Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
valamelyik reggel meg náluk úgy nézett ki az ég vihar előtt mintha kitörés készülne de télleg 1-ik fel szinte fekete a másik+ rózsaszín,narancssárga
sajna nem tudtam fotót készíteni mert tele volt a memória de ha legközelebb lesz valam hasonló megörökítem .
voltam Veszprémben. Hihetetlen, nyugaton még a felhők is szebbek, áá ilyen nincs! Az estét Litér község közelében csíptem el, sosem láttam még ilyet itt Szegeden... egyből rámjött a stalker feeling, muszály volt nagyfelbontásban lefényképezni a dolgokat, remélem nektek is tetszenek.
Száguldás: (hehe, 1x talán az NFS is fog így kinézni)
stalker feeling:
Talán egy régi Stalker shoton láttam garbage-ba hasonló színkompzítiót:
nemtom, minden defaulton volt, csak közbe mentünk 90-el kocsival, meg este volt már igencsak, de kb élőbe is ugyanígy nézett ki az a durva... az utolsó pár kép meg telóval készült, azok bénák...
jóó ka képek asszem 1 multheti blikben volt hog a hapi 11 órakor ment haza valahonnan és látott olyan felhőket amikről még visszatükröződika napfény
(valami 11ezer mkörnyékén voltak és a nasa oldlalán is fent van.)
jóó ka képek asszem 1 multheti blikben volt hog a hapi 11 órakor ment haza valahonnan és látott olyan felhőket amikről még visszatükröződika napfény
(valami 11ezer mkörnyékén voltak és a nasa oldlalán is fent van.)