Az Én Zónám

valami hasonló van szegeden is (asszem lenevezték centrum gödörnek..).. de a legvicesebb az az hogy ez kb 10-12-éve ott van :)

sztem az építtető cég félúton meggondolta magát és megpróbálnak szabad strandot kialakítani, vagy a végén valami nyitott szennyvíz tartály lesz belőle az ottlakók örömére...

de az is lehet, hogy gyémántot, vagy uránt találtak :lol:

mint azt a commentekbe ügyesen beírták ezek nem zombik voltak, mivel volt testhőjük.... vagy egy üges kis trükkfelvétel vagy nem tom mi, de nagyon jól megcsinálták, másra nem tudok gondolni.... :?

Úgy van,mert aki pár napja halott,az igencsak hideg,ergo nem látszana ennyire élesen egy thermoképen.
Amellett pedig elég jól mozognak,nem igazán "zombis" és dekordinált a fellépésük!
Ha zombik volnának,egyébként sem volnának képesek ilyen összehangolt támadásra,gondolok itt arra,hogy gyorsan beszorítják a tagot a vízbe,és bekerítik.(Kivétel,ha zombimorzsikról van szó,vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!)
Nem értem,miért dobja el a tag az Ak-t,még ha üres is,baromi nagyot lehet vele ütni,akkorát,hogy szétcsaphatod az ellenfeled fejét,hogy az agya kiloccsan! (lásd: Vietnam 1965-1973)
Aztán nézd csak meg!nem furcsa ahogyan "eltakarják az áldozatot,és csak utána szedik szét,mint a biciklit?
tehát ez inkább kamu,semmint realitás lol2

Természetesen!
Egy kivétel van ezalól......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,hörrrrrghhhhhhhhhh.....,ha a zombimorzsik támadásba lendülnek.Olyankor én is félek..................grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :evil:

A zombimorzsi az zombimorzsi.Nem külön,hanem együttesen az,ami.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........Hörghhhhhhhhhhhhhhhgrrrrrrrrr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?

Zombimorzsi,ha meg nem bánod! :!:

Áh,ez csak amolyan poénkodás "vaótt",nem kell komolyan venni....

de ez hogy hidegek a zombik ez baromság. általános iskola 8. osztály fizikaóra, ha egy test mozog pl atom aktivált állapotba kerül, energiája egy részét környezetébe sugározza ki pl sugárzás formájában ami a fény infravörös tartományába esik. egy zombiban sok atom van, magyarul termel hőt...

Nightwatch":36fksp5y mondta:
de ez hogy hidegek a zombik ez baromság. általános iskola 8. osztály fizikaóra, ha egy test mozog pl atom aktivált állapotba kerül, energiája egy részét környezetébe sugározza ki pl sugárzás formájában ami a fény infravörös tartományába esik. egy zombiban sok atom van, magyarul termel hőt...

De a zombit nem az életenergiák,hanem valami más mozgatja,akkor csak a súrlódás az,ami egy thermokamerán látszana,esetleg foltszerűen.Én egyébként,ha jól elolvastad,akkor csak azt írtam,hogy "nem látszanának ilyen élesen",ami azt jelenti,hogy érzékelhetőek volnána,csak nehezebben.
Ez utóbbi esetleg a rejtőzködésüket is szolgálná.Már ha lennének zombik,ugye.Merthogy zombik nincsenek,legalábbis abban a formában,ahogy azt az urbánus legendák,és a néphit elmeséli.
(Lásd woodoo szertartások a karibi térségben,stb.....)

szerintem is fake de mit írnak ott a kommentben stalker..... :D

Véleményetek szerint tényleg volt hőkamerájuk,vagy az egész egy "digitális trükk"?A kép eléggé emboss,azt is el tudom képzelni,hogy megkreálták először géppel,utánna pedig egy analóg vhs kamerával felvették-úgy lehet direktből a monitorról-,majd "visszapumpálták" az így kapott zajos képeket a számítógépre.
Vagy nagyon nagy marhaságot gondoltam? lol2
Nem tudom,inkább csak érzem,hogy van neki valami "analóg-retrospektív hangulata"az egész felvételnek,de mondom,ez csak afféle sejtelem,mintsem bizonyosság.
Helikopterük viszont tuti nem volt.... :roll:

ezaz, ilyet össze lehet dobni, csak pár "színész" kell hozzá, a helikopterről meg annyit, hogy ma már a mobilokon is van ilyen csengőhang elég jó minőségben, szal nem okozhat gondot akár üzbég nyelven is találni egy ilyet a neten..

és azt az oldalt meg néztétek ami a videó alatt ki volt írva ?

Háááááááááááááááááát....Én nem "tom",mit is gondoljak,de emlékszem még fiatalkoromból egy-két kamu un.ismeretterjesztő filmre az olajfalókról a nyolcvanas évek közepéről,meg az "igazi Mao elnökről készült" alkotásra a kilencvenes évek elejéről,amelyeken egy darabig komoly szakemberek vitáztak késő esti háttérműsorokban,szörnyű indulatokkal,kidagadó halántéki erekkel,mire az alkotók nagy röhögve odahajították,hogy az egész csak egy jól megalkotott hazugság,illetve féligazság kreálmány.
De,persze,ha messzebb megyek ott van Orson Welles hangjátéka,amit a harmincas évek Amerikájában adtak le,óriási pánikot okozva-tetszik ugye emlékezni a H.G:Wells féle "Világok harca" c. regény rádiójáték verziójára ugye?(A fiatalok kedvéért csak.... :roll: )
De ugyanúgy mondhatnám-nektek biztosan ismerős- azt a videó alkotást,amit amerikai egyetemisták hozta össze,valami elhagyatott erdőben,boszorkányokat,meg démonokat idézgetve,keresgélve,később egyenként eltünve,meghalva stb...Sajnos a címére ennek már nem emlékezem,hiába,öregszem,de azt tudom,az is nagy port kavart.
Szóval,summa summarum,összegezve,az interneten bármi elérhető,még a legvadabb hazugságok is!
Könyves Kálmán királyunk szerint pedig boszorkányok nincsenek!

Vissza
Top Alul