Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Szóval ide lehet írni, kinek mi a tapasztalata a témában, akár játékosként, akár szemlélődőként. Mit tartasz jónak, elfogadhatónak, micel játszanál Te és mit engednél meg a gyerekednek? Egyáltanán hová tart ez az egész?

2006. 12. 11.én a TV2-n a Frei-dosszié éppen ezzl a témával foglalkozott, érdekes volt.

Szavazast nem ertem, miaz hogy elobb kerdezel meg utobb kerdezel....??! Meg szavazasokat alatalaban ugy szoktak csinlani, hogy a kerdes partatlan es nem erzi magat az ember automatikusan hulyenek ha az egyikre szavaz.

Btw neten a strategiai jatekokat nem szeretem, mert az van, hogy a masik megunja fel ora utan es kilep -.- lanpartyn meg elmegy.

Megváltozzattam a stratégia megnevezését :)
Az előbb kérdez, vagy utóbb, arra utal, hogy tömeghent megy (mész-lősz; lásd ET public szobák) vagy gondolkozol is két lövés között (valahol a BF is ilyen, AA, ET sniper szobák).

Stratégia tényleg rossz olyan szempontból, hogy ha egy játék hoszabb, akkor nem mindenki játssza végig. Bár nekem ennyire nem negatívak a tapasztalataim. Eleve több emberrel kell játszani és ha egy kilép, akkor fellép a "hatalmi vákuumnak" nevezett történelmi jelenség: egy adott terület vezető hatalma eltűnik és megjelenik a "szabad préda".

Elég nehéz felosztani, hogy melyik a "gondolkodós" meg "nem gondolkodós" fps. Szerinted egy Quke bajnokságot meg lehet nyerni "ész nélkül" ... Dehogy az egy szint után nem csak a reflexeken múlik, hanem egy begyakorlott stratégiák alkalmazása az adott pályán. Jobb lenne realisztikus és az fantázia elkülönítés. (Itt környezet realitásra gondolok, nem játékmenetre, mert ebbe a kategóriába max. a Delta Force férne bele, ahol 1 golyótól meghalsz.)

Ize... átírtam volna, csak nem ad rá módot ^^

Nem is kell elkülöníteni. Egy-egy játékot nem kell ide vagy ode tenni. Itt arról szól a kérdés, hogy ha játszik az ember, hogyan játszik.

Neveket lehet valahogy csatolni a statisztikához, hogy lássuk ki mire szavazott?

Én: FPS - előbb kérdezz, aztán lőj :D

Szeretem az olyan FPS-esket amiknek van valóságtartalma. Az ilyen mint a CS, Doom..stb nem érdekel.

B00006CRVI.01-A1NDBS7YGOPBD6.LZZZZZZZ.jpg

:wink:

Én a MoHPA-ban elakadtam singel részben, mikor egy rakat sniperes van a fákon fenn. Az a rész annyira felidegesítette, hogy hagytam a francba. Neten nem játszottam vele, de tényleg jó játék.

a Pearl Harboros részt baromi jól megcsinálták. Amikor megy végig a csónak a két hajó között és éppen hogy kiér...meg hát az egész

A sniperes az amikor a sötétben valami szigeten a japcsik között?

Emlékeim szerint nincs sötét.
Azért lettem ott nagyon ideges, mert előtte meg pont egy olyan rész van, hogy egy kisebb "falut" támadtok meg és mindehonnan emberek jönnek. Azzal is sokat szórakoztam, alig maradt életem és akkor pont utána meg ez...

az nem az amikor úgy kezdődik, hogy kiraknak egy tengeralattjáróról egy gumicsónakba egy csapattal és ki kell menni a szigetre? Én valahogy úgy emlékszek rá, mert ott száz hogy a fa tetején ül pár japcsi...azt bírom,hogy mindig nekem kellett előlmenni, mert akkor nem mozgott a csapat :)

Lehet, hogy ez az, de akkor a partraszállásos rész korn volt, mert amiről én beszélek, az előtt egy csomót kell a dzsungelban menni egy patakmederben.
Az amúgy alap, hogy nem mennek eléd golyófogónak. Vicces is lenne a játék, ha így lenne :)

Ja már tudom melyikről van szó. Ott én is sokszor kezdtem újra mert valahol bal oldalon volt egy fa tetején egy japcsi és azt kellett lelőni. Egyébként azzal fejeződik be az a pálya.

Vissza
Top Alul