Beköszönős / bemutatkozós topic.

Mivel foglalkozol?

• Általános iskolába járok

Szavazat: 0 0.0%
  • Gimnazista vagyok

• Főiskolás/Egyetemista

• Dolgozom

• Nyugdíjas

• Összes szavazó
    0
Már hatodik napja bújom az oldalt és csak most akadtam rá erre a topikra...(bezzeg az összes OFF megvolt egyből...)
Szóval rólam: öreg ember vagyok a többséghez képest (30), van egy kilenc kilós cirmos cicám, egy kilenc hónapos kislányom, egy kilencvenkilenc lovas autóm, meg asszem semmi más aminek köze lenne a kilenchez. A nickemről sokáig azt hittem én találtam ki, aztán kiderült, hogy vannak akiknek már az üknagyapját is így hívták...mindegy, most már megtartom, netszerte sok helyen így ismernek.
Szabadidőmben scifi-t olvasok és írok, vagy tolom a stalkert, vagy lyukakat készítek papírlapokra 10-15-20 méterről légpisztollyal illetve légpuskával, vagy nagyképű drága verdák sofőrjeit hozom zavarba a teljesen hétköznapi(nak látszó) "mi autónkkal"-mármint az enyémmel.
Szerintem egyenlőre ennyi elég lesz. Ja, amúgy tetszik itt, asszem ideszoktam... :lol:

Juteszembe: egy rossz pillanatomban nemrég csináltam egy minimod-félét egy nálam is jóval idősebb stalker-fannek a CS-hoz, amitől láthatóvá válnak az artifactok...(neki a SoC-féle belebotlok-felkapom jobban bejött...)

Szevasztok ! vosztrikov vagyok ! Már ismertek KB 1 éve ,de még nem írtam ebbe a Topic-ba !
Nagyon kedvelem ezt a webhelyet ,márcsak a STALKER miatt is ! Sok ,cimborát szereztem ittlétem alatt és remélem még sokáig itt lehetek !
Magamról annyit,hogy középsuliban 1.osztályos vagyok ! 16 éves,szombathelyi és szeretek is itt lakni ! :D

írok már énis:D
Borsod megyei vagyok, 16éves másodikos gimnáziumi tanuló. két háziállatkám van egy macska meg egy bátty, nemrég vagyok itt, vagyis rég csak nemírtam sokáig de elkezdtem...a nevem (Barin) pedig annak a stalkernak a neve akivel mindig ha összefutottam a játékban jót dumcsiztam :D
míg nem egyszer csak holtan találtam :S

én 13 éves vagyok, általános iskolában tanulok (6-dik osztály) nevem: Gábor
Szegeden lakom , van egy bátyám
hát és ennyi ha valaki tudni akar valamit akkor kérdezzen :wink:

Hello everybody! Miklós vagyok. 16 éves és szakközepes. KEDVENC JÁTÉK: S.T.A.L.K.E.R.
Szeretem a Paintbollt, meg a focit, ja és szeretek történeteket írni. Nemrég vagyok az oldalaon, de nagyon klafa. :D

ha megnézitek a taglistát akkor lehet látni majd 7-8 ember van szegedröl , szerintem eddig mi vezetünk :P

énsem vagyok szegedi. az oldal szervere holvan egyébként? :D

akkor gyüjtést rendezünk hogy a szerver szegeden legyen :lol:

Ahoy minden fórumosnak!

M. Attila vagyok, 21 éves egyetemista. Mátraterenyén lakom. Az ELTE-TTK földrajz szakán tanulok. Csupán most találtam erre az oldalra de tetszetős, mert sokoldalú és elég sok téma van amiről lehet kommunikálni. Nem vagyok egy nagy game-er. Inkább az FPS játékokat szeretem, vagyis pontosabban csak azokat, de most untatás képpen felsorolom azokat amikkel eddig játszottam és meg fogtok döbbeni, hogy milyen kevéssel. :lol:

Minden '99-ben kezdődött amikor bátyámnak vettek egy gépet az egyetem miatt.
Az első játékok amiket haverjai feltoltak a Quake 2, Jedi Knight 2 és az International Rally Championship 1997 volt. Az IRC 1997 és az F-22 az egyetlen olyan játékok amit szeretek a nem FPS kategórából és rengeteget játszottam velük. A többi nem érdekel. :) Amik irányába nagyon addict voltam és sokat toltam:
Quake 2-3-4 (1. rész nem bejövős)
Unreal Tournament 1
Serious Sam 1 (2. rész fo$csi lett, mint valami mese :) )
Delta Force 2, Black Hawk Down (+ Team Sabre)
Medal Of Honour Allied Assault
Half Life 1-2 (a 2. része a valaha készített legjobb FPS szerintem)
Call Of Duty 2
S.T.A.L.K.E.R. - SoC - CS (ez a korszak most van)

Játékok tekintetében körülbelül ennyi. :) Hobbim a muzsikagyüjtés*. Kedvenc irányzatom a Trance & Progressive, de a minőségi House és Techno zenét is szeretem. Ugyanakkor más irányzatokból is vannak kedvencek, mint például a Depeche Mode, Madonna vagy a Linkin Park.
Hazai vonalról kevés előadót ismerek el, mert túlságosan felhígult a zeneipar és boldog-boldogtalan ember énekes, rapper vagy vmi hasonló lesz.
Kedvelem a nagy öregeket akik igazi zenéket írtak, mint pl Presszer vagy a Bikini. Mostanság már csak Ákost és Mester Tamást ismerem el, mint igazi zenészt. A Bonanza Banzai örök kedvencem.
Örök kedvenc zenék amiket bármikor képes vagyok meghallgatni és bármennyiszer:
Johnny Cash - Hurt
Gary Jules - Mad World
Madonna - Frozen

Zenegyüjtögetésen kívül még szeretem a természetjárást és a tekerést is (szintén a természetben, erdőben különösen élvezetes), amatőr szinten néha készítek természetfotókat. Minden érdekel ami a második világháborúval és a Chernobyl-i katasztrófával kapcsolatos, bár ezekhez kapcsolódó anyaggyüjtésbe már csak akkor kezdek ha saját keresetem lesz. Hehe :D
Ha sport, akkor tekerés, foci, Forma 1. Kedvenc klubcsapatom a Manchester United, F1 pilótám M. Schumaacher, csapatban (és utcai autóban is) pedig a Ferrari. Nagyjából ennyi. :)

bb

(*szerkesztve KönigsTiger javaslatára, thx :D)

Vissza
Top Alul