Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
ti szeretitek a world of warcrat-ot (én ki nem állhatom mindenki csak ezzel jáccik még a gs-ben is magamögé utasította a stalkert (ez állítólag azért volt mert nem vett mindenki részt a szavazáson (persze..))
szerintem aki túl sokat jáccik vele függővéválhat. (pl osztálytársam ... :lol: )
szerintem is a cod ,hl2 sokkal jobb és ingyenes (értsd nem kell havidíjat fizetni) és a wow meg miután magáal ragadt leszedi az összes pénzt a kártyádról (nem beszélve hogy a szintlépéshez is idő kell..)
.. Ha belegondolok , mennyi RPG-t nyálaztam át Dungeon Siege, DS 2, WOW, SRO, EverQuest, L2 .. És most megleltem az igazit : STALKER :lol:
Az idő alatt ellövöldözött MoHAA, SP, BT, COD, CS, CS S, DOD, DODS, COD2 meghozzaa gyümölcsét: 2 koma ellen FFA ban én voltam a terrminátor
Fogadok neten szitává lőne bárki XD
Ez mindig így van. Amúgy ha összeállnának az aktív magyar klánok akkor lehetne tornákat tartani. Meg ha nem lenne ekkora lagg. Nah mindegy. Betudom a friss szerverek bajának ami nemsokára megoldódik.
Nem, biztos hogy nem, soha sem CoD-ozok, meg multizni amúgy sem szoktam, rohadjon meg az a valaki, aki ellopta nevemet. Engem így hívnak évek óta, több különálló társaság egymástól függetlenül nevezett el így. Vajon miért? hehehehe