Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Megköszönném, mert csak ez az egy hiányzik, de az iránytû megszerzésénél kikutattam 23-szor
mindent, lementem a létrán, meg is haltam sokszor, ahogy ott lent kell, azután jöttem rá,
hogy amikor a szolgálat benyomul a bányavágatba, csak akkor lehet kijönni, mivel akkor
döntik ki a a felfelé vezetõ vágat végén a fémfalazatot, szóval kerestem eleget.
Ja, és a tankgéppuska visszahozását se adja be senki, igaz még a játék elején, amikor
elõsször voltam az Agropromi technikus szobájában, egy géppuska ott hevert a földön,
azóta is használom. Nincs két egyforma CS.

a szentjánosbogár helyét én is tudom, de 2x az iránytü az lehetetlen, mert az küldetés tárgy, az én verziómon biztos nem. én az utolsó m2 re bejártam a helyet meg volt az összes artifaktum.

de a tankgépusskás küldit nekem rögögtön ahogy felveszem megszakitja, nem skirtelent ir, hanem egyszerüen csak megszakitva lett a küldi.

Megszakítva két okból lehet,vagy teljesült a küldetés más által (pld valami elfoglalása stb.),vagy meghalt a küldetést adó stalker.(neked valószínűleg az utóbbi)

Hát akkor zsilin ott voltál mellette, mivel amikor bedöntik a járatot és lemész, ott van ballra a zuhanyzóban, csak vigyázni kell mert eszméletlen elektromos kisülések vannak és kikerülni őket nemigen lehet. De ha nézted a detektorod észre kellett volna hogy vegyed, nem értem.

Kösz Sztrugackij, lemegyek újra, megnézem, ill. gyorsítok pár játéknapot, mert a zuhanyzóban
ill. a zuhanyzóból nyíló kis helységben én egy buborékot találtam. ( Meg egy bulldogot, amivel
sikeresen fejbe vagdosott párszor az anomália).
Kérdés, hogy újratermelõdés után változik-e az artifakt milyensége? Eddig mindig az
volt másodszorra, mint elsõre. (Vagy másodszorra már semmi, mert egy-két helyen nem termelõdik újra).

Én kösz, mert most már tudom, hogy újratermelődnek. Egy hét alatt? (mintha ilyet olvastam volna valahol) és nagyjából minden helyen?

Pl.: Jantarnban a mocsárban újratermelõdõtt, de a mocsár fölött hátul abban a csúcsos, összefonódó égetõ sziklakápolnában nem. Ugyanez az agropromi mocsárnál, és a
mellette levõ sziklakápolnánál. A Kordon mocsara is termel, de a kis völgy, a vasúti alagúttól
jobbra, (ahova feladat is vezet,) nem. Sötétvölgyben a 3 siló(vagy másmilyen tartály - a benzinkút
mögött) újrázik, a pálya délkeleti sarkában a lávafeltöréses terep nem.

Oké, kösz.
Különben találtam szentjánosbogarat a katonai raktártelepen a mocsárban, csak hát ügye hogy mit kapsz az random. Lehet próbálkozni.
Első játékomnál pl. 8 éjszakai csillagom volt, másodszorra három, de kaptam helyette csomó kővirágot... ezúttal viszont egy kővirágot se találtam. :)

Hát, nagyon véletlenszerû, nekem Szentjánosbogár se égen se földön nem terem. Annyira nem baj,
csak jól jött volna a Bulatba. Pedig én még Micát is láttam. (persze nem a CS-ban.)

Firefly terem elméletileg pl a Forrester kunyhójától közvetlenül délnyugatra, és a Katonai raktár tavacskájának déli felének közepén - fú ezt jólmegaszontam' :D:D

Ja és a Bulatot kitől és mikor vetted? (tiszta APEH vagyok mi :D:D)

ápdét: nem kell, Szaki bácsi végre volt szíves és eladott egyet, és csak 5%ot tett rá!!

érdekes, nálam nem.

van, ahol jelez keresõ de nem találok semmit!

tapasztalataim szerint egyetlen relikvia se termelődik újra, de lehet hogy csak az én verziómba, ami az t eredményezi, hogy verziószám függö dolog lenne a reprodukálás. mindazon által csak 1 gravit lehet találni, meg ha szerencséje van az embernek, egy aranyhalat is talál.

Vissza
Top Alul