Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
egy: ma mar mindenki tuntetni akar?
ketto: max IS, IS2, IS3 nem joszif sztalinnak hivjak a tankokat hanem Iosif stalin, ha KV1, KV2vel is problemad van akkor megmondom h az meg a Kliment Voroshilov es sztem hulek lesznek kiirni a teljes nevet.
Szerintem az oroszok tudnak oroszul, ha õk J-vel írják a Joszifot, akkor az J nálunk is, aki meg egy szovjet
tank nevét magyar nyelven angol írásmód szerint akarja ejteni az nagyon imádhatja az USA- t.
Vajon mi az oka, hogy a Grant, Sherman, stb. név szerepel, a Szálin meg nem, pedig úgy hívják?!
Bazz! ien kuva nehez felfogni???? voltal mar ien tank mellett?? lattad testkozelbol????
En lattam ott alltam mellette, a nemeteknel. ok csak tudtak vmit mar a harckocsikrol! es igen oke h a magyarok Joszif Sztalinnak hivjak de meg a ruszkik is IS-nek ismerik. ИС-2 igy irjak, ha a forditott N betun lenne egy ien hullamos miamano akkor lenne J.
JS - ként is szokták jelölni a harckocsit, illetve a külföldi szakirodalomban elsősorban IS a jelzése, ami az angolszász írásmód alapján: Iosiph Stalin.
oroszországban láttad ? mer ha nem akkor jóhogy IS-nek nevezik ott írják a cikkben is , hogy angolszász írásmód alapján IS , oroszban pedig JS. Szal nincs igaza senkinek sem , mer így is írják meg úgy is .
nemeteknel lattam. de a ruszkik is IS-nek irjak. ruszkiknal is ugy talaltam meg, ruszki gugliba megnezed. ezt irtam le az elobb a ruszkik ИС-nek irjak. ami IS-t jelent ha lenne hullam a forditott N betun akkor lenne JS
Ja, azt el tudom képzelni, hogy az egykori NDK-ba kiállítotak néhány példányt, azután a mai Németo.
megörökölte, és azóta is ápolják. Az 1945-ös berlini díszszemlén sokkolta a nyugati szövetségeseket, pláne, hogy az
M-26 még nem volt tökéletes. Egyszer majd látunk Turánt is talán.
tobb mint 100 pancelos es egyeb harcjarmuvuk van nekik. csak abba a muzeumba ahol en votam Turant lathatsz ha elmesz Kubinkaba kozeljovobe megyunk majd szentpetervarra, aztan lehet lemegyeunk moszkvaba is. Kubinka meg ott van mellette szoval majd kiderul
Kubinka egyebkent hova mesz? mert nem hiszem h elengednek csak ugy oroszorszag azert nagy 14 evesen en sulival angliaba mentunk ugy meg voltunk kotve szoval emeletes busszal vegig europan aztan londonba csaladokhoz el ahol laktunk masnap reggel csalad vitt minket buszhoz vissza es mentunk londonba. parkba bementunk tanarok park minden kijrataban alltak es figyeltek