni meg újraindulni...

Pedig nincsen fennt semmilyen toolbar. Tegnap jelzett a nod hogy rendszerfájlok fertőződtek, megint lefutattam egy mélyreható vizsgálatot, három fájlt törölt Adware IeDefender NDH problémával. Viszont a Media Player is eltűnt, lehet hogy már tegnapelőtt se volt meg de tegnap akartam használni erre nem találtam <:D> .

Már van SP3-as magyar XP telepítő :?:

Akkor a Windows XP Prof Corporate HUN SP3 integrated és ehhez hasonlókat érdemes nézegetni? :oops:

EDIT: dc-s emberkéktől kérdeztem és azt mondják hogy érdemesebb külön leszedni hozzá az SP3-at mert az integráltak bugosak... Szerintetek?

Én a minap felhúztam egy SP3-as lemezt (csak simán WinXP SP3 HUN, semmi corporate meg ilyesmik) és tökéletes és csomó időt megspóroltam vele. De biztos vannak bugosak is...

Tibi":1fe2x5t5 mondta:
Akkor a Windows XP Prof Corporate HUN SP3 integrated és ehhez hasonlókat érdemes nézegetni? :oops:

EDIT: dc-s emberkéktől kérdeztem és azt mondják hogy érdemesebb külön leszedni hozzá az SP3-at mert az integráltak bugosak... Szerintetek?

Nagyon nem lehet elrontani. Mivel az SP3 egy kumulált csomag (lecseréli az összes korábbit, mint tette azt az SP2 a maga idejében), csak szét kell bontani az exe-t részeire és berakni a megfelelő helyre. a telepítőkészletben mindenkinek javasolt az nLite ismerete és használata, ha ilyesmit akar készíteni, de anélkül sem lehetetlen.

Amúgy, ha ott van kéznél az sp, akkor mindegy, időben nem sokkal több két részben felrakni (alap, majd sp3)...

nos emberek várok tippeket ingyenes víruskeresőkre

mert nem akarok fizetni érte :) (de most tünt fel hogy az alaplap cd-jén van valami norton)

a nod 32 (3.0 ) érdekes dolgokat produkál bizonyos időközönként az újraindítás után fogja magát és nem hajlandó elindulni (a bejeltnkező képernyő meg ott marad az asztalon még akkor is ha lelövöm a feladat kezelőben ) csak az segít ha újrarakom az egész progit utána működik normálisan. teljes vírus keresés, kémprogram..stb volt egyik sem talált semmit (hál istennek ). a nod telepítésekor figyelmeztet hogy összeférhetetlenn progit talált (ezt az avast antivírust ) a dolog szépséghibája az hogy az avast nincs fent és a regisztery is ki lett takarítva .

Használj Kaspersky-t. Az működik.

icon-kis2006.gif

majd ha lejár a licenc-em akkor esetleg (ami jövő év juniusa körül fog bekövetkezni )

update: nem fogom lecserélni a nod-ot mert sikerült megoldani a problémát szereztem 1 progit ami minden bejeggyzést kitöröl az avast- vírusírtóval kapcsoltban . utána újratelepítettemm és müxik minden

hispan":bhef4dcs mondta:
Használj Kaspersky-t. Az működik.

icon-kis2006.gif

miert?
lassu nagyon...
nod(fizetos) vagy avast(ingyenes)+ valmi kemelharito(spyware terminator vagy egyeb), + tuzfal jol bealitva nem is kell mas.

Kinek hogy... Nekem 1 óra alatt átnézi deepscannel az 1,8 terra adatot... Szóval nálam elég gyors.

hat en nem csucstehnologias gepekre gondoltam hanem also kozepkategorias gepekre.

Jó, látom ebbe mindig beleütközünk: régi cuccokon a régebbi dolgok a gyorsabbak, de nem lehet mindig ezt játszani... Most jön a demagógia: menni kell a korral, nevetek magamon de így van... Korszerű környezetben szerintem (ami azt jelenti, hogy szerintem) a Kaspersky a jobb. Vélemény. Magán.

Vissza
Top Alul