Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Erről jut eszembe egy történet, amikor jómagam elindult meglátogatni a magyar "tesvéreket". Történt mindez 2006 Júniusában. Az iskolám minden évben megszervez egy magyarországi kirándulást. Jólvan, úgy voltam vele, hogy most elmegyek én is. Miután le lett rendezve a út anyagi része, be a kombiba, viszlát Szerbia. Átmentünk a határon, Kiskundorozmán talákoztunk az ottani "gyöckökkel" (gyerekekkel), be a buszba, irány a Balaton. Az oda vezető útról csak néhány emlékem van, pl. egy Cece nevű település, amit aztán egész úton hajtogattam, meg a vécésnéni.
Mielőtt még a "magyar tóhoz" értünk volna, megáltunk egy kisvárosban, hogy mindenki elintézze, a kicsit, és a nagy dolgát. Úgy emlékszem, hogy valamilyen boltnál álltunk meg, páran be is mentek, de legtöbben a wc felé vették az irányt. Köztük én is. Mielőtt még bemehettünk volna, egy ellenséges vécésnéni állta az utunkat. Ötven forintot követelt a wc használatáért. Ismerőseimmel nagyot néztünk, mit akar ez bolond öregasszony, pénzt követel egy hugyozásért? Ugyanis, mi ilyennel még Szerbiában nem találkoztunk. Az egyik barátom oda is ordított neki:
"Ez a maga területe!?"
Végül megoldottuk a dolgot, nem fizettünk neki egy garast se, hanem kimentünk az üzlet mögé az utcára, figyeltünk, hogy jön-e ember, amikor nem jött, elvégeztük a dolgunkat egy fa tövében.