Ahoy minden fórumosnak!
M. Attila vagyok, 21 éves egyetemista. Mátraterenyén lakom. Az ELTE-TTK földrajz szakán tanulok. Csupán most találtam erre az oldalra de tetszetős, mert sokoldalú és elég sok téma van amiről lehet kommunikálni. Nem vagyok egy nagy game-er. Inkább az FPS játékokat szeretem, vagyis pontosabban csak azokat, de most untatás képpen felsorolom azokat amikkel eddig játszottam és meg fogtok döbbeni, hogy milyen kevéssel. :lol:
Minden '99-ben kezdődött amikor bátyámnak vettek egy gépet az egyetem miatt.
Az első játékok amiket haverjai feltoltak a Quake 2, Jedi Knight 2 és az International Rally Championship 1997 volt. Az IRC 1997 és az F-22 az egyetlen olyan játékok amit szeretek a nem FPS kategórából és rengeteget játszottam velük. A többi nem érdekel.

Amik irányába nagyon addict voltam és sokat toltam:
Quake 2-3-4 (1. rész nem bejövős)
Unreal Tournament 1
Serious Sam 1 (2. rész fo$csi lett, mint valami mese

)
Delta Force 2, Black Hawk Down (+ Team Sabre)
Medal Of Honour Allied Assault
Half Life 1-2 (a 2. része a valaha készített legjobb FPS szerintem)
Call Of Duty 2
S.T.A.L.K.E.R. - SoC - CS (ez a korszak most van)
Játékok tekintetében körülbelül ennyi.

Hobbim a muzsikagyüjtés*. Kedvenc irányzatom a Trance & Progressive, de a minőségi House és Techno zenét is szeretem. Ugyanakkor más irányzatokból is vannak kedvencek, mint például a Depeche Mode, Madonna vagy a Linkin Park.
Hazai vonalról kevés előadót ismerek el, mert túlságosan felhígult a zeneipar és boldog-boldogtalan ember énekes, rapper vagy vmi hasonló lesz.
Kedvelem a nagy öregeket akik igazi zenéket írtak, mint pl Presszer vagy a Bikini. Mostanság már csak Ákost és Mester Tamást ismerem el, mint igazi zenészt. A Bonanza Banzai örök kedvencem.
Örök kedvenc zenék amiket bármikor képes vagyok meghallgatni és bármennyiszer:
Johnny Cash - Hurt
Gary Jules - Mad World
Madonna - Frozen
Zenegyüjtögetésen kívül még szeretem a természetjárást és a tekerést is (szintén a természetben, erdőben különösen élvezetes), amatőr szinten néha készítek természetfotókat. Minden érdekel ami a második világháborúval és a Chernobyl-i katasztrófával kapcsolatos, bár ezekhez kapcsolódó anyaggyüjtésbe már csak akkor kezdek ha saját keresetem lesz. Hehe

Ha sport, akkor tekerés, foci, Forma 1. Kedvenc klubcsapatom a Manchester United, F1 pilótám M. Schumaacher, csapatban (és utcai autóban is) pedig a Ferrari. Nagyjából ennyi.
bb
(*szerkesztve KönigsTiger javaslatára, thx

)