Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A lakat nem mindig segít. Tegnap este mentünk a Living Room-ba, de előtte gondoltuk, alapozunk egyet a Blaha környékén. Miközben valami szabad helyet kerestünk arra lettünk figyelmesek, hogy egy STOP táblához hozzá van bilincselve egy első kerék.
Valószínűleg, a tulaja volt olyan hülye, hogy gondolta az úgy jó lesz. Na kérem az úgy nem volt jó. Kiszedték az első kereket és már vitték is a biciklit. :lol:
Rosszabb felttelezés az, hogy ott elütöttek egy biciklistát és az ő emlékére van elhelyezve az a kerék.
en tegnap bicikliztem volt 20 fok de meg mindig van ho vicces belementem egy ien reszbe ahol van kb 20 centi ho . elmeny hatalmas volt felenel megallok nem birtam tekerni mert kipordgott a kerek es eldolok balra be a hoba
Leszedtem a bicajomról a láncot hogy letakarítsam, de a láncbontóval véletlenül teljesen kitekertem a szegecset. Valahogy vissza lehet rakni a szegecset a helyére vagy muszáj patentszemet venni ahelyett a láncszem helyett?
vidd el egy ilyen bicajoshoz aztán majd ő megszerkeszti, mert meg lehet csinálni, annó haver biciklijén lévő láncból kelet kivenni 1 szemet mer túl nagy volt. Egyébként miért kell leszedni egy láncot ahoz, hogy kitakarítsd?
Szervízbe nem viszem, akkor már inkább veszek egy láncot egy ezresért, árban majdnem ugyanott vagyok és a láncom is új. Amúgy azért szoktam leszedni, mert sokkal több kosz jön ki belőle, ha beleteszem egy üveg brigéciolba mintha csak fogkefével sikálnám kívülről.