Audió

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
aaa elcsesztem, megint ugyanazt lineltem be... editalom lol most meg nem találom azt a linket... lényeg annyira nem is volt jó :D

Sziasztok.Nem tudjátok a STALKER-ben miközben mondjuk megyünk lesz zene afféle izgalom fokozo?Ja és nem tudjátok benne lesz majd a játékban a videok alatt hallhato zenék vagy nem adják ki egy cd-n mint STALKER SOUNDTRACKS?:):)Ha jobb angoltudásom lenne irnék nekik egy e-mailt hogy adják majd ki a STALKER videok alatt hallhato zenéket mert nekem nagyon bejönnek:):)

de adnak ki egy cédét tele minden ilyen anyaggal ha minden igaz, és lesz izgalomfokozó persze

Lesznek zenék játék alatt, bár nem mindenhol. Gondolom akcióra beindul vagy beszaratós részek előtt elkezdődik, mint a filmekben :D
Collectors Editionhöz nemtom lesz-e audio CD :roll:

pYura":gflrhb7z mondta:
Lesznek zenék játék alatt, bár nem mindenhol. Gondolom akcióra beindul vagy beszaratós részek előtt elkezdődik, mint a filmekben :D
Collectors Editionhöz nemtom lesz-e audio CD :roll:

adni fognak csak nem tudom hogy nálunk is e lesz benne mer az oroszoknál ott lesz stalker.portal.ru

Köszönöm a válaszaitokat.Szerintetek mennyibe fog kerülni a STALKER?Mert a most megjelent Gamestar-ban volt egy kis füzet és már az 576KByte hirdeti 9 999Ft-ért és a megjelenéshez március 23van irva(pont szülinapom)szal nekem az a nap duplán jo lesz:):)

RUSSIANBOY":1z18ppf6 mondta:
Köszönöm a válaszaitokat.Szerintetek mennyibe fog kerülni a STALKER?Mert a most megjelent Gamestar-ban volt egy kis füzet és már az 576KByte hirdeti 9 999Ft-ért és a megjelenéshez március 23van irva(pont szülinapom)szal nekem az a nap duplán jo lesz:):)

Annyiba. Előrendeltem és annyit írtak. 9990Ft

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul