Biztonságtechnika

Vista bizonsági szempontból - sajnos - gyengébb, mint az XP, valóban nem ismerték viszont még (annyira) ki.

de állítólag az sp 1 az javít valamennyit a biztosnságon is

Nekem kb fél éve linux van a netes gépemen, és semmi gáz nincs vele. szerencsére linuxra nem tudnak vagy nem akarnak vírust írni, és ez így van jól. Most OpenSuse 10.3 van fenn, csak netezni hasznáálom azt a gépet így azzal nincs semmi gond, az XP-s gépem meg XP SP2, főiskolai kiadás, 3000-ér volt eredeti, van rajta egy Eset Smart Security és elég megbízhatóan működik.

pYura: annak az embernek a véleményére, akinél nagyobb kockát nem ismerek (Golyó a neve, LOL), ő rakta össze a gépem aztán mesélt... (egyébként nem elfogult egyik irányban sem, nem Microsoft mániás vagy ilyesmi).

Blackacehun: azt olvastam olyan kevés az ilyennel futó gépek száma, hogy nem érdemes írni rá... De vannak linuxos vírusok is.

más...... a suliban a legtöbb gépen valami norton.... ingyenes vacak van nha ma haver kapcsolta volna be.... aztán be is jelentkezett utána meg a norton vagy 10-15 ablakot dobott a képébe :)... hogy vírus... aztán restart.... hát nem segített :)

Nah sikerült valami szart összeszednem, amitől állandóan ez az ablak ugrik be:
error_080525.jpg

Valami Adware IeDefender NDH nevű vackot írt a NOD32, de nem sikerült vele leszedni, se a Spybot-tal, se az Ad-Aware SE-val. Valakinek van ötlete?

Megpróbáltam újrarakni a rendszert, de valamiért nem bootolja be a rohadt CD-t :cry: Pedig a CD-ROM van berakva first boot-nak és mégsem megy :( .

az a baj vele hogy régi verziókhoz nincs frissítés... nekem is az volt aztán nem jött frissítés... oszt tölthettem le.

Ez se talált semmit, de szerencsére a helyzet sem romlott (még mindig csak ez a rohadt kis ablak ugrál elő). Mindenesetre az SE-t leváltom a 2008-ra. Már kezdem azt hinni hogy nem is vírus vagy adware, hanem csak valami kis vacak progi amit nem bírok leszedni.

a nod 32 az nem írja ki hogy hol van..mert esetleg kézileg is megpróbálhatod kíirtani.

A mélyreható vizsgálatot is kipróbáltam, de az se találta. Mindegy, mostmár muszáj újrarakni az egészet, mert az IE6-ot is sikerült szarrá vágnom (az még most sem tiszta hogy hogyan sikerült :D ).

akkor a legjobb az lenne neki ha leformáznád az egészet oszt csókolom :wink:

Vissza
Top Alul