Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
Hát ez sem fog összejönni. Szervert találtam, de 2 percenként megszűnik létezni a program (csak úgy leáll). Gondolom az a baja, hogy nincsenek rajta a szükséges patch-ek, azok viszont valamilyen (szintén definiálhatatlan hiba miatt) nem tudnak települni... szóval LOL

szerintem időnként ha valaki megy darál egyet többet ér mitha taktikázva kilőne két mukit a pályán....megnyugtatóbb úgy gondolom

widra":3ta3bxt0 mondta:
szerintem időnként ha valaki megy darál egyet többet ér mitha taktikázva kilőne két mukit a pályán....megnyugtatóbb úgy gondolom

Legjobb taktikázva darálni :D Kempeléssel tényleg nem lehet nyerni.... de egy jó játékos úgy megy végig a pályán, hogy szinte végigkempeli, értsd nem csak abban bízok, hogy pontosabban és ügyesebben lő, hanem meglepetés szerűen támad és esélyt sem ad az ellentámadásra. :wink:

Hát igen, a stalkerrel sem úgy kell majd játszani hogy ami mozog annak szétlövöm a fejét, hanem átgondolt, lopakódó, lépésekkel megközelíteni az áldozatot és úgy megölni hogy észre sem veszi. :wink:

Minden helyzetben más a célravezető... pl valakit meglátsz hátulról nem kell azonnal rálőni, mert lehet, hogy megfordul és lelő... lerohanod és közelről szitává lövöd 8)

Vagy elegánsan kirántod a kispisztolyt és BAMM! Headshot :D :D Szeretem ezt csinálni, főleg CoD-ban, amikor távcsövessel kemper és nem vesz észre. De amikor beránt neki az aim hogy ottvagyok... nagyon utálom :evil:

Van rajtad egy jó fejhallgató / egyéb térhangzás, senki nem tud mmögéd kerülni :D

én is most vettem egy Panasonicot! nagyonkaraj! és tényleg minden nagyon szépen és élesen szól aranyozott csatik....keverőhöz átalakító!

Nem a legújabb model, de nagyon kényelmes: TECHNICS RP-F500
headph11.jpg

én is hajlottam rá, hogy veszek egyet ,de nekem a hangja nem nagyon tetszett és így ugrott a listáról

az egynek van még egy kiegészítő-szerűsége, ill az is külön game, amiben nem freemannel nyomod, hanem zsaruval vagy kommandóssal asszem

Vissza
Top Alul