Az orosz-ukrán kultúra háza / Greetings from Russia

hát én nem tudom h kinek vagy minek van fejlett technikája de én azért félek a ruszkiktól tudnak meglepetést okozni :D

lehet kinában többen vannak , de ha a 2 ország összefogna akkor az ejj dúrva lenne :D . Én a britteket szeretem nomeg a harriert :D

Én a magyarokat,a németeket és a finneket. :) Kelet-Európát is csipázzuk,csak Romániát gyűlölöm.
Ja,és senki se higyjen abban,hogy a ruszkik technológiája elavult. Ők nem mutogatják a TV-ben az IGAZI fegyvereket.A Szpecnaz-ra is csak a 80-as években derült fény,és már a világháborúban is működtek...
Jim: Véletlenül nem láttad a "WHO DARES WINS" c.filmet ?

na akkor elmondom h hogy is van ez!
oroszok: sokan vannak de a teknologiajuk tenyleg vacak,(lad 2. vh tankok fegyeverek stbi.)spetznac meg azer nem derult ki mert jo kikepzest kaptak es nem hagytak h meglassak oket. haditeknikarol meg annyit h imadnak kiprobalni dolgokat, mert nem gond ha paran meghalnak.
nemetek: jo haditeknika de kevesen vannak.
amcsik:elvannak ajulva maguktol.
angolok: a kiralyno nem akar haborut. mert fel h szivrohamot kap amikor megtudja h kutyajat eltalalta egy repesz.
kinaiak: uj szovjetunio= kuva sokan vannak es nekik van a legnagyobb a hadrendbe allitott hadsereguk.

hat erre azt mondom, h oroszok kozul egyik kapta a puskat a masik a loszert ha az elso meghalt akkor a masodik elvette a fegyveret es mehetett tovabb. az oroszok felaldoztak az embereket.

Lehet,de ne hasonlítsd a mai Oroszországot a világháborús Szovjetunióhoz. Már ők sem tolerálják a nagy emberveszteséget.
Tibinek van igaza szerintem.

hat ha megint haboru kezdodne akkor vmennyire jobban figyelnenek ra, de a szlav nepek mar csak ienek. kufricolnak aztan haboruznak es emberfolennyel gyoznek. :D

én nem azért mondom de 60 év telt el Európában háború nélkül egy nemzedék nőtt úgy fel h nem érzett puskaport szval én inkább azért aggódók h ne keljen megtapasztalni mert elég szörnyű dolog főleg ha az a parancs h nőket és gyereket is :/

erre azt mondom h haboru meg most is van, europaba is volt haboru, nem is oan reg. az egesz vilagon haboru van. figy menjunk mar ezzekkel a cuccokkal a tarsalgoba. unom jelolni az offot.

Világ Hadseregei topikba ?
Oda illő téma.

A háború az egy örök folyamat. A világ folyamatosan "harcol" ! Nem csak maga ellen harcolhat az ember !

Nabukodonozor":1hkvcd35 mondta:
Én a magyarokat,a németeket és a finneket. :) Kelet-Európát is csipázzuk,csak Romániát gyűlölöm.
Ja,és senki se higyjen abban,hogy a ruszkik technológiája elavult. Ők nem mutogatják a TV-ben az IGAZI fegyvereket.A Szpecnaz-ra is csak a 80-as években derült fény,és már a világháborúban is működtek...
Jim: Véletlenül nem láttad a "WHO DARES WINS" c.filmet ?

egyébként eddig nem , de a Brittek normálisabbak mint a jenkik ,és a nyelvet is jobban beszélik .

Volt,és lesz részük pofára esésben..
A brittek valóban jobbak,mint az amcsik,de az amcsikat sem lehet lebecsülni.Túl szárnyaltak magukon,de kb.70%-a igaz az állításaiknak.A maradék 30 az meg a púder,és a nagyképű beszólások.

Bechyovinka, a titkos kamcsatkai város:
http://englishrussia.com/?p=8169#more-8169

img_1755.jpg

Kicsit zónás hangulata van :) . Ha jól értem akkor valami tengeralattjárós bázis vagy micsoda volt.

A képek alapján tetszik nekem a hely tényleg zóna hangulata van ahogy elnézem a képeket :D

Vissza
Top Alul