Bicózás

KönigsTiger":89pn909e mondta:
szted hogyan? ugy h jo cuccok vannak rajta :D egyebkent meg nem en raktam ossze, hanem bolt en csak finomrahangoltam inkabb igy nez ki
2008_UMF_Hardy_2_Disc_homok.jpg

hozd csak -el szegedre a mars térre , kb 30 perc mulva nem lesz a tied :)))

A lakat nem mindig segít. :D Tegnap este mentünk a Living Room-ba, de előtte gondoltuk, alapozunk egyet a Blaha környékén. Miközben valami szabad helyet kerestünk arra lettünk figyelmesek, hogy egy STOP táblához hozzá van bilincselve egy első kerék.
Valószínűleg, a tulaja volt olyan hülye, hogy gondolta az úgy jó lesz. Na kérem az úgy nem volt jó. Kiszedték az első kereket és már vitték is a biciklit. :lol:

Rosszabb felttelezés az, hogy ott elütöttek egy biciklistát és az ő emlékére van elhelyezve az a kerék.

azert viszek 3 lakatotot, egyel az elso kereket a vazhoz, 2ikkal a hatsokereket a vazhoz, 3ikkal meg a vazat vmihez, ulest meg viszem a hatizsakba

hát sokat érsz el a lakatoddal :d , mondjuk 10 perc-el tovább tart elvinni :)

ITT A NYAR BICIKLIKET, TRICIKLIKET, QUADRICIKLIKET?? ELO AZTAN IRANY A MEZO!!!!!!!!!!

KEZ ES LABTOREST!!!!!!!!!

Játsz a Peking 2008 3D Olympic Games játékkal! XD Én még hanyagolom egyenlőre a bringázást, majd csak júniusban ha lesz idő és jó meleg. 8)

en tegnap bicikliztem :D volt 20 fok de meg mindig van ho :D :D vicces belementem egy ien reszbe ahol van kb 20 centi ho . elmeny hatalmas volt felenel megallok nem birtam tekerni mert kipordgott a kerek es eldolok balra :D be a hoba :D

Leszedtem a bicajomról a láncot hogy letakarítsam, de a láncbontóval véletlenül teljesen kitekertem a szegecset. Valahogy vissza lehet rakni a szegecset a helyére vagy muszáj patentszemet venni ahelyett a láncszem helyett?

vidd el egy ilyen bicajoshoz aztán majd ő megszerkeszti, mert meg lehet csinálni, annó haver biciklijén lévő láncból kelet kivenni 1 szemet mer túl nagy volt. Egyébként miért kell leszedni egy láncot ahoz, hogy kitakarítsd?

Szervízbe nem viszem, akkor már inkább veszek egy láncot egy ezresért, árban majdnem ugyanott vagyok és a láncom is új. Amúgy azért szoktam leszedni, mert sokkal több kosz jön ki belőle, ha beleteszem egy üveg brigéciolba mintha csak fogkefével sikálnám kívülről.

Vissza
Top Alul