Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
Öcsém is most vett egy hasonló fejhallgatót, Sony, csak elkövette azt a hibát, hogy wireless. Neki teljesen felesleges, hogy vezeték nélküli legyen, amúgy meg csak a baj van vele: sosem szól tisztán és töltenie kell, ha lemerül... Szóval befürdött ezzel a vezeték nélküli dologgal, bezzeg ha megosztotta volna velem terveit...

Én nem használok fejhallgatót, szeretem, ha rendesen szólnak a dolgok, mélynyomóval együtt dübörögjön az asztal is...

Az érdekes... a második résznek van egy albérlő második része? :D :D vagyis Half Life 2.2? Ilyet más játékokkal is csinálhatnának ilyen-olyan patch helyett...

Hát mit mondjak, nem nyűgözött le a HL2, mint ahogy azt reméltem. Jó vannak benne nekem új dolgok, de azt hittem, hogy valami sokkl jobb játék (vagy csak lehet, hogy az eleje ilyen :) ).

Azért nem mai darab már, ez még a FarCry-al együtt jött ki, igaz annak sokkal jobb volt a hangulata (egészen addig míg nem ment át szupermonszterhentelőbe).

Akkor én is abbahagytam a játékot... De addig nagyon pöpec volt. HL2 egy naon ász játék. Csak annak már megint más a hangulata, mint a Far Cry-é .. Jegyzem Cry .. Crytek enginnel akarnak kidobni egy uj MMORPG -t .. Naon tetszetős a játék bemutatója PcDome-on .. Node off ...

Vissza
Top Alul