Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Ja, értem 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bloody Fox":34j4te66 mondta:pYura: lefoglalom a stalkerhun5-öt![]()
csak azért nehogy csúnya gonosz emberek szerverére tévedjetek...pYura":ed2u1lds mondta:A legkönnyebben kitalálható kód... jegyeztem :wink:
eddig én sem tudtam, hogy már mondtam, de lehet. fogatlanTibi":mr6zy3b6 mondta:Ja jó, akkor tárgytalan, már elfelejtettem![]()
És mi van, ha nem?pYura":3ejyznur mondta:Szerintem fake.
kicsit megkönnyítik a dolgunkat ezzel, mármint a TMSMT-nek. taps1 taps1pYura":rboly9az mondta:Az X-ray modSDK-t jónéhány hónappal a megjelenés után kívánják a nép kezébe adni. Alkotórészei: Pályaszerkesztő; karaktereditor a fizikai modellek és animációk buherálására; ShaderEditor, textúrák, materialok, ParticleEditor, Export pluginek Maxhoz és Mayához; ScriptDebugger a scriptek írására; egy vagy több példa pálya és a hozzájuk tartozó összes forrásanyag. A nép evvel olyan Multi MOD-ot készít, amilyet csak akar. Total conversion, fegyvermódosítás, szkinnelés, stb.. lehetségessé válik. - Hardwired
taps1
pYura":3c4rln7e mondta:Szerintem fake.
Bloody Fox":35x8j9hr mondta:jajj... fal1Karajjj":35x8j9hr mondta:nekem is ugyanaz, úgylátszik nem sok értelme van...
így kell kicsomagolni legegyszerűbben:
1, egy cmd-t bemásolsz a stalker mappájába
2, beírod, h: "xrCompress.exe" utána szóköz, "-diff", utána szóköz, "az xrCompress.exe elérési útja", szóköz, "a gamedata fájlok elérési útja", szóköz, "-out", szóköz, "a hely ahová szeretnéd kicsomagolni" ---->ENTER
ezekután jöjjön egy szemléletes példa:
"xrCompress.exe -diff C:\games\stalker C:\games\stalker\gamedata -out C:\out"
itt a games\stalker\ mappában volt a béta, games\stalker\gamedata\ ez már benne van a bétában, out\ ide csomagoltam ki a fájlokat
reméle mmostmár mindenki érti
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.