Az én frakcióm .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
rascal":2ny3kpq2 mondta:
Ha az állatok igazán megfertőződnének és még JOBBAN fejlődnének az érzékszerveik a regenerációs képességük izomzatuk lehet hogy nem mennék be red forrestbe mert ott iszonyat veszélyes lenne a helyzet . Mer ők is gondolkoznak(úgy mint egy homosapiens ) és technika nem biztos hogy győzedelmeskedne
Nézzük meg az arab vs amcsik . Azért rendesen megküzdöttek még győztek pedig a technika az ö oldalukon volt lol2 (u.s.a) lol2

én úgy tudom hogy elfogtak szaddamot és ki is végezték szal győzedelmeskedtek az már más hogy mi lyen áron.

én abban is biztos vagyok hogy az összes mutáns dögöt és a házilag barkácsolt védőruhából összeált ócsak fegyverekkel rendelkező alkoholistákat egy jól képzett sereg simán legyőzni... és nem kell feltétlenül az usa-ra gondolni..... red forest kapna 1 kis green orange-ot (vagy valami hasonlót és kkicsit hatásosabbat ) és helikopterekkel simán elintézének ott mindent .
gondolom az állatok olyan fejlettek hogy nem fogja őket a golyó és 40m magasra is tudnak felugranni és 1 csapással elintézek 1 apach-ot is . a kalandorok pedig alkoholtól vöröslő szemmel csapatosan elintéznének 1 m1 abrahams-ot , majd a túlélökkel végeznének az agyontuningolt vintorez puskával .

A területet nem lehet a levegőből uralni.Az rengeteg pénzbe,üzemanyagba,repült órába,mögöttes technikai támogatásba kerül.
Vietnam példája kiválóan megmutatta ezt.Lehetett szórni az áldást szupernehézbombázókról,a területet a földön nem voltak képesek megtartani.
Ugyanez történt Afganisztánban az oroszokkal,és ez fog történni Irakban is.majd szépen lassan kihátrálnak,és az utókornak meg ott lesznek a hősies helytállást bemutató filmek.
Megpusztult Róma,eltünt a tatár birodalom,hol van már az oszmán-török fenyegetés,leáldozott a szovjeteknek,a náciknak egyaránt,a francia és brit érdekeltségek is szépen eliminálódtak a térképekről,igaz jó nagy káoszt hagyván maguk megett.
Aki a technikai civilizáció mindenhatóságában bízik,óriásit és végzeteset tévedhet.
(A fenti birodalmak mindíg is nyomasztó technikai fölénnyel bírtak a maguk korszakaiban,tessék utánaolvasni!)
IIyenkor eszembe jut egy történet,miszerint Gézát a gonoszt papagájt egy jóval erősebb fajtársával egy ketrecbe zárják,ahol is a fajtárs-mint nehézfiú- közli vele,ha hozzányúl bármihez is,halál fia.Ekkor Géza gonoszul-csak úgy a csőre alatt vihogva-megjegyzi az olvasónak,kibeszélve a történetet megjelenítő képregényből,hogy a nehézfiúk is szoktak néha aludni....

persze télleg igazad van a technika nem ér semmit a mutnás dögök meg ZOMBIK nyerők :wink: lol2

Én nem ezt mondtam.

Úgy érzem,most valamiért megsértődtél,és klipp-klapp rövidrezárod az egész dolgot,elintézed egy keserű megjegyzéssel.

Egyébként ez csak egy játék,ha nem tévedek,egy un.alternatív valóságról,ahol bármi megtörténhet.
Még az is,hogy hamburgerré és kólává vátozik minden artyifakt,hogy ne éhezzen egyetlen mesterségesen létrehozott kreatúra sem,valamint "z-bozonok"fognak vicceket mesélni a tábortűz mellett,egy két korty citromos vodka mellett.

Rossz a kedved valamiért?Biztosan az imént leírtak húztak fel?Meggyőződtél róla,hogy azt írtad le,amit jól átgondoltál?
Én többször is megrágom,mit és hogyan írok le,csak azért,hogy még véletlen se sértsek meg senkit a fórumon,pedig jóval idősebb vagyok valószínűleg nálatok.

Az hogy elalszik az tényleg 1-iratlan törvény. :D :D
jim67: Tényleg el vagy kicsit tájolódva mind1 alkoholisták meg helikopáterek :D . Hidd el nem mindig a technika a nyerő az meg hogy a hülye amcsik győztek, de meddig még nem jön 1-újabb őrült aztán olyan káoszt okoz hogy u.s.a csak nyalogathatja sebeit. Vietnámba mi volt az őserdőbe ott is megvoltak halva bombáztak össze vissza a nagy techinikájukkal komoly fegyokkal ott is páran elhulottak. Nem vagyok u.s.a ellen csak moho 1 népség 1-i.

Máskülönben pedig,a történet vonalán-bocsánat, újmódiasan csak a storyline-t követvén-szóval,hiába küldenek akármilyen csapatokat,akármilyen felszereléssel,egyre másra hullanak,tünnek el,a beküldött technikák felmondják a szolgálatot.
A Zóna sajátos törvényekkel bír a történet során,hangsúlyozom ez még mindíg egy alternatív realitás,s ennek okán nyugodtan el lehet rugaszkodni a hétköznapi megszokott dolgoktól.

Mi volna,pl,ha felélednének a területen a második vh. alatt elesett és tömegsírba hantolt katonák és polgári személyek is?(Ott lehet a kolhozelnök is az összes agronómusával,meg egy két GPU-s tiszt is..Lásd : a "You are empty"figurái...)Mondjuk mint kisértetek,valahogy oly módon,mint a szellemzombik,amúgy sem ebben,sem a paralell dimenzióba nem tartozó köztes lények?
Vagy mint a RtCW genetikailag módosított ,embernek még nagy jóindulattal sem nevezhető kreatúrái,valami hasonló,nem a pszi-képességeken nyugvó,de bionikus fegyverzettel rendelkező változó erőszintű szereplők?

rascal":2bmu4hlq mondta:
Az hogy elalszik az tényleg 1-iratlan törvény. :D :D
jim67: Tényleg el vagy kicsit tájolódva mind1 alkoholisták meg helikopáterek :D . Hidd el nem mindig a technika a nyerő az meg hogy a hülye amcsik győztek, de meddig még nem jön 1-újabb őrült aztán olyan káoszt okoz hogy u.s.a csak nyalogathatja sebeit. Vietnámba mi volt az őserdőbe ott is megvoltak halva bombáztak össze vissza a nagy techinikájukkal komoly fegyokkal ott is páran elhulottak. Nem vagyok u.s.a ellen csak moho 1 népség 1-i.

okok bocs hogy írtam de nambaj tanultam a hibámból messz elkerülöm ezt a topicot ti meg folytassátok csak :D

(egyébként véletlenül nem tértetek 1 kicsit el a topic témájától ennek amit ide írtok köze nincs a topic témájához nyissatok 1 másikat aztán ott fojtassátok ezt a véget nem érő játékot )

Hát,vannak ilyen "nehéz" napok is.De,azért gondold át még egyszer,szerintem senki nem bántott itt,felesleges elkeseredned.
Nem kellene mindejárt tüskéket növeszteni kifelé.

Azért ha van valami jó hsz-ed akkor ne kerüld el mert a fórum(te is tudod) azért van hogy irogassunk és ha valaki nem ért 1-et a másikkal megmagyarázza. :wink: :oops:

Így van.Sajnos az az érzésem,nagyon berágott szegény,valószínűleg ez csak egy köztes viselkedési motívum,az okok távolabbra-szinte biztosan nem a topicban "előferdülő" véleményekhez -köthetőek.
Nyugalom,fegyelem,megfontoltság.
Nem tudom elégszer ismételni.

Lábjegyzet: No,igen.Most néztem meg az üzenőfalat.Már a 16:01-es hozzászólás idején eléggé dühös voltál,stílszerűen szólva "szuperkritikus" lelki állapotban lehettél.(Teli van csillagozva..)

jim67":s1rzz0v4 mondta:
rascal":s1rzz0v4 mondta:
Ha az állatok igazán megfertőződnének és még JOBBAN fejlődnének az érzékszerveik a regenerációs képességük izomzatuk lehet hogy nem mennék be red forrestbe mert ott iszonyat veszélyes lenne a helyzet . Mer ők is gondolkoznak(úgy mint egy homosapiens ) és technika nem biztos hogy győzedelmeskedne
Nézzük meg az arab vs amcsik . Azért rendesen megküzdöttek még győztek pedig a technika az ö oldalukon volt lol2 (u.s.a) lol2

én úgy tudom hogy elfogtak szaddamot és ki is végezték szal győzedelmeskedtek az már más hogy mi lyen áron.

én abban is biztos vagyok hogy az összes mutáns dögöt és a házilag barkácsolt védőruhából összeált ócsak fegyverekkel rendelkező alkoholistákat egy jól képzett sereg simán legyőzni... és nem kell feltétlenül az usa-ra gondolni..... red forest kapna 1 kis green orange-ot (vagy valami hasonlót és kkicsit hatásosabbat ) és helikopterekkel simán elintézének ott mindent .
gondolom az állatok olyan fejlettek hogy nem fogja őket a golyó és 40m magasra is tudnak felugranni és 1 csapással elintézek 1 apach-ot is . a kalandorok pedig alkoholtól vöröslő szemmel csapatosan elintéznének 1 m1 abrahams-ot , majd a túlélökkel végeznének az agyontuningolt vintorez puskával .

Nem tudom de én itt azt éreztem h lebecsülöd a rakciómat és lealacsonyítod alkoholisták szintjére?
Pedig egyáltalán nem kellene mert mint írtam a jelenlétünk a zónában hatalmas és nem engednék csak úgy meg senkinek hogy csak úgy simán légi vagy földi erőket küldjön a területünkere.
Egyébként is az atommal nem érnél el semmit mert a zónában uralkodó sugárzás és különféle anomáliák egyszerűen hatástalanítanák a bombát.
Lehet kellen egy ilyen topikot nyitni.

Hát ami igaz, az igaz. Annak idején Iraké volt a világ második legnagyobb létszámú hadserege. USA szinte csak légierővel hazavágta az egészet. Nem akarok a témától eltérni, de azért valljuk be, hogy az Abramsnak meg az Apache-nak semmi keresnivalója csernobilban (még csak az amcsik hiányoznának onnan is). Mondjuk Én kicsit érdekesebbnek, izzasztóbbnak, és hangulatosabbnak találnám a zónát, ha ugyan nem is apacsok, de néha pár Hind helikopter felbukkanna, kilőne 20-30 rakétát egy táborra, mi meg futhatunk az életünkért. Vagy esetleg pár katonával lepné meg a gyanútlanul harcolgató stalkereket

zsííííííííííírrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FREEDOM
SCS_Freedom.png

Vezető:Vosztrikov
Altiszt:Lukash
SHOC_Lukash.png

Elhelyezkedés:Hadiraktárak és a sötétvölgy északi része
Fegyverek:TRS-300
Weapon_-_TRs_301.jpg
,G36,SG-550,SVD,SVU,PK,AK74,AK47,AK74U,FORT12,Makarov PM
Vosztrikov fegyverei:G36
SHOC_G36.png
,USP