Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sziasztok.Nem tudjátok a STALKER-ben miközben mondjuk megyünk lesz zene afféle izgalom fokozo?Ja és nem tudjátok benne lesz majd a játékban a videok alatt hallhato zenék vagy nem adják ki egy cd-n mint STALKER SOUNDTRACKS?Ha jobb angoltudásom lenne irnék nekik egy e-mailt hogy adják majd ki a STALKER videok alatt hallhato zenéket mert nekem nagyon bejönnek
Lesznek zenék játék alatt, bár nem mindenhol. Gondolom akcióra beindul vagy beszaratós részek előtt elkezdődik, mint a filmekben
Collectors Editionhöz nemtom lesz-e audio CD :roll:
Lesznek zenék játék alatt, bár nem mindenhol. Gondolom akcióra beindul vagy beszaratós részek előtt elkezdődik, mint a filmekben
Collectors Editionhöz nemtom lesz-e audio CD :roll:
Köszönöm a válaszaitokat.Szerintetek mennyibe fog kerülni a STALKER?Mert a most megjelent Gamestar-ban volt egy kis füzet és már az 576KByte hirdeti 9 999Ft-ért és a megjelenéshez március 23van irva(pont szülinapom)szal nekem az a nap duplán jo lesz
Köszönöm a válaszaitokat.Szerintetek mennyibe fog kerülni a STALKER?Mert a most megjelent Gamestar-ban volt egy kis füzet és már az 576KByte hirdeti 9 999Ft-ért és a megjelenéshez március 23van irva(pont szülinapom)szal nekem az a nap duplán jo lesz