Beta v.2215

Összegzem mi kell ahhoz, hogy menjen neten:

1) Mindenkinek pontosan ugyan az a verzió kell, hogy meglegyen (2215 "added" 417MB)

2) Kipróbálod, hogy tudsz-e magad szervert csinálni. (Ha nem akkor kapcsold ki a tűzfalat / win98 modban van alapból az exe)

3) Adj meg egy random CD kulcsot.

Egyéb megjegyzések:
-ne tegyél fel semmilyen modot, mert nem fog menni
-user.ltx -et írhatod át egyedül, de mivel nem változtat semmit érdemes konzolból beállítani a felbontást ( vid_mode 1280x1024 ) és egér érzékenységet ( mouse_sens 0.15 )
-Hamachi felejtős
-Ne felejts el nevet beírni
-Szervernév minig STALKERHUN1 /2/3/4/5 lesz. Pass: a Stalker régi címének első szava és O-val kezdődik
:wink:

Lehet chatelni vagy valahogy írni amikor multizunk? Nem találtam egy billentyűt se, amivel lehetett volna, sőt, még a karabélyt is elejtettem (tényleg, azt hogy kell felvenni?). ÉS pontosan: mit kell szervercsinálásnál beállítani? Gondolom publikussá kell tenni, de még biztos van más is. A checked cd key részhez hozzá kell nyúlni?

Tibi":1c88idxf mondta:
Lehet chatelni vagy valahogy írni amikor multizunk? Nem találtam egy billentyűt se, amivel lehetett volna, sőt, még a karabélyt is elejtettem (tényleg, azt hogy kell felvenni?). ÉS pontosan: mit kell szervercsinálásnál beállítani? Gondolom publikussá kell tenni, de még biztos van más is. A checked cd key részhez hozzá kell nyúlni?

Kval asszem lehet publikban chatelni ...
Asszem G vel ejted el , T vel veszed fel ..
Public .. Nem az volt h nem szabad Publicot nyitni ?
Checked CD key .. Nem tom ... Sztem nem :lol: :wink:

Jáááj! Csináltam egy szervert! Feljött még két manus tök jót gameztünk! Hát ha nem rakom publikba, akkor hogy jön fel rá a játékos? Most public volt

Tibi ez már egy jó jel, hogy csatlakoztak hozzád ;) Mennyi volt a pingjük? Melyik pálya volt?

Publik bepipál, CD-key check üresen hagy.

Az egyiknek olyan 100 körül, a másiknak 300, de az olyan sokáig csatlakozott, hogy hajaj :? A 100-as nem is laggolt. Sokkal többet lőtt le engem, mint én őt. Nekem 40-50 körül volt a ping. Ja, és az mp_factory pályán. Attól kisebb nincs, ugye?

A cd key az már eredetileg ki volt töltve (a sok 0000-0000-0000-2213) felül. Az gondolom nem baj, ugye? A zene kicsit érdekes, de azért jó. Az eszközökben a vodka... :D

Ha már elkezdtem a játékot, hol tudok belépni az eszközös menübe, ha lesérülök, és medipackot akarok elhasználni? Régen tudtam, csak most valahogy nem megy. És ha van csevegés ablak, melyik gombbal lehet megnyitni?

Bath kisebb pálya, a Pool meg a legkisebb. Factory túl nagy pár ember számára.

i = inventory

Rendben, legközelebb a bath-ot rakom be :)
Akkor i betű. Köszi!

Gyorsan ki is próbálom :) Ugye nem baj, ha stalker.hardwired.hu a szerver neve? Ha valaki innen ráakad, tudja, hogy innen valaki csinálta :wink:

Vissza
Top Alul