Asszociáció

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jó szerencse, semmi más.
Menekülõ férfit is elér a végzet.
Nagy és dicsõ dolog a hazáért meghalni,
Még dicsõbb a hazáért élni.

Zrínyi Miklós: Sors bona nihil aliud

Pártunk elitéli a burzsoá nacionalizmust!

Scare lehet azért fikázni, mert nekem ezek jutnak erről az életkorról eszembe, de akkor legalább azt tedd meg, hogy végigolvasod, hogy miért. Ugye az ember kamaszkorában nagyon sok változáson megy keresztül, ez együtt jár sok új dolog megismerésével is.Többek között a fent említettekkel.Lehet, hogy te azt gondolod, hogy ezekkel később kéne megismerkednie az ifjúságnak, de tehetünk ellene valamit?
NEM! A kisboltban fapofával bemondod azt, hogy egy hosszú piros marlborót, és már ot is a pulton.
A piával is ugyanez a helyzet, bár azt csak minden harmadik kisboltban adják ki.Ami a töbi narkotikumot illeti, azokfelől nem vagyok ilyen jól értesült, de annyit tudok, hogy minden gimiben van legalább egy forrás.Én alapvetően liberális gondolkodású vagyok, de azért nem kell elmenni a végletekik...
Bizony nem egy kellemes érzés az amikor az ember a vele egyidőseket látja részegen, legalábbis az én életkoromban.Tizennégy éves vagyok, jövőre megyek gimnáziumba.Nyugodtan bélyegezzetek aberráltnak, de szerintem inkább ilyen idős korában próbálja ki őket az ember, hiszen akkor megutálja, minthogy pár évvel később a rabjává legyen.

elvtars

egy gond van, oke h kiprobalod de fuggove is valhatsz. es ez nem csak rajtad mulik. attol is fugg h hogyan nevelnek, ha azt latod h anyad, apad szivja nap mint nap akkor te is szivni fogod. az alkohollal meg azagond h pont abbaakorba gyilkolja legjobban az agysejteket amiben vagytok. ha 4-5 ev mulva iszol akkor mar a kialakult agysejteket pusztitatja es nem a meg fejlodesben levoket.

Katonadolog
Az én véleményem szerint e legjobb út az, ha az ember ki sem próbálja ezeket a dolgokat. Itt vagyok 19 évesen, és életemben nem cigiztem, nem drogoztam, de még csak részegre sem ittam magam soha. És ne mondjátok azt, hogy nem volt bennem kísértés. Engem is próbáltak rábeszélni az ilyesmire, ki is röhögtek, amiért nem tettem meg. Nehezemre esett odafigyelni az ivásra is a jó társaságban. De aztán a többiek is rájöttek - ha máskor nem, azután, miután már a kajapénzük felét cigire költötték - arra, hogy nekem volt igazam. Én nem ítélek el senkit emiatt, de ha már mindenki elmondta a véleményét, én is jónak láttam.

védeni a hazát

hát igen igazad van :D. bár én pl középsuliban aki cigizik 18 év alatt hagy tegye de pénzt szednék be tőle és aláírtanák a szülővel egy dokumentumot h vállaj h a gyereke cigizik és ő ezt megengedi :D. Hát mivel az is törvénybe ütköző h cigizik a 18 év altti gyerek hát akkor ha pénzt szed ezért tőel a suli az is de vmit vmiért :D. És még a sulinak pénze is lenne nem is kevés :D.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul