Asszociáció

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
vécésnéni

Erről jut eszembe egy történet, amikor jómagam elindult meglátogatni a magyar "tesvéreket". Történt mindez 2006 Júniusában. Az iskolám minden évben megszervez egy magyarországi kirándulást. Jólvan, úgy voltam vele, hogy most elmegyek én is. Miután le lett rendezve a út anyagi része, be a kombiba, viszlát Szerbia. Átmentünk a határon, Kiskundorozmán talákoztunk az ottani "gyöckökkel" (gyerekekkel), be a buszba, irány a Balaton. Az oda vezető útról csak néhány emlékem van, pl. egy Cece nevű település, amit aztán egész úton hajtogattam, meg a vécésnéni. :)
Mielőtt még a "magyar tóhoz" értünk volna, megáltunk egy kisvárosban, hogy mindenki elintézze, a kicsit, és a nagy dolgát. Úgy emlékszem, hogy valamilyen boltnál álltunk meg, páran be is mentek, de legtöbben a wc felé vették az irányt. Köztük én is. Mielőtt még bemehettünk volna, egy ellenséges vécésnéni állta az utunkat. Ötven forintot követelt a wc használatáért. Ismerőseimmel nagyot néztünk, mit akar ez bolond öregasszony, pénzt követel egy hugyozásért? Ugyanis, mi ilyennel még Szerbiában nem találkoztunk. Az egyik barátom oda is ordított neki:
"Ez a maga területe!?"
Végül megoldottuk a dolgot, nem fizettünk neki egy garast se, hanem kimentünk az üzlet mögé az utcára, figyeltünk, hogy jön-e ember, amikor nem jött, elvégeztük a dolgunkat egy fa tövében. :)

rendõrlány
Hát Putiteng nehéz elhinni, hogy Szerbiában nincs fizetõs wc.

"Elvitted álmomat, még látom arcodat mindig kísért egy fájó gondolat..."
Ez a dal van a Taxidermiában az esküvő végén, amúgy valaki látta?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul