Pártunk elitéli a burzsoá nacionalizmust!
Scare lehet azért fikázni, mert nekem ezek jutnak erről az életkorról eszembe, de akkor legalább azt tedd meg, hogy végigolvasod, hogy miért. Ugye az ember kamaszkorában nagyon sok változáson megy keresztül, ez együtt jár sok új dolog megismerésével is.Többek között a fent említettekkel.Lehet, hogy te azt gondolod, hogy ezekkel később kéne megismerkednie az ifjúságnak, de tehetünk ellene valamit?
NEM! A kisboltban fapofával bemondod azt, hogy egy hosszú piros marlborót, és már ot is a pulton.
A piával is ugyanez a helyzet, bár azt csak minden harmadik kisboltban adják ki.Ami a töbi narkotikumot illeti, azokfelől nem vagyok ilyen jól értesült, de annyit tudok, hogy minden gimiben van legalább egy forrás.Én alapvetően liberális gondolkodású vagyok, de azért nem kell elmenni a végletekik...
Bizony nem egy kellemes érzés az amikor az ember a vele egyidőseket látja részegen, legalábbis az én életkoromban.Tizennégy éves vagyok, jövőre megyek gimnáziumba.Nyugodtan bélyegezzetek aberráltnak, de szerintem inkább ilyen idős korában próbálja ki őket az ember, hiszen akkor megutálja, minthogy pár évvel később a rabjává legyen.