Battlefield

Mi a véleményed a Battlefield Bad Company-ról?

• Imádom, folytassátok fiúk!

Szavazat: 0 0.0%
  • Jó!

• Elmegy...

• Összes szavazó
    0
Akkor:

Belépek az accommal (Hurka(HUN)) átmegyek multiplayerbe. Általában az NRNS szerverén szoktam tolni, de most nem csak ezt, de még másik szervert sem tölt be. Amikor még nem eredetivel játszottam, töltött egy kicsit, majd kiírta, hogy baj van a CD-kulcsal. Most ugyanez a helyzet, csak nem ír ki semmit.
Patchet még nem raktam fel, mert még nem jött le. A pálya betöltését még, nem kezdi el, csak Joining to server, vagy valami ilyesmit ír ki, aztán nem lép be.
Nem tudom, hogy hozzáfügg-e,de néha baj van az autoplaterrel is. Minden működik rajta, csak a "Play Online Now" és a "Start BF2" néha nem. Hiába kattintok rájuk, nem történik semmi.
Megpróbálom újratelepíteni.

A PATCHEK FENT VANNAK ? , lehet egyzserűen ráféren a gépedre egy windows reinstall segítene , ha már a program indításánál gond van ...

mindenkeppen patchelj, Jim te meg olvasd el megint h mit irt mert odavan irva h patchet meg nem rakta fel mert meg nem jott le. nem pofatlansagbol irom, hanem h olvasd vegig a dolgokat, szepen nyugodtan vagy ha neha atugrasz par szot teljesen mas ertelmet nyer a mondat :D :D :D :D

te meg ne szolj be a nagyobbaknak , mert megszívod... :D

Mer ugye szólásszabadság van! :D :D

valóban szólásszabadság van , DE , mindenki emberböl van , és tévdeni emberi dolog , jha és előttünk lévőtől még mindig nem idézünk - Jim67

Megcsináltam a újrainstalálást (már hamarabb megvolt, úgyhogy ne nézzetek hülyének, hogy eddig ba...akodtam vele :D ) most jó, nincs semmi baja.
Próbálom letölteni a patchet, de olyan lassú, hogy 192 nap kellene, hogy lejöjjön. :D

Találtam egy egész jót. "Csak" 3 nap és 2 hét közöttre becsüli míg lejön. Amikor elindítottam, három évet írt. :D
Sajnos nem tudom, hogy mennyi global pointom van, mert fenn kell lennie a patchnek, hogy valamit is írjon. lol2 Pedig most egész jó ment. 1500 és 2500 közöttire becsülöm.

Lejött a patch, de megint probléma van. :?

"You alredy have newer version installed. "

Én az 1.5 patch-et töltöttem le, de úgy emlékszem, hogy az 1.41-es is kell.
Jól tudom?

Húúú de várom már a BC2-t :)

B-Company for ever,in the US ARMY !
935085_20070302_screen004.jpg

az mw 2 akkor is jobb a kalapomat teszem rá , hogy nem ognak eladni belőle 8 milliót.

Nem fognak. Viszont én kíváncsian várom ettől függetlenül. Ha elfut a gépen, és tetszik, akár meg is veszem.

<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eztU3xZul1A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eztU3xZul1A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>
NAGYON JÓ JÁTÉK LESZ ! :D

én ebben is szkeptikus vagyok , és játéka biztos nem lesz , idén jön annyi meg annyi jó játék , a multija megint csak arról fog szólni , hogy kinek van nagyobb fa*a. Előrendeltem ,de nem fogok olyan hibát elkövetni mint az mw2-vel.

Ha jó helyen rendelted elő, kapsz bétához kulcsot, így tudsz vele játszani január végétől (a béta tesztelőkkel)! :))

http://cdgalaxis.hu/termekek/17318/batt ... kulcs.html

(és egyébként nem kell előrendelni , van egy oldal ott jelentkezni kell , oszt ha kommolyan gondolod és szerencséd van akkor onnan lehet kulcsot kapni , előtte természetessen elbeszélgetnek veled teamspeak-en is , meg külömböző feltételeknek is meg kell felened )

Tudom. Jelentkeztem. Be is hívtak, majd írták, hogy köszönjük, mégse köllök. 'Nyátok. :lol:

4f4ea.jpg

biztos nem fogom megvenni , sőt letölteni sem, a beta alapján EZ nem az én játékom van. medium beállítások melett enyhén laggolt , vagy szagatott.

56cba.jpg

5d6ca.jpg

nem kell letenni az asztalra , mer ki fagy . játék közben ne merjétek a szemeteket levenni a monitorrol mer kifagy , ja és ki az ellenfél :D ?

gépigénye meg ilyen ( a readme-ből másoltam )

1. Minimum and Recommended PC Configurations
--------------------------------------------
Battlefield: Bad Company™ 2 - BETA requires at least the following minimum configuration:
Operating System Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7
Processor Pentium D, 3.0GHz / Core 2 Duo, 2.0GHz / Athlon 64 X2
Memory 2GB RAM
Video Card Video card must be 256MB or more and contain these chipsets or better: NVIDIA GeForce 7800 GT ; ATI X1900. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
HDD Space 3GB
Soundcard Soundcard with DirectX 9.0c compatibility
DirectX DirectX 9.0c

Jim! en 1 orakor kezdtem jaccani mert eotte irtak h laggol es fagy. amikor en jaccottam akkor mar megvolt oldva a fagyas es a lagg is. egeszen jatszhato volt. majdnem 2es vagyok :D highon ment nekem problema nelkul

Vissza
Top Alul