rascal":2ny3kpq2 mondta:Ha az állatok igazán megfertőződnének és még JOBBAN fejlődnének az érzékszerveik a regenerációs képességük izomzatuk lehet hogy nem mennék be red forrestbe mert ott iszonyat veszélyes lenne a helyzet . Mer ők is gondolkoznak(úgy mint egy homosapiens ) és technika nem biztos hogy győzedelmeskedne
Nézzük meg az arab vs amcsik . Azért rendesen megküzdöttek még győztek pedig a technika az ö oldalukon volt lol2 (u.s.a) lol2
én úgy tudom hogy elfogtak szaddamot és ki is végezték szal győzedelmeskedtek az már más hogy mi lyen áron.
én abban is biztos vagyok hogy az összes mutáns dögöt és a házilag barkácsolt védőruhából összeált ócsak fegyverekkel rendelkező alkoholistákat egy jól képzett sereg simán legyőzni... és nem kell feltétlenül az usa-ra gondolni..... red forest kapna 1 kis green orange-ot (vagy valami hasonlót és kkicsit hatásosabbat ) és helikopterekkel simán elintézének ott mindent .
gondolom az állatok olyan fejlettek hogy nem fogja őket a golyó és 40m magasra is tudnak felugranni és 1 csapással elintézek 1 apach-ot is . a kalandorok pedig alkoholtól vöröslő szemmel csapatosan elintéznének 1 m1 abrahams-ot , majd a túlélökkel végeznének az agyontuningolt vintorez puskával .