Biztonságtechnika

nem volt alkamam kiprobalni azzal kell megelegednem amire telik, sokat jatszottam tort jatekkal mire megvettem az eredetit, de megvan, arra viszont nem telik hogy felevente vegyek uj gepet, orulok ha masfel evente birok venni egyet. nem minden esetben lehet haladni a korral. :cry: hiaba szeretne az ember.

A nod-ot meglehet olcsóbban is szerezni mert ha pl GS-t szoktál venni ami azért hónaponta 2ezer forint és még egy rakás plussz van hozzá ott vanna minden hónapba a nodhoz meg még egy másik virusírtóhoz ingyenes kódok amiket lehet használni igazából csak 1 hónapig de ha mindne hónapban megveszed a gs-t akkor elvileg olcsóbban használod és legális.

hát nekem még mindig ez a szar gépem van iagázból 2giga ram az oké de a proci meg a videókárty a nagyon szarok már meg az alaplap se jó.

Ha majd talán lesz újj gépem a gta4-et rögtön megveszem.
Mert megnéztem de úgy megy hogy sehogy 1 napig se bírta a gépemen a gta4 az intrót néztem végig aztán uninstall törlés.

hispan":2gei7hjv mondta:
a Kaspersky a jobb. Vélemény. Magán.
Tény és való hogy jobb mint pl: a nod mert olyan dolgokat is megfogott amire nem is gondoltam volna söt a nod után is kelett tisztogatnia. Csak épp abba a hónapba nem gameltam mig lejárt a licensz pár nappal elötte elkezdtem gamelni sajnos olyan szinten fogja a gamet hogy hihetetlen tudsz rá valami orvosságot?

én a kasperspy-ről azt tudom hogy a negatívuma pont az hogy kurvára belassítja a gépet haveromnak például nagyon belasította.
És sok vírust meg se talált :!:

os boot time + kasperszki mire rendesen hasznalni tudod a gepet 15 min (koltoi tulzas), de nem vetttem eszre hogy olyan sok virust botot kapcsolna le... nem sokkal tobbet mint avast, de ez mar vallasi kerdes, propaganda az egesz. jo a kaszperszki de nem tudom en nem szeretem meg nem birok ra varni.

Nekem nem fogta a gépem a de gamet annál inkább ti mit tudnátok ajánlani mert már 1-hete virusirtó nélkül vagyok még nem vettem észre változást a vasban :evil:

hat te vagy tudsz valamit, vagy vak szerencsed van, szerintem utobbi, vagy en nem tudok. vedelem nelkul, ha nem is latogatok veboldalat pusztan csatlakozom, 15 perc es tele van a gepem szennyel.
avast(ingyenes)+ valmi kemelharito(spyware terminator vagy egyeb), + tuzfal jol bealitva nem is kell mas.
... nekem ez valt be, es semmigondom nincs se a fergekkel se a virusokkal, avast nallam hatasosnak bizonyult, nem sokat csipog, es ha csipog is akkor azt okkal teszi. az egyik ismerosom az AVG re eskusik, a sulink rendszergazdaja az F-Secure-ra, habar nem ert hozza, de nembaj, masok kasperski-re fogadnak. F-Secure-n kivul szerintem mindnek lehet adni egy eselyt, es neked kell eldonteni melyiket fogod hasznalni, hogy neked melyik felel meg.

Érdekes gondok... XP és most Vista alatt használom, egyáltalán nincs sebességkülönbség, ha megy vagy ha nem... Minden gyors. Bejelentkezés után meg nekem nincs üresjárat, azonnal áll a rendszer, a Kapsersky ezen sem módosított semmit...

A mit talál meg kérdéshez annyit, hogy 3 éve, mióta kb ezt használom nem volt vírus gondom soha...

en Kaspersky-t kb 2-3 eve hasznaltam utoljara, es inkabb huz a 3-hoz, ha nem tobb, de akkor meg voltak ilyen gondok, hogy most hogy all azt nem tudom. Szamitogepes szakboltban dolgozom/tam es mindig mindenki Kaspersky-t kert utanna meg hoztak vissza hogy nem jo, megneztem, semmi baja, erre mondom nekik hogy jo, erre azt mondajk hogy nem tegyek valami mast mert lassu, de most elhataroztam hogy kiprobalom, hatha nem igaz. kazdak nayon ketelkedni.... lol2

2009-es verziót javaslom, a sima KAV-ot, nem a KIS-t (utóbbi ugyanaz, mint a KAV, csak beleszól a böngészésbe lépten-nyomon... szeretne tűzfal lenni, ami felesleges).

koszi a tippeket, de eltelik egy kis ido mig beszerzem, nem megyen ez olyan gyorsan, majd talan jovohetre meglesz:) es tudok talan irni tapasztalatokat is.

fenn van Kaspersky 2009 KAV verzio. most majd futtatom a viruskeresot s meglatjuk avast mennyit engedett at. :lol:

Hannibal King":1hcehg4k mondta:
fenn van Kaspersky 2009 KAV verzio. most majd futtatom a viruskeresot s meglatjuk avast mennyit engedett at. :lol:
Nagyon kiváncsi vagyok kérlek irj minél előbb a tapasztalatokból

ne vard hogy most bibliat irjak csak most kezdtem hasznalni, de egzenlore jonak nez ki, kicsit pattog ha orosz virusos oldalakat latogatok, de ez csak jot jelent, talat 1 virust amit avast atengedett, de nem valami nagyon veszelyes virus volt de akkor is, ugy altalaba veve jo, az elező verziohoz amihez szerenfcem volt ahhoz kepest isteni, egy kicsit lassitja a kőkori gepem, de megfelelö vedelmet biztosit.
ave Hannibal King

avast nemtom hogy vagytok vele de az egysz erűen fos, az erőforrása igénye pedig hatalmas , (havernál volt letörültük és fel akartuk tenni a nod 32-t nha a telepítésnél reklamált hogy van 1 másik víruskergető is, pedig nem volt , az avast honlapján van 1 eltávolító az segített )

Kaspersky 2009 nem próbáltam de azt mondják hogy nem olyan rossz . viszont a legjobb megoldás
az hogy erdeti oprenndszert vesztek hozzá nod 32-t + windows defender + spybot... + adaware 2009 így megóvjátok a gépeteket, de vírusírtók terén is azt tudom mondanni hogy azt használjátok ami legjobban bevált .

Azért a Nod32 az sztem a legjobb.
meg attól függ milyen verziótok van belőle pl van amelyik beépítetett tűzfallavan az nem engedi át a vírusokat viszont bezavarja a windows tűzfala nekem egyzser épp ezért kaptam trójait.

eset-et használok én is simán megy a benne lévő tűzfallal, windows-ét lekapcsoltam semmi fennakadás, s semmi virusom nincs, pedig használom rendesen a gépet meg a netet is :)

en allatbarat vagyok szoval Panda!!!!! nagyon jol ved. a tuzfala is jo. nem hasznal sok memoriat es procit szinte egyaltalan nem

A tűzfalas dologhoz csak annyit tennék hozzá, hogy öcsimnek 2009-es KIS van (Kaspersky Internet Security), ami KAV+tűzfallal egyenlő. Szerintem halálosan felesleges, mert állandóan mindenféle netes forgalomba beleszól. Más vírusirtó tűzfalát nem próbáltam, de sztem a windows firewall, ha megy, pláne Vista alatt elég jól működik.

KönigsTiger:allatbaratnak lenni jo a panda is 1 jo kis virusirto.
jim67:azert az avaszt nem a leg vasigenyesebb, virusirto. nekem pl volt ojan hogy avast es nod32 is volta gepen es nem pattogott az egyik sem a masik miatt, meg egy mukkot sem.
widra: ajanlom az orosz p***ó oldalakat, csakis kizarolag virusirto tesztelesre (nekem avasztal sem volt gondom, mig el nem neztem arra, utanna lett egy, kaspersky jobbnak bizonyult ilyen teren).
jim67: te atomtamadasra szamitasz neten keresztul?
:lol:

Vissza
Top Alul