Az Én Zónám

Én a kommentek hiányára céloztam :)
Hamár fas*a képeket tesz be valaki, gondoltam sokan rácuppannak a témára és kommentelik ezáltal bátorítva a feltöltőt :)

tudnék én is Zónára emlékeztető képeket tenni a lakhelyem környékéről, csak ilyenkor tavasszal sok a zöld és feldobja a helyet. majd ősszel postolok én is:)

A lányom fényképezte,Tiszamogyorós,de szerintem betévedt a Zónába :D
1187564361K_p_085_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ehem. Éppen ma délelőtt "hásítottám" a városomat óvó elkerülő,gyorsforgalmi úton,és a déli szakaszán felekeltette a figyelmemet,hogy hasonló szemétdombok vannak,mint a játékban. Magosság,hossz,szélesség stimmol,éppen csak az odahajigált roncsok hiányoznak.
Aztán felénk is vannak elhagyott marha,meg baromfihízlaló telepek,amik tönkrementek,beomlott a tetejük,benőtte őket a gaz.
Tényleg kísértetiesen hasonlítanak a gamában látott helyekre.No,persze ez ugye K-Európa,s nagyon sok azonos vonás van a városok,falvak képe közt,mert az elmúlt húsz év ugyan sokat változtatott,de az azt megelőző időszak nyomait még nem tudta tökéletesen eltüntetni. Az még vagy 50 év,az tuti!
Gondolom,pont emiatt a nyomasztó hangulat miatt nem nyerte meg sok tengerentúli vásárló tetszését. Ők szerintem inkább a ragyogó kék éghez,meg az egzotikus terephez vannak hozzászokva,s hát mondjuk meg őszintén,ez a mi posztapokaliptikus Zónánk minden,csak nem ilyen...

Üdvözlet minden kedves ZÓNA rajongónak !!!

Szeretnék meghirdetni egy fotópályázat szerűséget!!! Az lenne a lényege, hogy nem tudtam, hogyan fejezzem ki a zóna iránti rajongásomat.Alkotási vágyam volt így elkezdtem zónás képeket rajzolgatni hiszen mégiscsak művészeti szakos vgyok.De nem volt az igazi.NEm tudtam visszaadni a hangulatot.Ekkor jutott eszembe, hogy tényleg.....hiszen az én másik hobbim a fotózás.Nosza neki gondoltam egyet: CSinálok zónás képeket !!!!! Elmegyek romos épületeket,gyárakat és minden olyasmit fotózni ami a zónára emlékeztet..Na ez nem is olyan rossz ötlet - gondoltam - miért ne lehetne ezt több emberrel csinálni.Ezért gondoltam arra, hogy mivel ittt több hasonlóan kreatív ember van, hogy csináljunk egy nagy ZÓNA fotóalbumot.Az lenne a lényeg, hogy csak ittthon(HUN)készült képek lehetnének benne.Arra kellene törekedni, hogy gyártelepek, romos épületek (vagy bármi zónára emlékeztető dolog) fotózásával egy szépkis ZÓNA képgyűjteményt hozzunk létre.

Remélem felkeltettem néhány ember (de lehet mutáns is :lol: ) érdeklődését a dolog iránt.

Egyenlőre ide rakjuk be a képeket!!!

Üdv: Dimitrij

<object width="320" height="270"><param value="http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=1540780&mode=0&needxml=1" name="movie"/><param value="high" name="quality"/><param value="true" name="allowFullScreen"/><param value="always" name="allowScriptAccess"/><embed width="320" height="270" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" quality="high" src="http://static.myvip.com/embed.swf?videoid=1540780&mode=0&needxml=1" allowscriptaccess="always"/></object>

íme ez pedig az én zónám...akasztón lakok.ez pedig a stadion.

Kaptam egy levelet egy régi cimborámtól, aki egyéb más józan ésszel fel nem fogható dolgai mellett zónalátogatásokat szervez a csernobili kitelepített övezetbe. Legújabb ajánlete kifejezetten S.T.A.L.K.E.R-fanatikusoknak szól.

Ha érdekel valakit íme a tájékoztató:

Dear friends and colleagues,

On October 25, Sunday there will be the first Chernobyl tour for «S.T.A.L.K.E.R»-game fans. The participants will visit well-known virtual locations live, will learn many interesting things about the Chernobyl explosion, real radiation and survival skills of real “stalkers” – radiation surveillance men. Into the live Zone – with a real dosimeter and real map!

For details see http://www.chernobyl-tour.com/poezdki/1 ... -igry.html (in Rus)

Oct 16 – the deadline for submission of the passport data (citizenship, full name, passport series and number, date of birth DD.MM.YEAR,– required to get the zone entry permission) and participation fee.

Join the trip! Forward the info to those who might be interested!

Good luck!

Sergii MIRNYI

Megjegyzem, nekem semmi érdekeltségem nincs ebben a dologban, viszont Szergej tényleg ismeri a terepet - még 1986-ból

És olyan bársonyos a kezük mint a tojásfejeknek Yantarban :D:D

Dimitrij fotópályázatára: (remélem nem túl sok)
Szénmosó (béke poraira)
s6300921.jpg

dsc00060pb.jpg

dsc00064k.jpg

"Roncstelep"
s6300213q.jpg

s6300218.jpg

"Szeméttelep"
dsc00148xs.jpg

"Agroprom"
dsc00233v.jpg

"Vad terület"
s6300823.jpg

"Blowout"
dsc00261v.jpg

"Pripjati"
dsc00240sn.jpg

s6301320l.jpg

Egy új anomália: Földoszlop
s6300792.jpg

Tibi":3pch5s3z mondta:
Jó képek.
Ez a szénmosó helyileg hol található?
A Blowout-os kép csudaszép lett. eljen

Pécsen van , és aztmondják , hogy a hely szégyene , és itt játszani nem fogtok , ez tavaly fel lett robbantva, mint ahhogy erre Bl/lKTOP is utalt. ki hitte volna , hogy az épület az 1800-as években készült. Gondolom az a másik obijektum is Pécs környékén lehet.

Ehh tényleg.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RDFbRFfBKgs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RDFbRFfBKgs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Úgy tűnik mire már robantották addigra a felét már lebontották.

Na jó 1 kis NFO: szén mosi aha (AS lehetett volna, vótam benne)
A bemutatkozósban a képek drávaszerdahelyi MG TSZ
"Agroprom" =Eszergom környéke, a fürdő 1 eszergomi kolesz
"Pripjati" = valahó BP-n
Szal a képek nagyrésze Dél-Baranya
Kössz a véleményeket! pattog1

Vissza
Top Alul