Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
hispan1":2whfeuqp mondta:
Én a MoHPA-ban elakadtam singel részben, mikor egy rakat sniperes van a fákon fenn. Az a rész annyira felidegesítette, hogy hagytam a francba. Neten nem játszottam vele, de tényleg jó játék.

Én is pont így jártam először :D feltettem high grafikára meg hard fokozatra aztán csodálkoztam, hogy 15-20 fps mellett megfingok mindig. Fél év múlva lett új vga és mediumon gond nélkül végigtoltam 8)

MOHAA-t meg a CoD-ot én is hardon vittem végig (medium után) és sokkal élvezhetőbb volt. Pacific Assault szerinem kicsit nehézre sikerült vagy csak nem tudtam eléggé beleélni magam. :)

Én azt hittem, hogy kicsit érdekesebben fog befejeződni, nem úgy, hogy el kell foglalni valami bunkert vagy mit... Az egyik legnehezebb viszont a repülős küldetés volt. Olyan kicsit fordult a gép, hogy az egeret oda-vissza húzgáltam az asztalon :lol: :lol:

Egyik a sniperes rész volt ahol sokat szívtam (először, ahol hispan is) meg ahol ki kellet menekülni a gumicsónakkal és közben löttek a vadászgépek fu ott elég idegesv voltam már...

Na igen...utána meg amikor kievickéltél a tengeralattjáróra, még lőjél le kb. 10 gépet, meg azokat a torpedókat, amiket a gépek dobtak le. Azt se tudtam, melyiket lőjem :D

Ja... túl nagy a káosz, túl élethű :D annyi robbanás meg lövéshang van a háttérben, hogy utána nem tudtam aludni :lol: Elég stresszes egy igazi háború :(

A meneküléses résznél én nem is láttam a torpedókat és nem tudtam, hogy miért van mission faild, miért robban fel minden. Az elég idegesítő volt...
De ott volt a kedvenc bugom is: még a gumicsónakba szállás előtt vissza kell menni egy sebesültért, akit a hátadra veszel és a csónakba raksz. Hátamra vettem, csónakba raktam, majd elindult a csónap, a pali meg egy helyben lebegett :))) Ennyit a mentésről :)

Én interneten csak FPS-ekkel meg egy kártyajátékkal játszottam. Úgy 2 évig folyamatosan CoD:UO-ztam. Abba hagytam, mert tele voltak a magyar publicok iq-fighterekkel. Nem rég feltettük szinte az összes suligépre a CS1.6-ot. Mostanában ezzel nyomulok.
Stratégiát még soha nem próbáltam a neten.

R-pee":b2fmtthu mondta:
Én interneten csak FPS-ekkel meg egy kártyajátékkal játszottam. Úgy 2 évig folyamatosan CoD:UO-ztam. Abba hagytam, mert tele voltak a magyar publicok iq-fighterekkel. Nem rég feltettük szinte az összes suligépre a CS1.6-ot. Mostanában ezzel nyomulok.
Stratégiát még soha nem próbáltam a neten.

Hmm benned egész jó potenciál lakozik 8)

Tibi: az is nagy király, közvetlen elődje az Enemy Territory-nak és szinte teljesen ugyan olyan. Annyi csak vele a gond, hogy ahhoz eredeti játék kell, az ET-hez meg nem.

Ne viccelj, ez egy olyan embernek, akinek még nincs egyetlen eredeti játéka sem, valóban nagy előny. :)

Vissza
Top Alul