Az Én Zónám

valamelyik reggel meg náluk úgy nézett ki az ég vihar előtt mintha kitörés készülne de télleg 1-ik fel szinte fekete a másik+ rózsaszín,narancssárga
sajna nem tudtam fotót készíteni mert tele volt a memória de ha legközelebb lesz valam hasonló megörökítem .

Balatoni naplemente (vagy Blowout? :D ) még 2004-ben:
my_zone_070702.jpg

És saját kéép! :)

na én ezt az égi képet reggel láttam . de télleg 5 csillag.

voltam Veszprémben. Hihetetlen, nyugaton még a felhők is szebbek, áá ilyen nincs! :) Az estét Litér község közelében csíptem el, sosem láttam még ilyet itt Szegeden... egyből rámjött a stalker feeling, muszály volt nagyfelbontásban lefényképezni a dolgokat, remélem nektek is tetszenek.

Száguldás: (hehe, 1x talán az NFS is fog így kinézni)
CIMG0083.JPG

stalker feeling:
CIMG0066.JPG

CIMG0085.JPG

CIMG0078.JPG

CIMG0072.JPG

Talán egy régi Stalker shoton láttam garbage-ba hasonló színkompzítiót:
CIMG0071.JPG

CIMG0070.JPG

Romos épület:
Image(733).jpg

A kecvenc szmájlim:
Image(fobetu).jpg

Ezek a legyek meg csunyálkodnak :F
Image(738).jpg

nemtom, minden defaulton volt, csak közbe mentünk 90-el kocsival, meg este volt már igencsak, de kb élőbe is ugyanígy nézett ki az a durva... az utolsó pár kép meg telóval készült, azok bénák...

jóó ka képek asszem 1 multheti blikben volt hog a hapi 11 órakor ment haza valahonnan és látott olyan felhőket amikről még visszatükröződika napfény
(valami 11ezer mkörnyékén voltak és a nasa oldlalán is fent van.)

nemtán blowowut lesz (még ne mert még nincs kész az atombunker :D)

jim67":13d0s066 mondta:
jóó ka képek asszem 1 multheti blikben volt hog a hapi 11 órakor ment haza valahonnan és látott olyan felhőket amikről még visszatükröződika napfény
(valami 11ezer mkörnyékén voltak és a nasa oldlalán is fent van.)

Ennyire ritka lenne az ilyen magas felhő?

Vissza
Top Alul