Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
ti szeretitek a world of warcrat-ot (én ki nem állhatom mindenki csak ezzel jáccik még a gs-ben is magamögé utasította a stalkert (ez állítólag azért volt mert nem vett mindenki részt a szavazáson (persze..))
szerintem aki túl sokat jáccik vele függővéválhat. (pl osztálytársam ... :lol: )

Az a baj vele hogy túl fantasy fizetős és régi. És még érdekes módon mindig hódít :S . Nem akarok megismerekdni. Inkább maradok a CoD2-nél imádom 8) .

szerintem is a cod ,hl2 sokkal jobb és ingyenes (értsd nem kell havidíjat fizetni) és a wow meg miután magáal ragadt leszedi az összes pénzt a kártyádról (nem beszélve hogy a szintlépéshez is idő kell..)

8) 8) ez a környezetemben mind így van felmennek törtszerverre és nem kell fizetni ...

Sose játszottam WoW-t, de Diablo2 azért ott van még most is a polcon 8)

A Wow egy tulbonyolodott vacak.. Volt asszony a megszállotja volt én kb 1 évet huztam le .. :S Inkább S.R.O. és Lineage ][

.. Ha belegondolok , mennyi RPG-t nyálaztam át :D Dungeon Siege, DS 2, WOW, SRO, EverQuest, L2 .. És most megleltem az igazit : STALKER :lol:
Az idő alatt ellövöldözött MoHAA, SP, BT, COD, CS, CS S, DOD, DODS, COD2 meghozzaa gyümölcsét: 2 koma ellen FFA ban én voltam a terrminátor :D
Fogadok neten szitává lőne bárki XD :D

Nem, biztos hogy nem, soha sem CoD-ozok, meg multizni amúgy sem szoktam, rohadjon meg az a valaki, aki ellopta nevemet. :) Engem így hívnak évek óta, több különálló társaság egymástól függetlenül nevezett el így. Vajon miért? hehehehe :)

Vissza
Top Alul