Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
Én azt mondom, hogy neten nem lehet barátokat szerezni. Igazi barátokat. Azt csak is személyesen. Teljesen máshogy viselkedik az ember a neten és a való életben. Sajnos.

Hát igen....az egyiket egyszer úgy kellett elküldenem a francba pár hónapos msn kapcsolat után, mert állandóan egy képet akart rólam :D . Érted? Egy fiú, aki képet akar a másikról :D . Mikor letiltottam csinált egy másik címet és én meg mit se sejtve felvettem :S . Ekkor jött a kegyes hazugság hogy véletlen tiltottam le :) . Pár hónapig még eljátszotta a képmániás hülyeségét én meg csak nem adtam, erre elkezdte hogy saját számon hazudok, meg anyám cigány meg ilyenek. Na, ezután én is elég cifrán társalogtam vele. Egy szép, CoD2-s gépleállító programot el is küldtem neki, de annak a kocsognek valami jó antija van, ha még ezt is észre veszi (nekem a nod nem :S ) vagy csak megérzés volt.

Szóval ennyit a világhálós, netes barátokról :? .

Nekem van pár netes ismerősöm, akikkel még soha nem találkoztam, bár nagyrészt nem magyarok. Szeretem őket az országukról faggatni meg lehet tanulni az angol nyelvtudást is :)

MSN-en már többször vett fel olyan, akit nem ismerek aztán meg fél óráig kellett győzködnöm, hogy nem az vagyok, akinek gondol, utána meg egy anyázással lelép szem1 fal1

Van egy elegáns megoldás a hátbalövés elkerülésére ET-ben: nevezetesen a kés: valakit hátba késelni nem szégyen (amikor elég közel érsz, felvinnal a kés jelecske és akkor egy szúrás öl). Újabban kitalálták a kés eldobását, beállítod egy billentyűre, és akkor ha valakibe így repül kés, akkor kb 5 mp alatt belehal (ha nem vesz fel saját csapattól medipackot). Vannak néha olyan profik a szervereken, akik csak késdobálással hihetetlen frageket érnek el.

Részemről azért szeretem a késelést, mert ha azzal ölsz, mindenki egy kecskehangok hall :)

Barátokat tényleg csak a való életben lehet szerezni. Ebben egyetértek pYura-val. A neten inkább haverok vannak csak, amit itt nem degradáló jelzőként mondom, de azért akit már 3 éve ismerek MSN-en de még soha nem találkoztam vele, nem kezelem igazi barátként. Fura is lenne, nem?

Annyiban tán nekem rossz volt a net megismerése, hogy azelőtt én voltam a ház ezermestere, azóta pedig nemigen építek semmit (bár azt is mondtam korábban, hogy szerintem a korral is ráterelődik az ember figyelme az elméleti témákra: ma már megelégszem azzal, ha valamit papíron megtervezek, fejben "összerakok").

Ettől függetlenül szerintem a net mindenképp kihozza azt a fajta kreativitást is az emberből, amit előtte nem tudott kibontakoztatni.

622 regisztrált késelés BF2-ben
200 körül lehet BF2142-ben már nem emlékszem :) 8)

lol Te látom a módszer híve vagy. Én azért nem szeretem, mert mindig akkor lőnek rám, ha kés van nálam és megölnek. Öcsémmel ez sosem fordul elő... hmm...

Hehe. ET-ben szokott lenni knife party (ennél már csak a panzer party a viccesebb), amikor 32 idióta 32 másik idióta ellen rohan és csak késelni lehet. Az nyer, aki utólján marad...

Tibi":10kp05n8 mondta:
Csak egy maradhat! :D Az ET-hez van magyarosítás? Az RTCW kell hozzá?
nincs magyarosítás ethez sztem, de nem is igazán van mit megérteni :D nem kell hozzá rtwc.
panzerfaustot nem bírom, főleg mert általában csupa n00b szoldzser megy vele. kés poén csak saját csapattársak is kinyírnak mert azt hiszik, hogy covert ops vagy, vagyis mesterlövész aki fel tudja venni az ellen ruháját. és hát mivel különböznek a mesterlövész fegyverek amcsiknál meg a németeknél, ezért egyből felismer egy gyakorlottabb gamer. ;)

Tibi":3hxonqhr mondta:
Tyűűűű...ez nagyon jó játék! Hogy ezt eddig hogy nem raktam fel... :? Az gránátvető nagyon teccik :)
igen, elég jó csak nehéz használni. nem tudom rájöttél-e, de először térképen (m) érdemes kijelölni egy pontot és oda célozni a mortarral.

Tibi":ej284plw mondta:
Az ET-hez van magyarosítás? Az RTCW kell hozzá?

Nincs magyarítás, nem is kell. Az RTCW nem kell hozzá, tökéletesen ingyenes.

Bloody Fox":ej284plw mondta:
... csak saját csapattársak is kinyírnak mert azt hiszik, hogy covert ops vagy, vagyis mesterlövész aki fel tudja venni az ellen ruháját ...

Ha nincs teamkill, a coverteket eleve fejlövéssel köszönti mindenki, ez bevett szokás :)

Tibi: mondankén egy jó szervert (JayMod, 8s respawn, XPSave, NoTeamkill, rendes adminok, mindig jó játék), vsak most épp tönkrement a public szerverük.

Amúgy ha kicsit igényesebb dolgot akarsz látni, a noquarter szervereket keresd, ott összetetteb a rangrendszer például.

hispan1":g73n9vr4 mondta:
Ha nincs teamkill, a coverteket eleve fejlövéssel köszönti mindenki, ez bevett szokás :)
szerencsére még nem találkoztam ilyenekkel. :D és knben is nagyon nem bírom ha 20-as killing spree-n vagyok és egy csapattársam kinyír...
covops amúgy is csak azért kell, hogy meglegyen a 3csillag :P
Tibi: alap pályákat ajánlom. azok közül is legjobban a fueldamp-ot taps1

Vissza
Top Alul