Az Én Zónám

Egyébként vicces, hogy a DivX videoconverter felirat is fekete-fehér... FAKE!

Scorpius":lfnsgrm4 mondta:

de jó hogy így évente 3x előjön. ez a stalker 1ik propaganda videója volt. régen 2005-ben még úgy volt tervezve, hogy stancia-n zombi támadás lesz, és még meg is wannak a waypointok meg minden, csak később monolithokat spawnoltak be, merhogy ezkell az amcsiknak. mind1.

DSCI0030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez egy Szlovákiában készült kép! Szerintem nagyon jó lenne, ha a kép minősége jobb lenne.... Sajna nem mai a gépem! :S

zombimorzsi":2q09k6f8 mondta:
Háááááááááááááááááát....Én nem "tom",mit is gondoljak,de emlékszem még fiatalkoromból egy-két kamu un.ismeretterjesztő filmre az olajfalókról a nyolcvanas évek közepéről,meg az "igazi Mao elnökről készült" alkotásra a kilencvenes évek elejéről,amelyeken egy darabig komoly szakemberek vitáztak késő esti háttérműsorokban,szörnyű indulatokkal,kidagadó halántéki erekkel,mire az alkotók nagy röhögve odahajították,hogy az egész csak egy jól megalkotott hazugság,illetve féligazság kreálmány.
De,persze,ha messzebb megyek ott van Orson Welles hangjátéka,amit a harmincas évek Amerikájában adtak le,óriási pánikot okozva-tetszik ugye emlékezni a H.G:Wells féle "Világok harca" c. regény rádiójáték verziójára ugye?(A fiatalok kedvéért csak.... :roll: )
De ugyanúgy mondhatnám-nektek biztosan ismerős- azt a videó alkotást,amit amerikai egyetemisták hozta össze,valami elhagyatott erdőben,boszorkányokat,meg démonokat idézgetve,keresgélve,később egyenként eltünve,meghalva stb...Sajnos a címére ennek már nem emlékezem,hiába,öregszem,de azt tudom,az is nagy port kavart.
Szóval,summa summarum,összegezve,az interneten bármi elérhető,még a legvadabb hazugságok is!
Könyves Kálmán királyunk szerint pedig boszorkányok nincsenek!

a blarry boszorkanyra gondolsz?

Igen, így hogy mondod,a Blair witches project volt az....Jól gondolom?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zyIx7ES-P4c&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zyIx7ES-P4c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ez az én zónám bár ez szerencsére nem Ózd csúnya oldalát mutatja be.

Murder3":1l24t7cr mondta:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zyIx7ES-P4c&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zyIx7ES-P4c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ez az én zónám bár ez szerencsére nem Ózd csúnya oldalát mutatja be.
Miért van rosszoldala is? :lol:

Ha itt élnél akkor könnyen megértenéd.
Gondolom nem kell ecsetelnem milyen cigánytelepek vannak a külvárosba elszórva.
És milyen munkanélküliség van itt.

Bocsi,Domesz,hogy így beleugatok,de a kép felíratán -ugyan azt ciril betűkkel írt angol szöveg-szóval van három betűnyi hiba.
A Hell szó első hangja miatt a te írásoddal "csell"-nek olvasandó,a Shadows szó utolsó hangja okán pedig ebben az olvasatban "szcsados" leszen!
Az orosz "h" hangot a latin "x" betűvel, a "v"-t "B"-vel,az "sz " hangot pedig a latin "c"-vel helyettesítsd!
A Paks szó utolsó hangja így viszont Paksz-nak hangzik,ennek okán oda,utolsó betűként azt a betűt illeszd,ami oly nagyon hasonlít két egymás mellé rakott "u"betűre!
Nem kötekedni akarok,de vannak még emlékfoszlányaim az oroszt illetően,s csak segítő szándék vezérel!

Szia zombimorzsi
egyátalán nem vettem kötekedésnek mivel én még csak ismerkedem az orosszal .
Mert elég gyenge a cirill angol :lol:

Szia Domesz!

Éppen ezért "analogizáltam" a cirill és a latin ABC-t egymás mellé! (Mármint a hangokat jelölő betűjelek miatti azonosság,de eltérő hang okán...)Na,kicsit bonyolult,de majd megtanulod.Nekem is sikerült,pedig nem voltam soha jó oroszból! Sok sikert és kiatrtást a tanuláshoz!

lusták az emberek kimenni és fényképezni :D

apropó most nézem,az én képeim linkjei már nem működnek :( de már nekem sincsenek meg :F

Vagy a környezetük nem hasonlít a Zónára.És nem használnak Photoshop-t.

Vissza
Top Alul